off ya zor mu döner diyosunValla bu kütleyle dönebilmeleri de cok zor aslında :) yanlıs yonlendirmek istemem yine doktoruna danısırsın, bağdaş kurup oturmak, squat yapmak gibi hareketler bebişi dogum pozisyonuna yonlendirmek icin faydalı olabilir canım.
Benim Furkan Toysmus canim ama ben 100 tlye almsitim simdi olmus 649 tl ben memnun kaldim tertemiz duruyor da puani dusuk. Baktim daha ucuz.olup puani yuksek olanlar var.sana zahmet canım bi bak bakalım neymiş
Emeklemeye baslayinca hatta yuvarlanmayabunu ben de gördüm canım farklı markalarda da var bi bakıcam ben de illa fisher price olmasına gerek yok, acaba halı kısmı dar mı yoksa iyi mi ona karar veremedim ben bebekler kaç ay kullanıyor acaba bu halıları
ben yookido gymotion isimli bir halı almıstım ama suan satısta yok, dolapta gördüm geçen gün. 3 farklı şekilde kullanılabiliyordu. 4 aylıkken almıstım çok ilgisini çekmişti, genişti halısı ama en fazla 1 yaşa kadar kullanmısızdır o da oyuncaklarıyla oynamıstır ama tek basına cok uzun süre bebeği oyalayabilecek birşey degil. 3-8 aylık arası ortalama kullanılır bence, çok para vermeye gerek yok canım. bendekini dolapta satmıstım şimdi tekrar alıp almama konusunda kararsızım, daha farklı şeylerle oyalayabilirimbunu ben de gördüm canım farklı markalarda da var bi bakıcam ben de illa fisher price olmasına gerek yok, acaba halı kısmı dar mı yoksa iyi mi ona karar veremedim ben bebekler kaç ay kullanıyor acaba bu halıları
Benimki dogum pozisyonundaydi, gecen hafta dondu. Hickiriginin yeri bile degisti. Ama ben cok rahatladim. Dogum pozisyonundayken zordu. Surekli wc, genital agri, baski, yumeyi zorlastoryor falan... Insallah gene doner tabiValla bu kütleyle dönebilmeleri de cok zor aslında :) yanlıs yonlendirmek istemem yine doktoruna danısırsın, bağdaş kurup oturmak, squat yapmak gibi hareketler bebişi dogum pozisyonuna yonlendirmek icin faydalı olabilir canım.
yok öyle demek istemedim, 28 den sonra dönmesi başarı :) hiç öyle düşünme döner tabiki senin kız biraz atletik demekkioff ya zor mu döner diyosunne güzel baş aşağıydı şimdi yan gelmiş yatıyor zilli
evet hıçkırık tutunca anlıyorsun pozisyonunu aslında :) döner inşallah merak etme canım, dönmezse de nasip hayırlısı boyleymiş. herkes bildiginde rahat demekki ben de sezaryenden hiç korkmuyorum :)Benimki dogum pozisyonundaydi, gecen hafta dondu. Hickiriginin yeri bile degisti. Ama ben cok rahatladim. Dogum pozisyonundayken zordu. Surekli wc, genital agri, baski, yumeyi zorlastoryor falan... Insallah gene doner tabibi de boyle kaliyormus Ben sezeryan...kismet nasip tabii ki de sezeryandan korkuyorum iste ben de...
aa öyle mi , hayırlı doğumlar şimdiden :)Canım ben şehir değiştirdim,tayin sebebiyle Diyarbakır’a yerleştik
Çok gyzel canim sag salim giymek nasip olsunKızlar bizim de isimli takımımız geldiGiydirmek için sabırsızlanıyorummm
Emzirme sutyenini ebebekten aldım şu anda da kullanıyorum çok rahat hamile külodunu Nbb marka aldim ondan da çok memnunun çok rahat tavsiye ederimKızlar merhaba bende 6,5 aylık üçüz bebek annesi olcam inşallahdoğumum Mart gibi olabilir.
Bişey sorcam emzirme sütyeni ve hamile külodu işe yarıyor mu?
İlk doğumum olcak nasipse tecrübelerinizi paylaşırsanız sevinirim
Amin inşallah canım evet zor karar verdik ama içimize sinen bir isim oldu bizim deÇok gyzel canim sag salim giymek nasip olsunBen ogluma Ali Cinar ismini koyarken akrabam da Yağız Ali Koymustu o da hosuma gitmisti
Evet benimde 30 haftalıkken başı aşağıdaydıbenim 28 haftalıkken gittiğimde bası asagıdaydı ama bu sık gitme olayı özellikle son 2-3 haftadır yogunlastı bende, bebişler kilo aldıkca baskı yapıyor olabilir canım
Kızlar ben güzel bi emzirme sütyeni bulamadım ya alıp kullanıp memnun kalan var mı
he anladım canımyok öyle demek istemedim, 28 den sonra dönmesi başarı :) hiç öyle düşünme döner tabiki senin kız biraz atletik demekki
güle güle giyin inşallah çok minnoş olmuşKızlar bizim de isimli takımımız geldiGiydirmek için sabırsızlanıyorummm
güle güle giyin inşallah çok minnoş olmuşKızlar bizim de isimli takımımız geldiGiydirmek için sabırsızlanıyorummm
Anladım çok teşekkür ederim gülerek kullanınEmzirme sutyenini ebebekten aldım şu anda da kullanıyorum çok rahat hamile külodunu Nbb marka aldim ondan da çok memnunun çok rahat tavsiye ederim