2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    300
Ben oyleyim canim. Nst 150 yi vuruyordu ben de til yok ilk dogumumda. Doktorum sok olmustu. Son 1.5 saat biraz hissettim. Dogum anina gecince 5dk 1, 2dk 1 olunca yogun hissettim. Zaten dogum sancisi bilincsizlik bile yapiyor, Hani onu da hissetmesem muhtemelen tipta vaka olurdum :KK70: Doktorum dogumdan sonra sen her yil check up yaptir dedi bana, kanser olsan son evrede anlarsin dedi :KK43: aslinda pek iyi bir sey degil demek ki bu. Sancilari da Allah bosuna vermemis iste...
vay şaşırtıcı cidden her hamilelikte farklı oluyo mu acaba bakalım bu bebiş de neler olacak :KK70:

Merhaba kızlar nasılsınız hepiniz. Bugün doktor kontrolüm vardı 34+0
2445 kg 47cm olmuş bizimki:))
Doktor doğum için dün verdi 16 Şubatta sezaryen olacağım erken gelmezse tabi o zamana kadar. Nstm de öyle doğum olacak bir sancın yok hafif dedi. Zaten bu saatten sonra da korkma dedi gelse de sezaryenle doğumunu yaparız dedi.her gafta nst ye gireceğim artık. Bi tuhaf hissettim 1 ay sonra 4 kişi olacağız artık. O an hala hazır değilmişim gibi hissettim kendimi. Bilmem ki.
minseo minseo sen nasıl oldun kuzum yazamadım hiç.

Doktor doğum için dün verdi 16 Şubatta sezaryen olacağım erken gelmezse tabi o zamana kadar. Nstm de öyle doğum olacak bir sancın yok hafif dedi. Zaten bu saatten sonra da korkma dedi gelse de sezaryenle doğumunu yaparız dedi.her gafta nst ye gireceğim artık. Bi tuhaf hissettim 1 ay sonra 4 kişi olacağız artık. O an hala hazır değilmişim gibi hissettim kendimi. Bilmem ki.
Ay masallah nasil guzel buyumus.Sayili gun kalmis. Allah saglikla kavustursun 🤲💐

Vay be günler alınmaya başladı duygular şelale 🥰🥲🧿 Hayırlısıyla kucağına alırsın inşallah canım sağlıkla 🤲 İyiyim ben de canım şükür bir sorun yok 🙏

Ay masallah nasil guzel buyumus.Sayili gun kalmis. Allah saglikla kavustursun 🤲💐
Amin canım cümlemizi inşallah 🙏
Vay be günler alınmaya başladı duygular şelale 🥰🥲🧿 Hayırlısıyla kucağına alırsın inşallah canım sağlıkla 🤲 İyiyim ben de canım ben şükür bir sorun yok 🙏
çok şükür canım benim sağlıkla kucaklarımıza alırız inşallah bebişlerimizi 🙏🫶

Yaa ne kadar az kalmis.insallah daha guzel olacaktir her sey. Ben de bazen dusunuyorum oğlumla tam rahata.ermistim simdi kardesi gelince eski.hayatimi ozler miyim diye karmakarisik duygular.Kizinda en az 52 cm olur bence masallah ona

Yaa ne kadar az kalmis.insallah daha guzel olacaktir her sey. Ben de bazen dusunuyorum oğlumla tam rahata.ermistim simdi kardesi gelince eski.hayatimi ozler miyim diye karmakarisik duygular.Kizinda en az 52 cm olur bence masallah ona
Aynısını bende düşünüyorum. Artık büyük olmuş kzım yıllar sonra tekrardan benek bakacağım. O rahat günlerim iş hayatım geride kalıyor tuhaf hissediyorum kendimi. Rabbim sağlık versin de inşallah korktuğumuz gibi olmaz bebişlerimşz sessiz sakin uslu olur inşallah ablasına benzer huyu 🤩

Maşallah canım sağlıkla gelsin inşallah 🙏 bende haftaya nasipse 35 haftalık olduğumda kontrolüm var doktor gün verecek, 37. Hafta başında alacağı için benim ya 9 şubat ya da 10 şubat olacak tahminimce. Çokça heyecan, korku endişe var. Bu hafta valizimi de yapıp beklemeye alacağım. Rabbim inşallah güzel haberler vermemizi nasip etsin hepimize🙏🙏🙏

Maşallah canım sağlıkla gelsin inşallah 🙏 bende haftaya nasipse 35 haftalık olduğumda kontrolüm var doktor gün verecek, 37. Hafta başında alacağı için benim ya 9 şubat ya da 10 şubat olacak tahminimce. Çokça heyecan, korku endişe var. Bu hafta valizimi de yapıp beklemeye alacağım. Rabbim inşallah güzel haberler vermemizi nasip etsin hepimize🙏🙏🙏
Hadi hayırlısı olsun doğum zamanları başladı. En heyecanlı zamanımız geldi. Ben de çanta mı hazırlamadım sömestir tatilinde hazırlarım diye düşünüyorum:) Allah yar ve yardımcımız olsun hepimizin inşallah 🙏

FF42DFC6-E143-4199-99BA-0CC84A747BC0.png

Kızlar iyi akşamlar ben bunu aldım ama 380e almıştım 1 ay önce😀 yani iş görücek gibi duruyor gayer

Kızlar benim de bugun kontrolüm vardı 32+4deyim. Kilomuz 2150gr boyumuzda 45cm çok şükür suyumuz artık fazla değil normal seyrinde devam ediyor diyetler işe yaradı😬 kilomda 55 çıktı şuana kadar 9 kilo almışım🥰
Benim inatçı kız başını yine plesantaya dayamış göstermedi kendini😄 sabah akşam horon tepen bebe doktorun odasına girdiğimizde durdu çıktığımız gibi de hareketlendi🤣
Doktorum diyetimi kesinlikle bozmamamı bu şekilde devam etmemi istedi, dün bi hastası diyetine hiç uymadığı için sıkıntılı bi durum yaşamış onu anlattı o yüzden lütfen çok dikkat et özellikle açlık kan şekerini her gün ölç ve 90ı geçmesin dedi.
Son zamanlarda biraz salmıştım ama şimdi sıkı sıkı diyete devam edicem.
Bu haftalarda ilişki kesinlikle önermedi 37.haftaya kadar olmasın dedi bu sıralar olursa kanama yaşayabilirsin dedi. Biz de zaten kanka gibi takılıyoduk🤭🤭

Doğum ücretleride normal 9.500₺ sezeryan 14.000₺ isteğe bağlı 25.900₺😳 normal doğumdan korkuyodum ama o kadar para verip sezeryanda olmak istemiyorum o yüzden akışına bıraktım.
Haftaya nst ye girmeye başlıcam ve artık her hafta kontrole gidicem. Tahmini doğum tarihim 6 mart görünüyor.
Allahın izniyle az kaldı kızlar inşaAllah hepimiz sağlıcakla minnoşlarımıza kavuşuruz🤲🏻🥰❤️

Ahh ne güzel kavuşmaya tam 1 ay kalmış😍 Hayırlısıyla sağlıcakla kucağına alırsın inşaAllah canım🤲🏻🥰

Kızlar şekeri sınırda çıkıp diyet yapan varmı aramızda ? Uzmandan destekmi alıyorsunuz nasıl yol alıyorsunuz ?
Şeker kızlar grubuna hoşgeldin canım🤭 burda çoğu kişi şekerden dolayı diyet yapıyor. Beni doktorum dahiliyeye yönlendirdi ona göre ilerliyorum.
Nelere dikkat etmem gerektiğini anlattı, ne yemem gerektiğini ne yememem gerektiğini yazdı ve şeker ölçüm cihazıyla evde takip yapmamı istedi.
Çok şükür diyetle herşey çok güzel gittiği için de bi süredir her gün ölçüm yapmayı kesmiştim ama bu haftamdan sonra kendi doktorum her gün açlık kan şekerimi ve 2.saat tokluk şekerimi ölçmemi istedi.

Kızlar benim de bugun kontrolüm vardı 32+4deyim. Kilomuz 2150gr boyumuzda 45cm çok şükür suyumuz artık fazla değil normal seyrinde devam ediyor diyetler işe yaradı😬 kilomda 55 çıktı şuana kadar 9 kilo almışım🥰
Benim inatçı kız başını yine plesantaya dayamış göstermedi kendini😄 sabah akşam horon tepen bebe doktorun odasına girdiğimizde durdu çıktığımız gibi de hareketlendi🤣
Doktorum diyetimi kesinlikle bozmamamı bu şekilde devam etmemi istedi, dün bi hastası diyetine hiç uymadığı için sıkıntılı bi durum yaşamış onu anlattı o yüzden lütfen çok dikkat et özellikle açlık kan şekerini her gün ölç ve 90ı geçmesin dedi.
Son zamanlarda biraz salmıştım ama şimdi sıkı sıkı diyete devam edicem.
Bu haftalarda ilişki kesinlikle önermedi 37.haftaya kadar olmasın dedi bu sıralar olursa kanama yaşayabilirsin dedi. Biz de zaten kanka gibi takılıyoduk🤭🤭

Doğum ücretleride normal 9.500₺ sezeryan 14.000₺ isteğe bağlı 25.900₺😳 normal doğumdan korkuyodum ama o kadar para verip sezeryanda olmak istemiyorum o yüzden akışına bıraktım.
Haftaya nst ye girmeye başlıcam ve artık her hafta kontrole gidicem. Tahmini doğum tarihim 6 mart görünüyor.
Allahın izniyle az kaldı kızlar inşaAllah hepimiz sağlıcakla minnoşlarımıza kavuşuruz🤲🏻🥰❤️
Her şey çok iyi çıkmış canım maşallah 🧿 Son haftalarimiz inşallah az daha sabredip hayırlısı ile bitireceğiz bu süreci de 🙏

Şeker kızlar grubuna hoşgeldin canım🤭 burda çoğu kişi şekerden dolayı diyet yapıyor. Beni doktorum dahiliyeye yönlendirdi ona göre ilerliyorum.
Nelere dikkat etmem gerektiğini anlattı, ne yemem gerektiğini ne yememem gerektiğini yazdı ve şeker ölçüm cihazıyla evde takip yapmamı istedi.
Çok şükür diyetle herşey çok güzel gittiği için de bi süredir her gün ölçüm yapmayı kesmiştim ama bu haftamdan sonra kendi doktorum her gün açlık kan şekerimi ve 2.saat tokluk şekerimi ölçmemi istedi.
Ya ben ne yiyip yememem konusunda kesinlikle bocalamış durumdayım çünkü bu akşam 3/4 yemek kaşığı yeşil fasülye yemeği bir kase cacık çok az yufka ekmek yedim 1 saat sonraki tokluk kan şekerim 170 çıktı ben şok 😟 sanırım dahiliyeden önce diyetisyene gitmem gerekiyor 🤦‍♀️ deneyimliler yönlendirsin beni lütfen 🙏

X