2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    300
alerjik ürünler olduğu için doktoruna bi danış canım mutlaka, ben hamile kalmadan evvel çok tükettim ama hamileyken hiç denemedim. çok geçmiş olsun bu kış gripler koronadan daha beter geçer oldu valla
Ben de yillardir tuketiyorum canim hamile olunca biraktim da hastalik donemi de iyi geliyorlardi ondan sakincasi yoksa kullanayim dedim de riske atmayayim en iyisi. Ilk gunler daha iyiydim gun gectikce artti azalacagina

evet belki de bir avukata danışsan iyi olur bu konu hakkında CRASRP

şuan zaten sancım oluyor gelmiyorum normalde doktor kontrolünden sonra işe gelirdim son kontrolümde bütün gün gelmedim falan yani zaten kovulmuşum neden uğraşayım ki artık ben bütün donelerimi topladım ben izindeyken ne olur belli olmaz doğum iznim rapor ücretsiz izin vs. hepsi bittikten sonra bakacağım duruma artık..

iyi yapmışsın, zaten ne istersen vermek zorundalar şu aşamada. gitmeyerekte iyi yapıyorsun boşver gelene de kendileri öğretsin işi. onlar sana hangi niyetle yaklaşıyorsa sen de o niyetle yaklaş onlara.

Ben de yillardir tuketiyorum canim hamile olunca biraktim da hastalik donemi de iyi geliyorlardi ondan sakincasi yoksa kullanayim dedim de riske atmayayim en iyisi. Ilk gunler daha iyiydim gun gectikce artti azalacagina
evdesin di mi canım ? bol bol dinlen c vitamini al bir de solunum yollarını açık tutmaya çalış canım ev nemli olsun mutlaka. tavuk suyu-et suyu çorba tüket bol limonlu karabiberli. parol da içebilirsin biliyorsun zaten. ağır hastalığı ilaçsız atlatmak çok zor valla koronayken ölü gibi yatıyordum ben de

Kızlar oyun halısı aldınız mı? doğumdan sonra uğraşmak istemiyorum önerisi olan var mı?
Canım piyanolu olanlar öneriliyor genelde ayaklarını da çalıştırdığı için onlardan bak bence ablamın oğlundan vardı ben onu kullanacağım

Nasıl başladı nasıl gidiyor akımında bugün 73 ile yarışa devam ediyorummm 64 ile başlamıştım
aynıyız canım bende 64 ile başladım 73 ü gördüm bu sabah
Kızlar kaçtane 0-3 ay takım aldınız ? Ben 8 tane alayım dedim ama çok mu olur acaba ??? 1700 tl civarı tutuyor
canım ben 0-3 ay takım 4 tane aldım ayrıca 3-4 tane tulum aldım kızımdan da kalanlar var bence 6 tane falan alabilirsin duruma göre hemen sipariş verirsin yada eşin gider alır ben kızımda o şekilde yapmıştım çünkü kızıma gelen yenidoğan hediyelerin hiçbiri olmadı kaç kg doğacağını da bilemiyoruz.
Afiyet olsun yarasin minnosa Yedim bugün dun de et yedim yarin oglen de yiyebilirsem balik yicem kombo yapip bebeyi tombullastiricam valla düşük dedi 2 kilo bekliyomus bebeyi. Haftaya bakalim ne olacak yazarim buraya.
canım ben 32+0 da gittiğimde 2 kilo olmuştu yeni gelişimi gayet iyi dedi haftasıyla uyumlu dedi bu doktorları anlamak da çok zor gerçekten
İte kaka işte yumurta falan yemeye çalışıyorum kırmızı et tavuk pek sevmezdim hamilelikte iyice sogudum
ben normalde tavuk severdim ama hamilelik ile ikisini de görmek istemiyorum Allahtan balık seviyorum haftada 1 gün kuruyemiş vs tüketmeye çalış canım birde yogurtlu soslu köfte falan tüketebilirsin çünkü sade et tavuk zorluyor insanı az kaldı dayanacağız artık
Kızlar 30. Haftadan sonra ne kadar sıklıkta kontrole çağırıyor doktor acaba
canım ben 32+0 da gittiğimde 35. haftada gel dedi sonrasında da 2 haftada 1 çağıracakmış.
canım geceliğin güzelmiş iyi günlerde kullan

ben lcw dan dolgulu atlet aldım evde giymeye, ebebektende dolgulu sütyen aldım ikisinden de memnun kaldım ama deneyince tabi kesin bilgi verilebilr
uyku durumu bende de aynı canım gece çok fazla uyanmaya başladım dönmek bile mesele olduğu için uykuya dalmak çok zorluyor insanı vücudumuz kendini hazırlamaya başladı galiba

maşallah canım az kilo almışssın

32. haftada gittim 35. haftada çağırdı ve nst ye başlayacağım canım.
canım 30+0 da 1700 gr çıktı bence o kadar iri değil seninki de doktorum normal dedi genetik de olabilir kızım 38+3 de 3600 doğdu doktorum bu da ablası gibi olur muhtemelen dedi.
maşallah canım sağlıkla büyüsün gelişsin sağlıkla gelsin minik Ekin'imiz
maşallah canım zaman az kaldı artık büyüyor miniklerimiz
Maşallah canım iyi geldin bu günlere Rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin inşallah sana güzel haberlerini bekliyoruz senin ve minik kuzucukların
hangi modeli canım piyanolu olanlar var onlar daha mı iyi acaba
canım ben kızımda piyanolu almıştım çok kullanışlı oldu sonrasında piyanosunu çıkarıp kullandık çok uzun zaman kullandı. şimdi de onu kullanacağım.

aynen canım soslu falan o şekilde yiyorum ben de. canım daha çok acılı ekşili şeyler çekiyor kısır, ekşili acılı dolma gibi gibi proteine dair bişi çekmiyor hiç
maşallah canım sağlıkla büyüsün gelişsin sağlıkla gelsin minik Ekin'imiz
amin teyzesi hepsi sağlıkla gelsin inşallah
canım ben kızımda piyanolu almıştım çok kullanışlı oldu sonrasında piyanosunu çıkarıp kullandık çok uzun zaman kullandı. şimdi de onu kullanacağım.
oy birliği ile piyanolu halıda karar verilmiştir

Emzirme sütyenini şuan bile kullanıyorum bence doğumdan sonra da kullanışlı olacak aynı şekilde atlet de. Ama külotlardan memnun kalamadım ben. En büyük bedeni bile sıktı beni. Anca hamileliğin başlarında giyilir bence. Ben e bebekten almıştım tabi belki başka markalarda daha büyük bedenler vardır onlar için bişey diyemem canım. Bendeki XL bedendi

hayırlısı olsun saglıkla gelsinler inşallah :)
emzirme sütyeni ilk dogumdan sonra uzun süre kullandım tavsiye ederim, hamileyken de kullanabiliyorsunuz.
hamile kulodu almıstım ama sevemedim beni rahatsız etmişti bu sefer hiç almadım ama sezaryen sonrası giymek icin birkaç tane yüksek bel kulot almayı düşünüyorum

buarada grubumuzda Q qizemli arkadasımızın üçüzleri var, 34 haftalıkken 18 ocak ta doğumu olacak inşallah, sorularınız olursa belki size yardımcı olabilir :) ama onun da son zamanları biraz sıkıntılı geçiyor pek giremiyor buraya

ayy maşallah canım sağlıkla gelsinler inşallah.

emzirme sütyeni kesinlikle çok konforlu birşey ama hamile külodu ben almadım o yüzden yorumum yok doğum sonrası da yüksek bel kullandım kızımda külot olarak hem toparlayıcı görevide görüyor.

Anladım. Sezeryandan sonra kullanırım diye düşünüyordum ama sıkıyorsa hiç gerek yok. teşekkürler

Amin inşallah cümlemizinki
Emzirme sütyeni gerekli olabilir öyleyse

Evet onunla özelden mesaj yaşıyoruz ona çok soru sordum biraz da buraya yazayım dedim

Amin hepimizin ki inşallah
Teşekkür ederim sütyen genelde kullanılıyor sanırım

Canım hayırlı olsun bebişlerin benimde ilk doğumum inşallah emzirme sütyeni çok kullanışlı arkadaşlarım doğuralı 6 ay oldu hala emzirme sütyeni kullanıyorlar. Zaten ilk zamanlar bebek full göğüste olucak. Ama hamile kilodu bana gereksix geldi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…