- Konu Sahibi mayala katar
Kızlar benim 3 Marta transferim oldu duş alıp almamakta çok kararsızım ne olur yardım edin. 2 tane 5 gün embriyosu
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Transfer sonrası 3. Gün yıkanabilirsiniz ılık suyla doktorlar 2 gün sonra diyor ama ben 3. Gün alıyordumKızlar benim 3 Marta transferim oldu duş alıp almamakta çok kararsızım ne olur yardım edin. 2 tane 5 gün embriyosu
Hayırlı olsun İnşAllahKızlar benim 3 Marta transferim oldu duş alıp almamakta çok kararsızım ne olur yardım edin. 2 tane 5 gün embriyosu
Hoşgeldin dilerim hepimiz buradan pozitif ayrılırız inşallah Ay canım çok geçmiş olsunSelam kızlar, benim 3. denemem olucak.
Bir doğal yollardan gebelik vardı. 2023'de 22.haftada erken doğum ile kaybettim.
Sonrasında amh düşüklüğü ile tüp bebeğe başlayın acil dediler. İlk gebelikten önce böyle birşeydrn haberim yoktu. Doğum sonrasında neden niye oldu diye doktorlara gitmeye başlayınca tesadüfen öğrendik,ç ve yaklaşık 1,5 yıl önce tüp bebeğe başladık ve hiç bilmediğim duymadığım bir çok terim de lügatıma eklendi ve birçok şey yaşadım.
İlk tüp bebek denememiz dış gebelik ile sonuçlandı, ölümden döndüm tek tüpüm alındı.
2. denemede 8. hafta gelişimi durdu ilaçları bırakıp düşük yaptım.
Şimdilerde 3.'ye başlıyoruz. Hatta bugün HSG çekildim az önce.
Tablo için ise yaş 33 - 3. Deneme - embriyo henüz toplanmadı diyebiliriz
Dilerim herkese mart nisan ayları uğurlu gelir![]()
Dilerim bu sefer mucizelerimize kavuşuruz inşallah bende çok ağır iş yapmadan rutin hayatıma dönmüştüm çok şükür pozitif görmüştüm bende dış gebelik geçirdimHayırlı olsun İnşAllah, alabilirsiniz tabi ki, sadece transfer gününüz istirahat öneriliyor ertesi gün normal yaşantınıza devam edebilirsiniz, ağır olmayan tüm ev işlerinizi yapabilirsiniz, duş, merdiven eğil kalk onlarda bir sıkıntı olmuyor, çok ağır kaldırmayın, yukarlara uzanmayın o kadar. Ben transfer günü dahil yatmadım hastaneden direk yemeğe gittik. Ertesi gün normal yaşantıma devam ettim, unutup 2 kg portakal kaldırmıştım korkudan canım çıkmıştı çok şükür tutunmuştu ama başka sebeplerden dolayı kaybettim
Canm dış gebe olduğun nasıl anlaşıldıı ağrın fakanmı oldu ne zaman belli olduDilerim bu sefer mucizelerimize kavuşuruz inşallah bende çok ağır iş yapmadan rutin hayatıma dönmüştüm çok şükür pozitif görmüştüm bende dış gebelik geçirdim![]()
Amin İnşallah canım bu sefer o seferdirDilerim bu sefer mucizelerimize kavuşuruz inşallah bende çok ağır iş yapmadan rutin hayatıma dönmüştüm çok şükür pozitif görmüştüm bende dış gebelik geçirdim![]()
Hayır hiç bir belirti yoktu normal kramplarım vardı test gününe kadar kan değerlerim normaldi herşey güzel ilerliyordu kanama vs yoktu onun için anlamadık keseyi görmeye gittiğimiz gün baktık bebek ana rahimde değil doktor baya baktı dış gebelikten şüphelendi ama henüz haftası küçük olduğu için tüpte görünmüyordu kan aldı hemen değerler düşüşe geçmişti beklememi söylediler iki gün sonra tekrar gittim kan değerim yine düşmüştü ve hala ultrasyonda görünmüyordu baya moralim sıfırdı allahım dedim en azından görebilseydim nerde bu bebek neyse doktorum eve git kanama vs olursa gece olsa bile gel dedi neyse hiçbir belirti yok beş gün sonra gittim değerlerim yükselişe geçmişti hemen ultrason yaptılar nihayet bebek görüntülendi sağ tüpte o gün yatışımı yaptılar ameliyat oldum 5 gün sonunda çıktım hastaneden böyle ilerlemişti sürecim çok sıkıntılı günlerdi benim için Rabbim hiçbirimize yaşatmasın inşallahCanm dış gebe olduğun nasıl anlaşıldıı ağrın fakanmı oldu ne zaman belli oldu
Amin inşallah canım Son durumun nedir bir gelişme var mıAmin İnşallah canım bu sefer o seferdir![]()
Çok üzüldğm canm çok geçmiş olsunn rabbim tekrarını yaşatmasın yakın zamanda açını dindirsin seni sevindirsinnHayır hiç bir belirti yoktu normal kramplarım vardı test gününe kadar kan değerlerim normaldi herşey güzel ilerliyordu kanama vs yoktu onun için anlamadık keseyi görmeye gittiğimiz gün baktık bebek ana rahimde değil doktor baya baktı dış gebelikten şüphelendi ama henüz haftası küçük olduğu için tüpte görünmüyordu kan aldı hemen değerler düşüşe geçmişti beklememi söylediler iki gün sonra tekrar gittim kan değerim yine düşmüştü ve hala ultrasyonda görünmüyordu baya moralim sıfırdı allahım dedim en azından görebilseydim nerde bu bebek neyse doktorum eve git kanama vs olursa gece olsa bile gel dedi neyse hiçbir belirti yok beş gün sonra gittim değerlerim yükselişe geçmişti hemen ultrason yaptılar nihayet bebek görüntülendi sağ tüpte o gün yatışımı yaptılar ameliyat oldum 5 gün sonunda çıktım hastaneden böyle ilerlemişti sürecim çok sıkıntılı günlerdi benim için Rabbim hiçbirimize yaşatmasın inşallah![]()
Yok canım bende regl bekliyorumAmin inşallah canım Son durumun nedir bir gelişme var mı![]()
Amin Amin çok teşekkür ederim Allah razı olsun Rabbim kimseye yaşatmasın inşallah benim ki taze transferdi 31 temmuz da pozitifi aldım 20 Ağustos’ta beni ultrasona çağırdılar sonrası malumÇok üzüldğm canm çok geçmiş olsunn rabbim tekrarını yaşatmasın yakın zamanda açını dindirsin seni sevindirsinn
pozitif aldıktan kaç gün sonra kese görmek için gidiliyor
İnşallah sağlıklı güzel ilerler sürecinYok canım bende regl bekliyorum![]()
Anladımm canm bununla geçmiş gitmiş olsun inaşllahhhAmin Amin çok teşekkür ederim Allah razı olsun Rabbim kimseye yaşatmasın inşallah benim ki taze transferdi 31 temmuz da pozitifi aldım 20 Ağustos’ta beni ultrasona çağırdılar sonrası malum![]()
Sagol canım amin yani 20 gün sonra çağırdılar beniAnladımm canm bununla geçmiş gitmiş olsun inaşllahhh
İnşallah cnamm inşallahhSagol canım amin yani 20 gün sonra çağırdılar benisiz de inşallah pozitif alırsınız inşallah herşey sağlıklı güzel ilerler
![]()
Ypk canm valla kim hiç bilşey hissetmiyor kimii hissediyor test gününe kadar yapcak hiç bişey yok :)Hepinize çok teşekkürler. Otururarak ılık suda duş aldım ohh missstransferinizin tutup tutmadığını test öncesi anlayabilieceğiniz bişey var mı?