2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    300
Kizlar detayli temizliğe ne kadara geliyorlar alanlar vardır. Cam,perde yıkama asma, kapılar, mutfak dolaplari (iclerini de düzenliyor),koltuklari cekip dip köşe süpürüp siliyor, duvarlari süpürüyor,banyo dip temel. Yılbaşından önce 500 e gelmişti 700 yapmış bana gelen abla

Arttırmış baya canım. Bize gelen bir hanım var 15 günde, yarım gün 200 TL tam 400. Bizim cam balkon var, öyle olunca fazla veriyorum biraz

Kızlar selam gecen hafta doktor bebek dönmemiş demişti fakat bugün öğrendimki bebek dönmüş hatta döndüğünü dün hissettim desem doktorda diyince cidden hissettiğimi anladım , devletteki arkdasımın babasına gittim bu sefer bebek normal doğum pozisyonunda her sey guzel dedi. 15 gün sonra gel bir dahaki kontrole dedi ozaman gidecegim bakalım hayırlısı

Kızlar mahvoldum ya o kadar yoğun ki kdv iadeleri ile uğraşıyorum bugün bittim resmen 😥 Eve gidip sadece uzanmak ve tavanı izlemek istiyorum. Kafam kaldirmiyor resmen artık çok zor geliyor😔
Hamilelikle birlikte cok zorlaniyoruz ya 😑 bugun fazlasiyla yorulduysan zihnini rahatlat pek biseyle ilgilenme canim. Bizim de bugun hatlarimiz felaketti stresten mahvoldum allah yardimcimiz olsun hamileyken calismak cok zorr🤦🏻‍♀️

Şeker kızlar kepekli lavaş ekmek deneyen oldu mu? Akşam dürüm bişeyler çekiyor canım ama zıplatır mı acaba şekeri?

Kızlar selam gecen hafta doktor bebek dönmemiş demişti fakat bugün öğrendimki bebek dönmüş hatta döndüğünü dün hissettim desem doktorda diyince cidden hissettiğimi anladım , devletteki arkdasımın babasına gittim bu sefer bebek normal doğum pozisyonunda her sey guzel dedi. 15 gün sonra gel bir dahaki kontrole dedi ozaman gidecegim bakalım hayırlısı
Bence daha donerler. Benimki dogum pozisyonunda idi. Ama bugun sabah birden hareketlilik oldu ve sonrasinda sanki hamile degilmisim gibi hafifledim. Alta baski hissi gitti, yerine gogus altina sikisma hissi geldi hatta midem ozsuyum gun icinde bir kac defa agzima geldi. Haa dedim basi suanda yukarida ... Cok rahatladim gobegimde kuculdu 😅😅😅 yarin 30.haftama girecegim. Bu sekilde rahat rahat 3-4 hafta gecireyim sonra donsun 🙃

Arttırmış baya canım. Bize gelen bir hanım var 15 günde, yarım gün 200 TL tam 400. Bizim cam balkon var, öyle olunca fazla veriyorum biraz
Benim de cam balkon var artik bisey demedim çok uğraşıyor herşey ateş pahası zaten
Hamilelikle birlikte cok zorlaniyoruz ya 😑 bugun fazlasiyla yorulduysan zihnini rahatlat pek biseyle ilgilenme canim. Bizim de bugun hatlarimiz felaketti stresten mahvoldum allah yardimcimiz olsun hamileyken calismak cok zorr🤦🏻‍♀️
Öyle valla kuzum ben de tükendigimi hissettim bugün 🥺

Kızlar hangi model sizce? Aralarında 300 TL falan fark var birincisi 700 civarı 😓 ikincisi 475 tlymiş.

Eklentiler

• B87910E6-7E57-4A6D-97DA-65EB58611087.png
    B87910E6-7E57-4A6D-97DA-65EB58611087.png
    762,9 KB · Görüntüleme: 87
  • 5B1C1E6D-F19A-41C9-B1FA-8A64BC8A9D16.png
    5B1C1E6D-F19A-41C9-B1FA-8A64BC8A9D16.png
    540,6 KB · Görüntüleme: 89
ben hamileliğe kadar hep ayda bir 1 ampul d vitamini alıyordum, doktor hamilelikte kompleks vitamine başlattı ama içeriğine bakıyorum d yok ya :KK43: gıcık oldum, hasta olmada bile çok etkisi var d vitaminin ben de d3k2 almaya başladım canım, bu hafta ben kan tahlili yaptırayım da değerlerime bir baktırayım....plazada zaten doktor hemşire kan alımı var bir vakit bulup aşağı inip vereyim kan bari....
Multivitaminlerin içinde d vitamini olsa da onlar çok etkili olmuyor d yi yükseltmeye. Saglikliyasiyoruz sayfasını takip ediyorum ben, orda görmüştüm d nin k2 ile birlikte alınmasının daha yararlı olduğunu. Onların ürettirdigi marka var belki biliyorsundur venatura, onu kullanıyorum. Hamile kalmadan önce kullanmaya başladım hatta 6.hafta tahllilerimde 75 üst sınır çıkınca bir süre biraktirmisti doktorum. Aylik ampul kullanmak yerine günlük alman gereken d yi almak daha faydaliymis çünkü d vitamini vücutta depolanan bir vitamin değil. Gebelikte de d vitamini eksikliği hem annede hem bebekte sağlık sorunlarına sebep olabiliyor mutlaka takip ettir canim

42 çıkmasına rağmen devam mı dedi😳
10-19 arası yetersizlik olarak görünüyo bende şimdi baktım
B12 de sınır 197
Benim doktor neden gerek yok dedi ki acaba😕 en son kontrolumde tekrar hatırlatmıştım oysaki hala kullanmama gerek yok mu diye.
Bi de ben hiç bi takviye kullanmıyorum tek kullandığım ilaç kan ilacı ve magnezyum.
B12 de önemli, önceki hamileligimde bayag düşüktü benim doktorum iğne yaptırmıştı bir süre yükselsin diye. Bu sefer iyi gidiyor üst sınıra yakın. D de önemli hem anne hem bebek için. Her doktor farklı düşünüyor işte bilemiyorum canim. Sağlık ocağına gidip değerlerine baktir istersen, onlar da öneride bulunur ya da dahiliye doktoruna gidebilirsin. Ama tabi son durumda birsey kullanırken doktorunu bilgilendirmen lazim. 12.haftadan itibaren multivitamin oneriyorlar genelde, onu da mı vermedi. Dengeli besleniyorsan bazı doktorlar gerek yok diyor ama özellikle 28den sonra bebekler büyüdüğü için bizim stoklarımızi tüketiyor takviye kullanmak gerekebiliyor

Cok fazla degil mi ya fiyatlari bn cok bilmem piyasasini ama o kadar etmexz. Yuvarlak olan tahta sanirim El emegi olanlar bile bu kadar degildir heralde. Ama tabi karar verdiysen 2. Parla yazan
Evet çok fazla maalesef ama odasının kapısına asıcam canım sonrasında bilmiyorum mokrome şeklinde olanlar ucuz ama onları da ben begenemedim :KK43:

Kızlar hangi model sizce? Aralarında 300 TL falan fark var birincisi 700 civarı 😓 ikincisi 475 tlymiş.
Ben de 1.sini çok beğeniyodum bi türlü fiyatını sormaya fırsat bulamadım şuan 700ü duyunca şok oldum😱 fiyatlar yılbaşından sonra iyice uçmuş.
Bence 700₺ vermeye değmez canım 2.side çok güzel alacaksan 2.sini al bence.
Ayrıca ben bunların ham malzemelerini araştırdım ve yapılışı çok kolaydı tahminide en son 150-200₺ arasına denk geliyodu ben kendim yapmayı planlıyorum.

B12 de önemli, önceki hamileligimde bayag düşüktü benim doktorum iğne yaptırmıştı bir süre yükselsin diye. Bu sefer iyi gidiyor üst sınıra yakın. D de önemli hem anne hem bebek için. Her doktor farklı düşünüyor işte bilemiyorum canim. Sağlık ocağına gidip değerlerine baktir istersen, onlar da öneride bulunur ya da dahiliye doktoruna gidebilirsin. Ama tabi son durumda birsey kullanırken doktorunu bilgilendirmen lazim. 12.haftadan itibaren multivitamin oneriyorlar genelde, onu da mı vermedi. Dengeli besleniyorsan bazı doktorlar gerek yok diyor ama özellikle 28den sonra bebekler büyüdüğü için bizim stoklarımızi tüketiyor takviye kullanmak gerekebiliyor
Et balık tükettiğim için takviye verme gereksinimi duymamıştı. Bi de beni folik asit çok kötü etkilediği için onun olduğu içerikleri kullanamıyorum. Benim doktorum yeme içme düzeni varsa ilaç kullanma taraftarı olmuyo ama bu d vitaminiyle b12yi mutlaka sorucam kafama çok takıldı

X