• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Mart ve Nisan Ayı Tüp bebek 👶 Topiği Şans 🍀 getirsin bizlere inşallah hadi Kızlar toplaşalım ❤️🫠

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar benim 3 Marta transferim oldu duş alıp almamakta çok kararsızım ne olur yardım edin. 2 tane 5 gün embriyosu
Transfer sonrası 3. Gün yıkanabilirsiniz ılık suyla doktorlar 2 gün sonra diyor ama ben 3. Gün alıyordum 🙊 inşallah bebişlerin sıkı sıkı tutunur Amin 🤲🥰

Selam kızlar, benim 3. denemem olucak.
Bir doğal yollardan gebelik vardı. 2023'de 22.haftada erken doğum ile kaybettim.
Sonrasında amh düşüklüğü ile tüp bebeğe başlayın acil dediler. İlk gebelikten önce böyle birşeydrn haberim yoktu. Doğum sonrasında neden niye oldu diye doktorlara gitmeye başlayınca tesadüfen öğrendik,ç ve yaklaşık 1,5 yıl önce tüp bebeğe başladık ve hiç bilmediğim duymadığım bir çok terim de lügatıma eklendi ve birçok şey yaşadım.

İlk tüp bebek denememiz dış gebelik ile sonuçlandı, ölümden döndüm tek tüpüm alındı.
2. denemede 8. hafta gelişimi durdu ilaçları bırakıp düşük yaptım.
Şimdilerde 3.'ye başlıyoruz. Hatta bugün HSG çekildim az önce.

Tablo için ise yaş 33 - 3. Deneme - embriyo henüz toplanmadı diyebiliriz 🍀

Dilerim herkese mart nisan ayları uğurlu gelir 🍀🍀🍀

Kızlar benim 3 Marta transferim oldu duş alıp almamakta çok kararsızım ne olur yardım edin. 2 tane 5 gün embriyosu
Hayırlı olsun İnşAllah 🙏, alabilirsiniz tabi ki, sadece transfer gününüz istirahat öneriliyor ertesi gün normal yaşantınıza devam edebilirsiniz, ağır olmayan tüm ev işlerinizi yapabilirsiniz, duş, merdiven eğil kalk onlarda bir sıkıntı olmuyor, çok ağır kaldırmayın, yukarlara uzanmayın o kadar. Ben transfer günü dahil yatmadım hastaneden direk yemeğe gittik. Ertesi gün normal yaşantıma devam ettim, unutup 2 kg portakal kaldırmıştım korkudan canım çıkmıştı çok şükür tutunmuştu ama başka sebeplerden dolayı kaybettim

Selam kızlar, benim 3. denemem olucak.
Bir doğal yollardan gebelik vardı. 2023'de 22.haftada erken doğum ile kaybettim.
Sonrasında amh düşüklüğü ile tüp bebeğe başlayın acil dediler. İlk gebelikten önce böyle birşeydrn haberim yoktu. Doğum sonrasında neden niye oldu diye doktorlara gitmeye başlayınca tesadüfen öğrendik,ç ve yaklaşık 1,5 yıl önce tüp bebeğe başladık ve hiç bilmediğim duymadığım bir çok terim de lügatıma eklendi ve birçok şey yaşadım.

İlk tüp bebek denememiz dış gebelik ile sonuçlandı, ölümden döndüm tek tüpüm alındı.
2. denemede 8. hafta gelişimi durdu ilaçları bırakıp düşük yaptım.
Şimdilerde 3.'ye başlıyoruz. Hatta bugün HSG çekildim az önce.

Tablo için ise yaş 33 - 3. Deneme - embriyo henüz toplanmadı diyebiliriz 🍀

Dilerim herkese mart nisan ayları uğurlu gelir 🍀🍀🍀
Hoşgeldin dilerim hepimiz buradan pozitif ayrılırız inşallah Ay canım çok geçmiş olsun 💐 çok sıkıntılar atlatmışsın Rabbim bir daha yaşatmasın inşallah dilerim bu sefer sağlıklı güzel ilerler sürecin Amin Ecmain inşallah tabi ki eklerim 🤲🥹🫶🏻

Hayırlı olsun İnşAllah 🙏, alabilirsiniz tabi ki, sadece transfer gününüz istirahat öneriliyor ertesi gün normal yaşantınıza devam edebilirsiniz, ağır olmayan tüm ev işlerinizi yapabilirsiniz, duş, merdiven eğil kalk onlarda bir sıkıntı olmuyor, çok ağır kaldırmayın, yukarlara uzanmayın o kadar. Ben transfer günü dahil yatmadım hastaneden direk yemeğe gittik. Ertesi gün normal yaşantıma devam ettim, unutup 2 kg portakal kaldırmıştım korkudan canım çıkmıştı çok şükür tutunmuştu ama başka sebeplerden dolayı kaybettim
Dilerim bu sefer mucizelerimize kavuşuruz inşallah bende çok ağır iş yapmadan rutin hayatıma dönmüştüm çok şükür pozitif görmüştüm bende dış gebelik geçirdim 🥺

Canm dış gebe olduğun nasıl anlaşıldıı ağrın fakanmı oldu ne zaman belli oldu
Hayır hiç bir belirti yoktu normal kramplarım vardı test gününe kadar kan değerlerim normaldi herşey güzel ilerliyordu kanama vs yoktu onun için anlamadık keseyi görmeye gittiğimiz gün baktık bebek ana rahimde değil doktor baya baktı dış gebelikten şüphelendi ama henüz haftası küçük olduğu için tüpte görünmüyordu kan aldı hemen değerler düşüşe geçmişti beklememi söylediler iki gün sonra tekrar gittim kan değerim yine düşmüştü ve hala ultrasyonda görünmüyordu baya moralim sıfırdı allahım dedim en azından görebilseydim nerde bu bebek neyse doktorum eve git kanama vs olursa gece olsa bile gel dedi neyse hiçbir belirti yok beş gün sonra gittim değerlerim yükselişe geçmişti hemen ultrason yaptılar nihayet bebek görüntülendi sağ tüpte o gün yatışımı yaptılar ameliyat oldum 5 gün sonunda çıktım hastaneden böyle ilerlemişti sürecim çok sıkıntılı günlerdi benim için Rabbim hiçbirimize yaşatmasın inşallah 🤲🥲

Hayır hiç bir belirti yoktu normal kramplarım vardı test gününe kadar kan değerlerim normaldi herşey güzel ilerliyordu kanama vs yoktu onun için anlamadık keseyi görmeye gittiğimiz gün baktık bebek ana rahimde değil doktor baya baktı dış gebelikten şüphelendi ama henüz haftası küçük olduğu için tüpte görünmüyordu kan aldı hemen değerler düşüşe geçmişti beklememi söylediler iki gün sonra tekrar gittim kan değerim yine düşmüştü ve hala ultrasyonda görünmüyordu baya moralim sıfırdı allahım dedim en azından görebilseydim nerde bu bebek neyse doktorum eve git kanama vs olursa gece olsa bile gel dedi neyse hiçbir belirti yok beş gün sonra gittim değerlerim yükselişe geçmişti hemen ultrason yaptılar nihayet bebek görüntülendi sağ tüpte o gün yatışımı yaptılar ameliyat oldum 5 gün sonunda çıktım hastaneden böyle ilerlemişti sürecim çok sıkıntılı günlerdi benim için Rabbim hiçbirimize yaşatmasın inşallah 🤲🥲
Çok üzüldğm canm çok geçmiş olsunn rabbim tekrarını yaşatmasın yakın zamanda açını dindirsin seni sevindirsinn 🤲🏻🤲🏻🤲🏻
pozitif aldıktan kaç gün sonra kese görmek için gidiliyor

Çok üzüldğm canm çok geçmiş olsunn rabbim tekrarını yaşatmasın yakın zamanda açını dindirsin seni sevindirsinn 🤲🏻🤲🏻🤲🏻
pozitif aldıktan kaç gün sonra kese görmek için gidiliyor
Amin Amin çok teşekkür ederim Allah razı olsun Rabbim kimseye yaşatmasın inşallah benim ki taze transferdi 31 temmuz da pozitifi aldım 20 Ağustos’ta beni ultrasona çağırdılar sonrası malum 🙈🌸

Hepinize çok teşekkürler. Otururarak ılık suda duş aldım ohh misss 🥰 transferinizin tutup tutmadığını test öncesi anlayabilieceğiniz bişey var mı?
Ypk canm valla kim hiç bilşey hissetmiyor kimii hissediyor test gününe kadar yapcak hiç bişey yok :)
Bidahakine ayakta al canm duşunu otururak almak enfeksiyon yapabiliyormuş öyle duymuştum bi sıkıntı olmazda bidahaki ayakta almanı tavsiye ederm /)

Back