Selam kızlar, iyi haftalar olsun
Öyle halsiz ve yorgunum ki.. Nefes almakta bile zorluk çekiyorum kimi zamana artık. Allah son ana kadar sağlıkla varmayı, sağlıkla kavuşmayı nasip etsin inşallah
Sabah sandviç yemiştim. 12'de bizim öğlen arası. Yemek yemeye çıkmaya üşendim. Çok da aç hissetmedim kendimi, gitmedim. Öğleden sonra acıkacağım ama valla çok uykum var.
Aynı şeyleri düşünüyoruz resmen Allah hakkımızda hayırlısı neyse onu versin artık canım :) 2.sezaryen nasıl olavak ben de düşünüyorum açıkçası. İlki güzel geçmişti. Akışına bırakmak istiyorum olmuyor yine de herşeyin ucu elimde sankş :)))
İnşallah güzel geçer hepimizin canım ya..
Benim ilk gün baya kötüydi aslında ama 2. gün çok rahatlamıştım. Sonra da baya baya kolayca düzelmiştim. İnşallah ilkinden çok daha güzel geçer
Ne olacağını bilerek girmek de zor :)
Kizlar bebegim odasi da hazir kiyafetlerini de yikadim dolapa astim. Geriye hastane cantami hazirlamak kaldi
Odasinin gorselini atayim
Canım yaa
Ne de tatlı olmuş maşallah
Sağlıkla gelsin inşallah.. Güzel günlerde kullansın, kahkahalarla doldursun odasını
Biraz zor geçiyor canım son günler ondan yazamadım buralara sen nasılsın bebisler nasıl
32+4 olduk bugün en son doktorlar 34 haftalık doğum olsun dedik bakalım
18 ocak ve sonrasında bebeklerin durumuna göre doğum yapılabilirim
senin bebisler icin doktorun hangi tarihleri düşünüyor
Yok canım henüz doğurmadım ama biraz agrım oldu bende doğurcam sandim geçtiğimiz hafta belime cok ağrı girdi
34+0 18 ocakta oluyor o tarih ve sonrasına gün belirleyeceğiz cuma günü randevum var o zaman kesinleşecek
sen nasılsın nasıl gidiyor gebelik
Oy maşallah az kalmış yaaa
İnşallah son ana kadar sağlıkla ilerleyip, kolayca sağlıkla dünyaya gelsinler canım
Kuzlar bebekle emzik ne zaman verilir? Geç verilirse emmiyorlarmış erken aylarda verilmesi gerekiyormuş doğrumudur? Bu arada emziğin faydaları yada zararları neler bilginiz var mı?
Benimki emmemişti. Hemen vermemiştim. Hatırladığım, sayısız emzik demiştik. Sonunda birini almıştı ama uyurken memeden çekmek için veriyordum. Çekip hemen onu veriyordum. Başka türlü normal zamanda emmiyordu ve 6 aylıkken falan tamamen bıraktı. Çok çook zorlanmıştım çünkü beni emzik yapıyordu. Sürekli emmek istiyordu. Yanından ayrılamıyordum hiç.. Bu sefer hastanede vereceğim. Zararını falan da kimsede görmedim. Görsem de vericem :) Allah'ım inşallah alır amiinnn
Kızlar çekinerek bir şey sormak istiyorum. Cinsel hayatınız aktif mi ? Ne durumdasınız ??? Ya benim eşim uzak duruyor benden çocuk için. Bu normal mi ya , daha erken değil mi ?
ERkekler biraz korkak olabiliyor canım o konuda
Özellikle ilk çocuk ise. Sen ona bilimsel şeyler okut. Hİçbir sakıncası yok. İlgili yazılar, makaleler falan çok var.
Ya bende de çok garip bir şey oldu dün, uzun süre sanki vajen üstünde yüksek nabız atar gibi pıt pıt hareketler oluştu. Dışardan anlaşılabilir gibi değil, içerden dürttüler sanki beni. Uzun sürünce endişelendim, sonra uygulamada hıçkırık olabilir diye okudum. Doktor kontrolum haftaya olduğu için kafa aşağı döndü mü , pozisyonu nasıl onu da bilmiyorum. Hıçkırma böyle bir şey mi
Hışkırıktır eveeett
Dün bana da oldu. Mütamadiyen pıy pıy yapınca hıçkırık diyorum ben :) Altta hissetmen dönmesiyle ilgili olmayabilir. Sonuçta hıçkırıyor diye sadece kafası sallanmıyordur. Her yeri sallanıyor. Belki o sırada ayağı kolu falan sana değiyordu. Oy miinnoşşş
pasta talebinizi karşılar mı bilemedim ama malum kahvecinin kurabiye tarifi var onu atabilirsiniz buzluğa. bir de sigara böreği.
benim misafirlerim çok şanssız olacaklar ya
kimse gelmesin diye bahaneler atıyorum ben de beyin buzluğuma şimdiden
Kızlar benim bebisin doğum zamanı Ramazan’a denk geliyor insanlar Ramazan’da gelirler mi ki bebek görmeye
yine küçük hesaplar yaptığım bir gün
Ahahahha
"Küçük hesaplarla geçiyor hayayaattt.."
40'ına kadar kimse gelmemişti ya bize. Sadece çok yakın 2 çift arkadaşımız gelmişti. Annem bizdeydi. Saolsun onlarda eli boş gelmemişti sanırım. Hİç öyle telaşlı bir hazırlık hatırlamıyorum ya. Buzluğa falan da bir şey atmayacağım. Kendimde güç bulsam zaten 2 çocukla aç kalmayalım diye yemek yapıp atarım. Kendimiz için
40'ına kadar kapalıyız. Kusura bakmasınlar
Sonrasında da düşünürüz bir şeyler. Çok şükür abartmıyor bizimkiler yaa.. Maşallah diyim
Bizim taraf zaten burada değil de bu arada. Eşimin tarafı da şükür yardımcıdır yaa..
Benim ilk gebeliğim lierac + Hindistan cevizi yağı sürüyorum ama Hindistan cevizi yağının nemlendirmesinden cok memnun kaldım ben su ana kadar çatlağım yok karnım da baya büyüdü hatta geçen hafta cildiyeye gittim masallah 28 haftadan büyük gibisin ve çatlağın hiç yok dedi doktor da
bi deneyebilirsin mis gibi de kokuyor
Ben de Lierac. O da çok pahalı. Her gün sürmüyorum
Bebe yağı ve hindistan cevizi yağı ile dönüşümlü kullanıyorum.
Geçen gebeliğimde de Lierac ve bebe yağı kullanmıştım. Çok az bir kaç çatlağım var, yanlarda onlar da. Şimdilik bunda da 2 tane minik çatlak gördüm ama bunda sanki baya bir gerildim eskisine göre. Bakacağız bakalım asıl bundan sonrasına.. İnşallah kalır böyle
kızlar benim ses biraz gitti üşüttüm gitti, ıhlamurdan başka hangi bitki çaylarını tüketebilirim ?
Çok geçmiş olsun canım. İnşallah geçer çabucak ilerlemeden
Dün ben de bir şey hissettim öyle. Hemen ıhlamur bal zencefil.. Başka bir şey içmiyorum pek. Bildiğimden değil de evde onlar var sadece, ondan :)