- 16 Ağustos 2020
- 2.810
- 4.242
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canım yanlış ölçmüş olabilir, birdahaki kontrolde içinin rahatlayacağını düşünüyorum, hem zaten öyle bile olsa 37.-38. Haftalarda bebek gelişimi tamamlanmış oluyor.Selam kızlar moralim bozuldu biraz Kan akışı hareketler vs her şey iyi fakat karın çevresi 2 hafta geride çıktı. Doktor belli bir sebebi yok hamilelikte geçirilen kovid grip bile sebep olabiliyor dedi. Sıkı takip edecek bundan sonra eğer gerileme devam ederse 37-38 gibi alırım dedi
Protein karsisinda bir sey yaziyor ama eser miktarda demek istiyor galiba,o da bir sey ifade eder mi bilemedim,doktorun donmedi mi ? 13-9 ve ustu cikarsa mutlaka doktorunu bilgilendir,12-8 yuksek degil.Öyle yapıyorum canım. Böbrekte protein kaçağı da olabilir bilemedim ki. Tansiyonum normalinden yüksek çıktı çünkü 12.8 benim hamilelik boyunca da hep 10.7/11 değerlerinde çıkıyor normalde de düşük tansiyonluyum ben
Ömür ata hiç uymuyor bencede canım. Ataya en uygun ön isim bence Yiğit Ata.Kizlar benim gibi ismi netleşmeyen var miii eşim Ata istiyor sende bir isim seç iki isim olsun dedi. Başına hangi ismi koyacagimi bı turlu netlestiremedim. Çınar Ata, Çağan Ata, en favorim Ömür Ata , Ömür için uymuyo diyor sizce ?
Çınar ata güzelmiş canım bence yiğit ata, yağız ata falan da güzel oluyorKizlar benim gibi ismi netleşmeyen var miii eşim Ata istiyor sende bir isim seç iki isim olsun dedi. Başına hangi ismi koyacagimi bı turlu netlestiremedim. Çınar Ata, Çağan Ata, en favorim Ömür Ata , Ömür için uymuyo diyor sizce ?
Dikkat edicem kuzum inşallah bidahaki sefere gerilemiş olmaz daha daCanım benim de geçen hafta kontrolünde herşey normal çıktı kan akışı felan ama bebeğin kilo alımı az cıktı o yüzden bana da hafta da 1 kontrol dedi yarın tekrar gidicem bu süreçte kaşar kırmızı et ve havuç suyu iç dedi.bu hafta hep öyle beslendim dikkat ettim bakalım yarin kilo aldı mi göreceğim sağlıklı olsunlar önemli olan o
Öyle canım artık kontrolleri baz alicaz napalim neyse ki bu haftalara kadar gelebildikölçümler malum , farazi oluyor. hemen moralini düşürme. hele bi 2. 3. kontrolüne git , gidişat o zaman daha belli olur. hem haftası da güzel maşallah, canını sıkıp beybiyi strese sokma inşallah sonraki kontrollerinde güzel haberler gelir gönlünden geçen, içine sinecek yola varırsın
İnşallah canım inşallah demek ki isveren kısmı hepsi aynı haram zıkkım olsun demekten başka çare yok. Cesaretini de topla neden konusmayasin ki aglamayana emzik yok sen bi de yöneticisin. En azindan memnun olmadığını şikayetini dile getir.Ölçümler her zaman net olmuyor canım. İnşallah bir sonraki kontrole sağlıkla büyümüş olur minnoş Bunun için strese sokma kendini Sadece sağlıkla gelecek, zamanında gelecek diye ona yoğunlaş artık. İş stresini de bırak, hem ne güzel iznini de başlatacakmışsın, oohh Senin en fazla yapabileceğin beslenmene daha dikkat etmek ama sen zaten dikkat de ediyorsundur. Sonrası artık bebişe kalmış. Zaten baya da ilerledi maşallah Bir kaç hafta daha sana yetecek Bana kalırsa 38i bulur minnoşun Sağlıkla zamanında gelsin inşallaahh..
Ah ben 12 yıllık çalışanım, bana %40 zam yapmışlar. Bana bağlı 5 tane çalışan var, onların zammı benden fazla. Ücretleri düşüktü biraz. Onlar üretimin içinde çalışıyor. Tamam dedim yani helal olsun tabi ki. İnsanlar da 3 kuruş maaş almasın, onları iyileştirmeye çalışıyorlardır.. ama bizim günahımız ne..!? Farklı departmanlarda çoğu kişiye %50'ler yapılmış duyduğuma göre.. %70 de duydum ama hadi dedim yani yeni girmişti o kişi işe geçen sene, belki düşük maaşla başlamıştır da iyileştirmiştir. Öyle anlaşmıştır falan.. Güya zamları %35 oranından falan başlatmış. Saolsun bana da %40 layık görmüş... Kesinlikle bu sene doğum iznine çıkacağım için böyle olduğunu düşünüyorum. İnsana değer verilmiyor asla. Gidip genel müdürle görüşecektim, bir türlü cesaret edemedim. Ben geçen seneye kadar direk genel müdüre bağlıydım. Sonra birini genel müdür yardm. yapıp, bir çok bölümü ona bağladılar. Ben de onlardan biriyim. Güya da yöneticiyim. Pehh!! Neyi yönettiriyor ki bana..? Ben gidince ne olacak, işlerimi kim yapacak falan o bile belli değil. Ne zaman gideceksin ne zaman geleceksin falan dedi, bu. Ben destek veririm evden de diyorum, bebeğin durumuna göre bakarsınız diyor. Aklında beni işten çıkarmak mı var nedir.. ? Bir kere daha müdürle konuşmak istiyorum cesaret edebilirsem Hadi dedim yine onu ezmiş olmiyim.. hep saflıktan Sonra da son sözlerimi genel müdüre söylemek istiyorum. Çok mutsuz oldum yaa... Bu halde insanı mutsuz ediyorlar, stresli yapıyorlar..
10 kere falan ölçtü canım yanlış olduğunu çok sanmıyorum ama inşallah öyledir 2 gün çok sorun olmaz takma sen de dikkat edersin az kaldı zaten doğumaCanım yanlış ölçmüş olabilir, birdahaki kontrolde içinin rahatlayacağını düşünüyorum, hem zaten öyle bile olsa 37.-38. Haftalarda bebek gelişimi tamamlanmış oluyor.
Benimde salı günü kontrolüm vardı, karın çevresi hep 2 gün geride çıkarken bu sefer 2 gün ileride çıktı, doktor gebelik şekeri geç başlamış olabilir dedi, cihaz alıp ölçümler yapıp yazmamı istedi, cihazı aldım ölçüyorum ve gerçekten hafiften şeker çıktı sanırım 2 gündür ne yiceğimi şaşırdım.
Dün aklıma geldin yazacaktım hiç bugün yazmamissin diye. Bende aynı kasilmayla gittim nst de sancı hiç çıkmadı idrar verdim enfeksiyon çıktı hatta sertlesmeler hala devam. Bazen öyle bı ağırlık oluyo ki hareket edemiyorum. 3 kez idrar verdim 3 kez monurol icttim hala enfeksiyon var . Dün kültür verdim bakalım o ne çıkacak. Snn enfeksiyon yok sanki tam da anlamadım ama benim lökosit eser eritrosit 7 idrar rengi de yeşil diyo.Kızlar dünden beri idrarımda yanmam var ve rengi koyulaştı kasılmalarım çok arttı sancı sertleşme toplanma oluyor 40 dkda bşr oluyor doktora gittim idrar testi istedi. Nst de çok sancım çıkmadı ama her an her şey olabilir dedi. Magnesium dispaoral kullan devam ediyorsa günde 2 kez kullan eğer sancıların devam ediyorsa haftaya da sezaryene alabilirim dedi. İdrar sonucunu size de yolluyorum. Bakalım doktor ne diyecek. Eğer idrarda enfeksiyon varsa o da kasılma yapabiliyormuş. Ona göre tedavi veririm dedi.
Benim de biraz belirsizlik var. Ben Çağan i sevemedim. Ama Çinar Ata guzel, Ömur Atan da guzel. Ömur hem kiza hem erkege kullaniliyorKizlar benim gibi ismi netleşmeyen var miii eşim Ata istiyor sende bir isim seç iki isim olsun dedi. Başına hangi ismi koyacagimi bı turlu netlestiremedim. Çınar Ata, Çağan Ata, en favorim Ömür Ata , Ömür için uymuyo diyor sizce ?
Beslenme şeklime bir baktım gerçekten sabahtan akşama kadar hep şekeri yükseltecek besinlermiş. Ben nornalde pilavı makarnayı bile ekmekle yerim, şimdi aç yaşıyorum sanki. Keşke en başından beri dikkat etseydim, çok pişmanım.Dikkat edicem kuzum inşallah bidahaki sefere gerilemiş olmaz daha da
Öyle canım artık kontrolleri baz alicaz napalim neyse ki bu haftalara kadar gelebildik
İnşallah canım inşallah demek ki isveren kısmı hepsi aynı haram zıkkım olsun demekten başka çare yok. Cesaretini de topla neden konusmayasin ki aglamayana emzik yok sen bi de yöneticisin. En azindan memnun olmadığını şikayetini dile getir.
10 kere falan ölçtü canım yanlış olduğunu çok sanmıyorum ama inşallah öyledir 2 gün çok sorun olmaz takma sen de dikkat edersin az kaldı zaten doğuma
Çınar Ata güzel bence de canım Bilmiyorum çevresinde erkek ismi olanlar olabilir ama Ömür bana kız ismi gibi geliyor, yanlış anlama, tabi seviyorsan da kimseyi dinlemeKizlar benim gibi ismi netleşmeyen var miii eşim Ata istiyor sende bir isim seç iki isim olsun dedi. Başına hangi ismi koyacagimi bı turlu netlestiremedim. Çınar Ata, Çağan Ata, en favorim Ömür Ata , Ömür için uymuyo diyor sizce ?
Olsun gerçekten deİnşallah canım inşallah demek ki isveren kısmı hepsi aynı haram zıkkım olsun demekten başka çare yok. Cesaretini de topla neden konusmayasin ki aglamayana emzik yok sen bi de yöneticisin. En azindan memnun olmadığını şikayetini dile getir.
Üzme kendini. 32 haftaya gelmişsin zaten. Bundan sonrasında dikkat edersin, her şey yolunda gider Stres yapmak en zararlı şey..Beslenme şeklime bir baktım gerçekten sabahtan akşama kadar hep şekeri yükseltecek besinlermiş. Ben nornalde pilavı makarnayı bile ekmekle yerim, şimdi aç yaşıyorum sanki. Keşke en başından beri dikkat etseydim, çok pişmanım.
Ömür ata hiç uymuyor bencede canım. Ataya en uygun ön isim bence Yiğit Ata.
Teşekkürler kızlar ikinizin de aynı ismi söylemesi yiğit ismini pek sevmiyorum valla hiç düşünmedim bile . Çınar Ata herkesin onayinda bakalım yeni fikirler gelecek miÇınar ata güzelmiş canım bence yiğit ata, yağız ata falan da güzel oluyor
Ben Atlas ve ekin düşünüyordum erkek icin Atlas ata nasil Atlas ismi 100 farklı ülkede falan aynı anlama geliyormuş ilerde yurtdışına giderse hiç sıkıntı yaşamaz bebisTeşekkürler kızlar ikinizin de aynı ismi söylemesi yiğit ismini pek sevmiyorum valla hiç düşünmedim bile . Çınar Ata herkesin onayinda bakalım yeni fikirler gelecek mi
Geçmiş olsun canım. Benim de 1 hafta önceki idrarda lökosit ++ çıktı. Monurol kullandım ama hala idrarda koyuluk var ve yeşil akıntı. Yanma kaşıntı vs yok. Yani bi kurtulamadık şu enfeksiyondan Benim de kasılmalarım arttı bebek bi yerde toplanıp sertleşiyor bi 10 dk sonra falan gevşiyor. Braxton hicks kasılmaları sanırım bunlar. Ama dediğin gibi enfeksiyon da sıklaştırmış olabilir. Bol bol su da içiyorum ne yapacağımı şaşırdım Pazartesi kontrolüm var bakalım ne diyecek doktorumKızlar dünden beri idrarımda yanmam var ve rengi koyulaştı kasılmalarım çok arttı sancı sertleşme toplanma oluyor 40 dkda bşr oluyor doktora gittim idrar testi istedi. Nst de çok sancım çıkmadı ama her an her şey olabilir dedi. Magnesium dispaoral kullan devam ediyorsa günde 2 kez kullan eğer sancıların devam ediyorsa haftaya da sezaryene alabilirim dedi. İdrar sonucunu size de yolluyorum. Bakalım doktor ne diyecek. Eğer idrarda enfeksiyon varsa o da kasılma yapabiliyormuş. Ona göre tedavi veririm dedi.
minseo canım arkadaşım asla ultrason ölçümlerine inanmıyorum kaç tane insana bu bebek 4500 kg diyip çok daha düşük kglarda doğan bebekler var. Ortalama tahmin verdiğini düşünüyorum. Bende çok normal doğum takıntılıydım ama şuanda kendimi çok rahatlattım olmıcaksa olmıcak biz naparaak yapaalım belki sezaryen daha güzel olucak. Yine de inşallah hepimize nasip olsun normal doğum yapmak. Bebekle alakalı sıkıntı yoksa dediğin gibi kan akışı vs. Kafana takma hiçbişeyi ama işten çıkman konusunda eşini haklı buldum arkadaşımTek tek yazamadım kızlar işim daha yeni bitti iki kere nst ye soktu dr nst m iyi bir sorun yok bebek iyi kan akışı beyin vs her şey normal. Sadece karın çevresini 2 hafta geri görünce sıkı takip edelim dedi pazartesi tekrar gidicem 2-3 güne bir takibe alacak. Eşim pazartesi izne çık işyerinde hem yoruluyorsun hem stres oluyorsun hem de beslenmene dikkat etmiyorsun 1-2 haftanın hesabını yapma diyor. Pazartesiye baslaticam raporumu inşallah şimdi işyerine dönüyorum söylücem onlara da. İlk hedefim 37 yi geçirmek eğer böyle giderse süreç. Normal doğum istediğim için suni sancı verebilirim istersen dedi dr ama ben eğer bu yüzden erken doğum yapacaksam istemiyorum dedim. Bebeği ekstra strese sokmak istemiyorum kendimi de tek amacim sağlıkla doğması çünkü. İnşallah süreç olağan seyrinde ilerler hiçbirine gerek kalmaz
@CRASRP @pcfl Bu gördüğümüz muamelenin tek sebebi kadın olmamız başka bi açıklaması yok. Bi noktadan sonra insandaki dürüstlük duygusunu da törpülüyorlar. Emek değer görmüyor malesef. Ama her davranışın da bir bedeli ve geri dönüşü var. Bana da %65 zam yapmış ama kidemsizlerle aranda 250 500 lira fark olduğunu görünce kan beynine sıçrıyor. Ne halleri varsa görsünler. Bizimkiler de bulamadi iste birini icerden depocuyu koydular 6 ay idare et diye etsinler bakalım:)
Atlas Ata çok güzelmişşBen Atlas ve ekin düşünüyordum erkek icin Atlas ata nasil Atlas ismi 100 farklı ülkede falan aynı anlama geliyormuş ilerde yurtdışına giderse hiç sıkıntı yaşamaz bebis
Atlas çok güzel ama yegenimizin ismi bizim begendigimiz tüm isimler ya eşimde ya bende yegenlere konulmuş. Ekin i bende beğeniyorum . Sanırım unisex isimler daha çok hoşuma gidiyoBen Atlas ve ekin düşünüyordum erkek icin Atlas ata nasil Atlas ismi 100 farklı ülkede falan aynı anlama geliyormuş ilerde yurtdışına giderse hiç sıkıntı yaşamaz bebis
öyle düşünme canım, bebekte ciddi bir sorun yok. bundan sonra dikkat edersin doguma kadar. moralini yüksek tut, açık havada yürüyüş yap o da iyi geliyor şekeri düşürmeye, hamilelikte hareketli olmak da onemliBeslenme şeklime bir baktım gerçekten sabahtan akşama kadar hep şekeri yükseltecek besinlermiş. Ben nornalde pilavı makarnayı bile ekmekle yerim, şimdi aç yaşıyorum sanki. Keşke en başından beri dikkat etseydim, çok pişmanım.
Bn eutrox kullanıyorum canım bunu kullanmadım açıkçası farklı bı Dr a gittiğimde tiroid için hangisini kullanıyorsun diye soruyorlar önemli mi bilmiyorum ama Dr una sor yada eczanede belki aynı etken den dolayı verildi. E nabiza yada sağlık bakanlığından gelen mesaja bak hangisini yazmış ona göre değiştirirsin.Kızlar normalde trioid için eutrox 25 mg kullanıyorm. Sağlık ocağında yazdırdım az önce bunu yazmış kafasına göre ne alaka anlmadım var mı kullananınız bunu? Bide idrara baktırdım az önce bi arkadaş yAzmıştı bulamadım mesajı sağlık ocağında ki
Doktor yanma yoksa eğer akıntın karışmış olabilir dedi gerçekten de yanmam koku vs. Yok
Eki Görüntüle 3201294