2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    300
doktorum nane limon ve ıhlamur demişti. ben bir de otacının bitkisel portakallı zencefilli pastilini kullandım şekersiz, tavsiye ederim.

açıkçası ben de düşünmüyorum ikramlık bi şeyler , gelen çayını / kahvesini içsin vakitlice kalksın. altlarına minderi yumuşak sermeyeyim ki çok oturmasınlar niyetindeyim. ben böyle ameliyattır hastalıktır ziyaretlerinde kendim en azından kısa kalmayı uygun buluyorum. zaten ortada fiziksel ve mental olarak acı çeken , yorgun biri var. rahatsızlık vermek eziyet gibi geliyor. en yakınlarım da benimle peynir ekmek yeseler ses etmezler zaten.
Öyle tabi.. ses edecek birine de dünya kadar şey hazırlamak zaten anlamsız.. normal zamanda zaten hazırlarsın..

Hıçkırma canım ritmik bi şekilde atıyor sanki kalp atışı gibi ama hıçkırıyorlar 🥰 içeride nefes egzersizleri yapıyorlarmış ondan hıçkırıyorlar 🤗
Ya bende de çok garip bir şey oldu dün, uzun süre sanki vajen üstünde yüksek nabız atar gibi pıt pıt hareketler oluştu. Dışardan anlaşılabilir gibi değil, içerden dürttüler sanki beni. Uzun sürünce endişelendim, sonra uygulamada hıçkırık olabilir diye okudum. Doktor kontrolum haftaya olduğu için kafa aşağı döndü mü , pozisyonu nasıl onu da bilmiyorum. Hıçkırma böyle bir şey

Kızlar çikolata ve hediyeliği de sipariş verdim artık üzerimden bi yük kalktı diyebilirim :KK70: Kaldı detaylı ev temizliği ile koltukların yıkanması hadi bakalım :KK70:
Nerden verdin beybiiii ben de eşime carsambaya kadar süre verdim ismi netlestircez o gün söz verdi bana 😂 sonra sipariş vercem hemen kapı süsü çikolata falan

Nerden verdin beybiiii ben de eşime carsambaya kadar süre verdim ismi netlestircez o gün söz verdi bana 😂 sonra sipariş vercem hemen kapı süsü çikolata falan
Canım çikolatayı @ cikolatamadeni sayfasından sipariş verdim 1. kalite elit çikolata 100 adet 235 tl kargo ücretsiz dedi bakalım gelince görücez :KK70: Hediyelikte kedi-köpek maması sipariş verdim @ atolyepatika__ sayfasından. Gelince foto atarım

Hıçkırma canım ritmik bi şekilde atıyor sanki kalp atışı gibi ama hıçkırıyorlar 🥰 içeride nefes egzersizleri yapıyorlarmış ondan hıçkırıyorlar 🤗
Kıyamam dün çok hıçkırdı ya :KK68:ay gerçekten çok hıçkırdı, içim bir tuhaf oldu şimdi yavrum benim :KK68:

Canım çikolatayı @ cikolatamadeni sayfasından sipariş verdim 1. kalite elit çikolata 100 adet 235 tl kargo ücretsiz dedi bakalım gelince görücez :KK70: Hediyelikte kedi-köpek maması sipariş verdim @ atolyepatika__ sayfasından. Gelince foto atarım
Aa çikolatanın fiyatı çok iyiymiş bence 🫶 köpek mamasını kaç tane verdin sipariş olarak bence magnetten çok daha mantıklı 🥲

Aa çikolatanın fiyatı çok iyiymiş bence 🫶 köpek mamasını kaç tane verdin sipariş olarak bence magnetten çok daha mantıklı 🥲
evet benim de en iyi fiyat aldığım sayfa oldu :KK70: çikolata kolisinin de resmini atmışlar elit olduğuna dair gelince tadına bakıcam bakalım. Mama 40 tane sipariş verdim her aileye 1 tane veririm diye düşündüm temsili zaten kendim de ekstra mama alıp dağıtıcam hayrına hayvanlara yeter heralde 40-50 civarı

evet benim de en iyi fiyat aldığım sayfa oldu :KK70: çikolata kolisinin de resmini atmışlar elit olduğuna dair gelince tadına bakıcam bakalım. Mama 40 tane sipariş verdim her aileye 1 tane veririm diye düşündüm temsili zaten kendim de ekstra mama alıp dağıtıcam hayrına hayvanlara yeter heralde 40-50 civarı
Valla çikolata icin ağızlarını 450-500 den falan açıyorlar sen gelince bir bak tadına buraya da yazabilir misin eğer beğenirsen ben de burdan alayım fahis fiyatlar vermeye hiç gerek yok😍

Valla çikolata icin ağızlarını 450-500 den falan açıyorlar sen gelince bir bak tadına buraya da yazabilir misin eğer beğenirsen ben de burdan alayım fahis fiyatlar vermeye hiç gerek yok😍
tabi ki canım. kutu için bile ekstra 100-200 ücret isteyen ver açıkçası veremem o parayı gerek yok. bi de ben tasarımını kendim yaptım attım onu basacaklar mesela. gelince tadına bakar söylerim :KK70:

Tupperware candır💜 buzluk kaplarını kullanıyorum çok iyi oluyor, bu arada Tupperware de bebekler için suluk ve bardak modelleri çıkarmış bu hafta satışta, erken olabilir ama yatırım amaçlı alınabilir 😍
bende çok aldım tupper seviyorum ama çok arttı fiyatlar artık :KK43:

Kizlar son 12 ay dogum parasi hesaplamasi icin cok yanlis sonuclar cikti ben mi yanlis yazdim bu nasil hesaplama 😀 keske dogru olsa tabii

Eklentiler

• Screenshot_20230109-155147_Chrome.jpg
    Screenshot_20230109-155147_Chrome.jpg
    99,7 KB · Görüntüleme: 43
kızlar benim ses biraz gitti üşüttüm gitti, ıhlamurdan başka hangi bitki çaylarını tüketebilirim ?
Bal, zencefil,limon çok iyi geliyor
ben de şöyle düşünüyorum, yenidoğan bebek ziyaretine gelen kişi zaten eli boş gelmemeli, ikramlıgıyla beraber gelmeli :) sonucta oraya güne gelmiyor, lohusa annenin, hele ki yardımcısı yoksa böyle bir hizmet işine kalkışamayacagını biliyor olmalı. ben de önceki hamileliğimde bişeyler hazırlamıstım ama sonra bir kısmı kaldı biz yedik :) şimdi gelenler icin hazır bişeyler alırım diye düşünüyorum
Bence karşı tarafta kalkıp bir şey beklemesin, ben lohusa için gitsem mutlaka alırım bir şeyler
Ameliyat olursun, hasta olursun ziyarete gelene bir şeyler hazırlarsın, Doğum yaparsın yine sen bir şeyler hazırlarsın, cenazen olur sen hazırlarsın bu durum ne zaman olması gerekene normale dönecek acaba… ben hazırlık yapmıcam kuruyemiş çay fazla bile o halimle misafir mi ağırlıcam 😒
Kesinlikle noktasına kadar katılıyorum, zaten lohusa anne bebeğe mi alışsın, yeni düzene mi alışsın. Birde kalkıp mutfağa girip misafir için pasta, börek mi yapsın.

Kizlar bu arada adana Hatay yöresinin meşhur bir içeceği varmış lohusa şerbeti için belki o taraftan olan varsa bizi daha çok aydınlatır; kaynar şerbeti, hem ikramlik iyi oluyor hemde anneye süt yapıyor, biz daha önce ordan siparis verip getirmiştik güzel olmuştu
Kırmızı renkli lohusa serbetinden mi bahsediyorsunuz

X