2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    300
B12, D vitamini bunlara baktırdın mı canım? benim doktorum her ay bunlara da test yaptırıyor
Kasım ayında baktırdım canım sınırda çıktı d vitamini 18, b12 de 192 çıktı ama doktorum takviye kullanmana gerek yok dedi. Bu hafta ki kontrolumde tekrar baktırmak isticem

Kızlar çikolata ve hediyeliği de sipariş verdim artık üzerimden bi yük kalktı diyebilirim :KK70: Kaldı detaylı ev temizliği ile koltukların yıkanması hadi bakalım :KK70:
Detaylı temizlik için ne zaman düşünüyorsun, ben kararsızım. Subat ortası mı geç mi olur acaba erken mi
Nerden verdin beybiiii ben de eşime carsambaya kadar süre verdim ismi netlestircez o gün söz verdi bana 😂 sonra sipariş vercem hemen kapı süsü çikolata falan
Biz de sırf isim netlesmedigi için kapı süsü alamıyorum 😀 ben de süre vereyim bak çok iyi fikir

Ya bende de çok garip bir şey oldu dün, uzun süre sanki vajen üstünde yüksek nabız atar gibi pıt pıt hareketler oluştu. Dışardan anlaşılabilir gibi değil, içerden dürttüler sanki beni. Uzun sürünce endişelendim, sonra uygulamada hıçkırık olabilir diye okudum. Doktor kontrolum haftaya olduğu için kafa aşağı döndü mü , pozisyonu nasıl onu da bilmiyorum. Hıçkırma böyle bir şey mi :110:
Hıçkırıkmış canım ben de de öyleydi ama dışardan çok net belli oluyo ben de. Minişimin göbeği benim göbeğimin hizasındaydı en son yine aynı pozisyondaysa ondan net belli oluyodur belki🥰 hıçkırmaları bile çok güzel, videoya kaydettim ilerde kızçeme izletirim😍

Kızlar hepiniz ne güzel hazırlıkların nerdeyse hepsini tamamlamışsınız maşaAllahh size😍 Rabbim hayırlısıyla yavrularımızı kucağımıza aldığımız günleri görmeyide nasip eder inşaAllah🥰🤲🏻
Benim hazır olan tek şeyim kızımın kıyafetleri onda da tek tük eksiklikler var, siz yıkayıp ütülemeye bile geçmişsiniz😂 ne hastane için pijama takımı aldım, ne oda takımı, ne çikolata bu rahatlık nerden geliyo anlamadım😂 ay sonu taşınıcam Allahın izniyle 35-36.haftama denk geliyo inşaAllah 1 hafta içinde hepsini halledebilirim umarım tabi bizim kız erken gelmek istemezse🤣

Detaylı temizlik için ne zaman düşünüyorsun, ben kararsızım. Subat ortası mı geç mi olur acaba erken mi

Biz de sırf isim netlesmedigi için kapı süsü alamıyorum 😀 ben de süre vereyim bak çok iyi fikir
Ben bir yastık beğendim instagramda bir sayfadan kadın Mart ayı siparişlerini alıyoruz elinizi çabuk tutun falan yazmış görünce duygu sömürüsü yaptım eşime artık el mecbur yoksa karar vereceği yok 😂

Kasım ayında baktırdım canım sınırda çıktı d vitamini 18, b12 de 192 çıktı ama doktorum takviye kullanmana gerek yok dedi. Bu hafta ki kontrolumde tekrar baktırmak isticem
benim doktorum D vitamini takviyesi kullandırıyor her gün 5 damla D3K2 alıyorum. son kontrolde 42 cıkmıstı takviyeye devam ettirdi. mutlaka doktorunuza sorun benim tahlillerde ref aralıgı 30 alt sınır görünüyor ve bildigim kadarıyla hamilelikte de düşük olmaması lazım. b12 de alt sınır 197 görünüyor benim tahlillerde, onu da doktorunuza danısırsanız iyi olur

Ya bende de çok garip bir şey oldu dün, uzun süre sanki vajen üstünde yüksek nabız atar gibi pıt pıt hareketler oluştu. Dışardan anlaşılabilir gibi değil, içerden dürttüler sanki beni. Uzun sürünce endişelendim, sonra uygulamada hıçkırık olabilir diye okudum. Doktor kontrolum haftaya olduğu için kafa aşağı döndü mü , pozisyonu nasıl onu da bilmiyorum. Hıçkırma böyle bir şey mi :110:
Basi asagida ve hickiriyor...

benim doktorum D vitamini takviyesi kullandırıyor her gün 5 damla D3K2 alıyorum. son kontrolde 42 cıkmıstı takviyeye devam ettirdi. mutlaka doktorunuza sorun benim tahlillerde ref aralıgı 30 alt sınır görünüyor ve bildigim kadarıyla hamilelikte de düşük olmaması lazım. b12 de alt sınır 197 görünüyor benim tahlillerde, onu da doktorunuza danısırsanız iyi olur
42 çıkmasına rağmen devam mı dedi😳
10-19 arası yetersizlik olarak görünüyo bende şimdi baktım
B12 de sınır 197
Benim doktor neden gerek yok dedi ki acaba😕 en son kontrolumde tekrar hatırlatmıştım oysaki hala kullanmama gerek yok mu diye.
Bi de ben hiç bi takviye kullanmıyorum tek kullandığım ilaç kan ilacı ve magnezyum.

ben hamileliğe kadar hep ayda bir 1 ampul d vitamini alıyordum, doktor hamilelikte kompleks vitamine başlattı ama içeriğine bakıyorum d yok ya :KK43: gıcık oldum, hasta olmada bile çok etkisi var d vitaminin ben de d3k2 almaya başladım canım, bu hafta ben kan tahlili yaptırayım da değerlerime bir baktırayım....plazada zaten doktor hemşire kan alımı var bir vakit bulup aşağı inip vereyim kan bari....

canım senin doktorun kimdi ?

Kızlar hepiniz ne güzel hazırlıkların nerdeyse hepsini tamamlamışsınız maşaAllahh size😍 Rabbim hayırlısıyla yavrularımızı kucağımıza aldığımız günleri görmeyide nasip eder inşaAllah🥰🤲🏻
Benim hazır olan tek şeyim kızımın kıyafetleri onda da tek tük eksiklikler var, siz yıkayıp ütülemeye bile geçmişsiniz😂 ne hastane için pijama takımı aldım, ne oda takımı, ne çikolata bu rahatlık nerden geliyo anlamadım😂 ay sonu taşınıcam Allahın izniyle 35-36.haftama denk geliyo inşaAllah 1 hafta içinde hepsini halledebilirim umarım tabi bizim kız erken gelmek istemezse🤣
Henuz ben de hicbir sey yapmadim 🤷🏻‍♀️ yapariz daha insallah 🙂

Ameliyat olursun, hasta olursun ziyarete gelene bir şeyler hazırlarsın, Doğum yaparsın yine sen bir şeyler hazırlarsın, cenazen olur sen hazırlarsın bu durum ne zaman olması gerekene normale dönecek acaba… ben hazırlık yapmıcam kuruyemiş çay fazla bile o halimle misafir mi ağırlıcam 😒
Zaten ben de hazırlamıyorum canım kayınvalidemle annem hazırlayacak şimdiden sarmaları yapıp dolaba koymuşlar ben hediyelik ve çikolata sipariş verdim yeter cebin görevim hurda biter 🤩

Benim kan verdigim saglik ocaginda referans degeri 0.3 den basliyor sizinki normal geldi.Tsh yuksek olmasi sıkınti dusuk olmasi cokta sorun degil,en fazla ilac dozu ayarlanir diye dusunuyorum
Merhaba ben daha çok yeni hamile olduğumu öğrendim. Ve Tsh değerim 6 çıkmış. Yarın doktora gideceğim 4 haftalık hamileliğim organlar olusurken Allah korusun bir sıkıntı vermez değil mi ? Şuan çok sıkıntı yaptım kendime.

Bende 1 ay önce çıktı seninkiyle aynı değerde 25 ilk verdi iki hafta sonra 2.5 a düşmüştü şimdi 2 hafta sonra yine ölçüm yapacak. Çok düşük olmasının bir zararı yok bildiğim yüksek olması sıkıntı
Merhabalar benim hamileliğim çok yeni 4 haftalık bugün tsh sonucum 6 çıktı. Yarın doktora gideceğim zaten ama tahmin edersiniz ki içim içimi yiyor yazmadan yapamadım. Organlar oluşurken bu yükseklik bir sıkıntı vermez değil mi Allah korusun.

Merhabalar benim hamileliğim çok yeni 4 haftalık bugün tsh sonucum 6 çıktı. Yarın doktora gideceğim zaten ama tahmin edersiniz ki içim içimi yiyor yazmadan yapamadım. Organlar oluşurken bu yükseklik bir sıkıntı vermez değil mi Allah korusun.
Merhaba benim hamileliğimin başında sanıyorum 1 buçuk 2 aylıktım 3’90 çıkmıştı 2 ay sonra falan dahiliyeye gittim ilaç verdi hala25 mg hala kullanıyorum düştü ama gayet korkma hiç

X