Benim normal klasik aynali, gunesli falan ondan canimhangi modeli canım piyanolu olanlar var onlar daha mı iyi acaba
Uygun bulursan al istersen, malum bir baktığımız bir daha ki bakmaya fiyatlanmış oluyorHadi yaa inşallah denk gelir canim fisger price in piyanosundan falan da gelmiş ama ondan almadım daha erken diye
Evet benim de göğüste kuruyunca fark ettimSağ göğsümden süt gelmiş avuç içi kadar ıslanmış atletim ve kazağım. Şoktayımsütyensiz gezdim bugün evde. Sıkı değildi göğüslerim ondan olabilir mi ? Oğlumda yaşamamıştım böyle bir durum çok enteresan. Vücut doğuma hazır galiba
Ben aldım canım . Fisher price perfect sense delÜks jimnastik merkezi diye geçiyorKızlar oyun halısı aldınız mı? doğumdan sonra uğraşmak istemiyorum önerisi olan var mı?
Çok teşekkür ederim canım Rabbim sağlıkla hepimize kucağımıza almayı nasip etsinCanım hayırlı olsun bebişlerin benimde ilk doğumum inşallahemzirme sütyeni çok kullanışlı arkadaşlarım doğuralı 6 ay oldu hala emzirme sütyeni kullanıyorlar. Zaten ilk zamanlar bebek full göğüste olucak. Ama hamile kilodu bana gereksix geldi
Benim garip bir sekilde birinci saatim iyi ama ikinci saatim yukseliyor dikkat etmedigim zamanbenim de aynı şekilde .
listeye %90 uyuyorum.arada canıma takediyor artık.bi parça yiyorum yasaklı yicek.hemen yükseliyo
Daha almadım canım ama bundan almak istiyorum ben de. Fisher priceın da var aynı tipte ama fiyatı fazla geldi buna göre. Aralarında çok fark olduğunu sanmıyorumKızlar oyun halısı aldınız mı? doğumdan sonra uğraşmak istemiyorum önerisi olan var mı?
Valla ben de aynı durumdayım ya :/ sürekli tuvaletim var gibi hissediyorum ama yok. Daha 5 dk önce girdim çıktığımda bile sanki hala var gibi bi his oluyor. Son kontrolde daha baş aşağı dönmemişti yarın kontrolüm var bakalım döndü mü o yüzden mi böyle oldumKızlar aşırı çiş durumunun başın mesaneye baskı yapmasına bağlıyorum başınıda aşağıda hissediyorum arya kuşumun tecrübeli annelerim böyle mi baş aşağıda olunca mı sık wc oluyor
bunu ben de gördüm canım farklı markalarda da var bi bakıcam ben de illa fisher price olmasına gerek yok, acaba halı kısmı dar mı yoksa iyi mi ona karar veremedim ben bebekler kaç ay kullanıyor acaba bu halılarıDaha almadım canım ama bundan almak istiyorum ben de. Fisher priceın da var aynı tipte ama fiyatı fazla geldi buna göre. Aralarında çok fark olduğunu sanmıyorum
benim 28 haftalıkken gittiğimde bası asagıdaydı ama bu sık gitme olayı özellikle son 2-3 haftadır yogunlastı bende, bebişler kilo aldıkca baskı yapıyor olabilir canımKızlar aşırı çiş durumunun başın mesaneye baskı yapmasına bağlıyorum başınıda aşağıda hissediyorum arya kuşumun tecrübeli annelerim böyle mi baş aşağıda olunca mı sık wc oluyor
Özellikleri bu şekildeymiş canım. Kaç yaşına kadar kullanıldığı yazmıyor ama yenidoğandan itibaren kullanılabiliyormuş. Halıya sığdığı sürece kullanırlar sanırım severlerse tabi. Ölçüleri yazıyor aşağıdabunu ben de gördüm canım farklı markalarda da var bi bakıcam ben de illa fisher price olmasına gerek yok, acaba halı kısmı dar mı yoksa iyi mi ona karar veremedim ben bebekler kaç ay kullanıyor acaba bu halıları
ya benimki de 28 de öyleydi 32 de yan dönmüş kafası mı karıştı acaba kafa solda ayaklar sağdabenim 28 haftalıkken gittiğimde bası asagıdaydı ama bu sık gitme olayı özellikle son 2-3 haftadır yogunlastı bende, bebişler kilo aldıkca baskı yapıyor olabilir canım
Kizlar çok pahalilardan almayin gerek yok zsten her bebege gore degisse de cok cabuk bikiyorlar ben en fazla yanlis hatirlamiyorsam 7 aya kadar kullandim Zaten emeklemeye baslayinca uzerinde.yatmazlar kacip giderlerÖzellikleri bu şekildeymiş canım. Kaç yaşına kadar kullanıldığı yazmıyor ama yenidoğandan itibaren kullanılabiliyormuş. Halıya sığdığı sürece kullanırlar sanırım severlerse tabi. Ölçüleri yazıyor aşağıda
emekleme zamanına kadar belki dururlar 6 aya kadar falanÖzellikleri bu şekildeymiş canım. Kaç yaşına kadar kullanıldığı yazmıyor ama yenidoğandan itibaren kullanılabiliyormuş. Halıya sığdığı sürece kullanırlar sanırım severlerse tabi. Ölçüleri yazıyor aşağıda
ben de şimdi onu dedim tam 6 aya kadar kullanılır diyeKizlar çok pahalilardan almayin gerek yok zsten her bebege gore degisse de cok cabuk bikiyorlar ben en fazla yanlis hatirlamiyorsam 7 aya kadar kullandim Zaten emeklemeye baslayinca uzerinde.yatmazlar kacip giderlerBiz baya en cok.piyanosunu kullandik oturup caliyordu basiyordu falan.
Ben kendi markama bir bakayim canim benim ki nasil. Boylari yetiyor canim ya.ben de şimdi onu dedim tam 6 aya kadar kullanılır diyehalı boyutu yeterli mi sence bunların iş görür mü ?
sana zahmet canım bi bak bakalım neymişBen kendi markama bir bakayim canim benim ki nasil. Boylari yetiyor canim ya.
Ohh şişsin kafalarKizlar çok pahalilardan almayin gerek yok zsten her bebege gore degisse de cok cabuk bikiyorlar ben en fazla yanlis hatirlamiyorsam 7 aya kadar kullandim Zaten emeklemeye baslayinca uzerinde.yatmazlar kacip giderlerBiz baya en cok.piyanosunu kullandik oturup caliyordu basiyordu falan.
bende de bu modelden var canım kızım halısı ile ayaklanana kadar oynadı askı oyuncak aparatları da çıktığı için onlarla uzun süre oynadı en çok da piyanosuyla hala versem oyunlarına dahil ediyor. bence iş gören bir oyuncakDaha almadım canım ama bundan almak istiyorum ben de. Fisher priceın da var aynı tipte ama fiyatı fazla geldi buna göre. Aralarında çok fark olduğunu sanmıyorum
benim baş aşağıdayken wc ihtiyacım daha çok oluyor ama herkeste aynımıdır bilemedim canımValla ben de aynı durumdayım ya :/ sürekli tuvaletim var gibi hissediyorum ama yok. Daha 5 dk önce girdim çıktığımda bile sanki hala var gibi bi his oluyor. Son kontrolde daha baş aşağı dönmemişti yarın kontrolüm var bakalım döndü mü o yüzden mi böyle oldum
bende de bu modelden var canım markasını hatırlamıyorum kızım halısı ile ayaklanana kadar oynadı askı oyuncak aparatları da çıktığı için onlarla uzun süre oynadı en çok da piyanosuyla hala versem oyunlarına dahil ediyor. bence iş gören bir oyuncak çok pahalı birşey almaya gerek yokbunu ben de gördüm canım farklı markalarda da var bi bakıcam ben de illa fisher price olmasına gerek yok, acaba halı kısmı dar mı yoksa iyi mi ona karar veremedim ben bebekler kaç ay kullanıyor acaba bu halıları
Valla bu kütleyle dönebilmeleri de cok zor aslında :) yanlıs yonlendirmek istemem yine doktoruna danısırsın, bağdaş kurup oturmak, squat yapmak gibi hareketler bebişi dogum pozisyonuna yonlendirmek icin faydalı olabilir canım.ya benimki de 28 de öyleydi 32 de yan dönmüş kafası mı karıştı acaba kafa solda ayaklar sağda