Tek tek yazamadım kızlar işim daha yeni bitti iki kere nst ye soktu dr nst m iyi bir sorun yok bebek iyi kan akışı beyin vs her şey normal. Sadece karın çevresini 2 hafta geri görünce sıkı takip edelim dedi pazartesi tekrar gidicem 2-3 güne bir takibe alacak. Eşim pazartesi izne çık işyerinde hem yoruluyorsun hem stres oluyorsun hem de beslenmene dikkat etmiyorsun 1-2 haftanın hesabını yapma diyor. Pazartesiye baslaticam raporumu inşallah şimdi işyerine dönüyorum söylücem onlara da. İlk hedefim 37 yi geçirmek eğer böyle giderse süreç. Normal doğum istediğim için suni sancı verebilirim istersen dedi dr ama ben eğer bu yüzden erken doğum yapacaksam istemiyorum dedim. Bebeği ekstra strese sokmak istemiyorum kendimi de tek amacim sağlıkla doğması çünkü. İnşallah süreç olağan seyrinde ilerler hiçbirine gerek kalmaz
@CRASRP @pcfl Bu gördüğümüz muamelenin tek sebebi kadın olmamız başka bi açıklaması yok. Bi noktadan sonra insandaki dürüstlük duygusunu da törpülüyorlar. Emek değer görmüyor malesef. Ama her davranışın da bir bedeli ve geri dönüşü var. Bana da %65 zam yapmış ama kidemsizlerle aranda 250 500 lira fark olduğunu görünce kan beynine sıçrıyor. Ne halleri varsa görsünler. Bizimkiler de bulamadi iste birini icerden depocuyu koydular 6 ay idare et diye etsinler bakalım:)
Ölçümler her zaman net olmuyor canım. İnşallah bir sonraki kontrole sağlıkla büyümüş olur minnoş
Bunun için strese sokma kendini
Sadece sağlıkla gelecek, zamanında gelecek diye ona yoğunlaş artık. İş stresini de bırak, hem ne güzel iznini de başlatacakmışsın, oohh
Senin en fazla yapabileceğin beslenmene daha dikkat etmek ama sen zaten dikkat de ediyorsundur. Sonrası artık bebişe kalmış. Zaten baya da ilerledi maşallah
Bir kaç hafta daha sana yetecek
Bana kalırsa 38i bulur minnoşun
Sağlıkla zamanında gelsin inşallaahh..
Ah ben 12 yıllık çalışanım, bana %40 zam yapmışlar. Bana bağlı 5 tane çalışan var, onların zammı benden fazla. Ücretleri düşüktü biraz. Onlar üretimin içinde çalışıyor. Tamam dedim yani helal olsun tabi ki. İnsanlar da 3 kuruş maaş almasın, onları iyileştirmeye çalışıyorlardır.. ama bizim günahımız ne..!? Farklı departmanlarda çoğu kişiye %50'ler yapılmış duyduğuma göre.. %70 de duydum ama hadi dedim yani yeni girmişti o kişi işe geçen sene, belki düşük maaşla başlamıştır da iyileştirmiştir. Öyle anlaşmıştır falan.. Güya zamları %35 oranından falan başlatmış. Saolsun bana da %40 layık görmüş... Kesinlikle bu sene doğum iznine çıkacağım için böyle olduğunu düşünüyorum. İnsana değer verilmiyor asla. Gidip genel müdürle görüşecektim, bir türlü cesaret edemedim. Ben geçen seneye kadar direk genel müdüre bağlıydım. Sonra birini genel müdür yardm. yapıp, bir çok bölümü ona bağladılar. Ben de onlardan biriyim. Güya da yöneticiyim. Pehh!! Neyi yönettiriyor ki bana..? Ben gidince ne olacak, işlerimi kim yapacak falan o bile belli değil. Ne zaman gideceksin ne zaman geleceksin falan dedi, bu. Ben destek veririm evden de diyorum, bebeğin durumuna göre bakarsınız diyor. Aklında beni işten çıkarmak mı var nedir.. ? Bir kere daha müdürle konuşmak istiyorum cesaret edebilirsem
Hadi dedim yine onu ezmiş olmiyim.. hep saflıktan
Sonra da son sözlerimi genel müdüre söylemek istiyorum. Çok mutsuz oldum yaa... Bu halde insanı mutsuz ediyorlar, stresli yapıyorlar..