2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    300
Doktorun yukseltmedi mi ilacini. Ben artik ferrittini sabah namazi kalkip içiyorum baya sonrasi kahvalti yapiyorum. Onceden ac karnina icmedim acikcasi

Canım ben içemiyorum ki ilacı, sabah denedim öğle denedim hatta en son gece içmeye başladım. Sabah 4 gibi kalkıp kustuğumu biliyorum. Şimdi ilaci değiştirdi bakalım, korkumdan henüz içmedim bile

Canım ben içemiyorum ki ilacı, sabah denedim öğle denedim hatta en son gece içmeye başladım. Sabah 4 gibi kalkıp kustuğumu biliyorum. Şimdi ilaci değiştirdi bakalım, korkumdan henüz içmedim bile
şurup olarak denedin mi ?

her gün yumurta yemeye dikkat ediyorum ben canım. kırmızı et balık her gün yenmiyor ama seviyorsan ıspanak, kuru üzüm, pancar tüketebilirsin onları önerdi bana

Teşekkürler canım, 2 ay önceki sonuçlarım daha kötüydü. Bunlar gene ilaçsız düzelmiş hali. Ben de kırmızı pancarla havucu rendeleyip yerim bol bol. Onun yükselttiğini düşünüyorum biraz

Ben anlamadım benim Demir 10 çıktı Feritin de 2 baya düşük gerek yok ilaç kullanmana deri doktorum:/

Canım ben de gebeliğin son döneminde aneminin normal olduğunu okumuştum. Hatta müdahale edilmemesi gerektiğini.. bir açıklaması vardı ama hatırlamıyorum. Doğuma 9 hgb ile girip 1 ay sonra tekrar 13 olmuştu benim. Yine ilaçsız.. anlamadım ben de

Ben anlamadım benim Demir 10 çıktı Feritin de 2 baya düşük gerek yok ilaç kullanmana deri doktorum:/
Canim valla bilmiyorum ki bak benim şoyle degerlerim normal de normal gozukuyor ama hamileler de daha fazlasini bekliyorlar

Eklentiler

• 20230106_182013.png
    20230106_182013.png
    25,4 KB · Görüntüleme: 49
  • 20230106_182001.png
    20230106_182001.png
    27,1 KB · Görüntüleme: 53
  • 20230106_181950.png
    20230106_181950.png
    30,7 KB · Görüntüleme: 49
Kizlar benim kan degerim 12.5. Referans araliği ise 11.5- 15.5 . Doktorum dun biraz kansizligin var dedi ve ilaci gunde 2 icmemi soyledi. Oğlumda doguma giderken kan degerim 14 tu. Sizin degerler nasil. Bana 12.5 az gelmedi hani doguma 3 ay var o zamana kadar yukselmez diye mi dusundu acaba anlamadim.
Canım ben 12 ile başladım geçen ay 9a düşmüştü. Günde 2 tane kullanmama rağmen. Emilmiyor vucudumda hap diye iğne verdi. Yükselicek mi bekliyorum. Senin ki düşük değil bana göre sınırın üstünde 😕

Şu yatak eğimli mi acaba fiyatı çok iyiymiş
Yatak dediginiz baby nest diye gecenler mi? Egimli falan degil bunlar, yumusak baya. Yılbaşından once de gelmisti bunlar bime ozaman bakmıştım. Yumuşak poguduk yamuk yumuk duruyolar😬ben soktan almıştım o da öyle. Gorsellerde cok muntazam duruyolar ama oyle degiller.

çok şaşırdım cidden canım hamile olmasan bi nebze yine anlarım da hamilelikte kan değerlerin iyi bile olsa takviye veriyorlar misal ben
Her sorduğumda hgb iyi o düsük olsa sıkıntı olabilirdi ama su an değil diyor 😌
Benim de hgb 12.5 ben de ikiye cikarinca sasirdim. Meger ferritte demek bakmis sisteme de anemi kansizlik diye tanimlamis sor sen bir canim
Her doktorun yaklaşımı farklı demek ki canım yine de sorucam bi🫠
Doktorun erkek mi 😅 ben erkek doktor rahatlığı diyorum buna. Benim de önceki tahlilimde 5 çıkmıştı; ee olsun o kadar hamilesiniz demişti 😂
Yok kadın ama çok kasmıyor 😂

Kız Elit nasıl peki benim sorduklarim hep Elit dedi çikolatadan anlamam hiç yediğim bi dido bi de ülker çikolatalı gofret 🤣 kurtlu murtlu olmasın da gerisi çok önemli değil 🤣
Ben tadını çok beğeniyorum canım diğerleri hep kokuyor yağlı oluyor bayat şeyleri satıyorlar hep Pelit hep taze ve mükemmel o yüzden biraz daha pahalı diğerlerine göre mesela metal kutuda Elvan çikolata 159 dedi kadın Pelit istedim 489 tl dedi. 159 un üzerine kar koyuyor teneke kutusu da dahil fiyata yani Elvan 15/29 lira tutuyor herhalde 🤣🤣

Kız Elit nasıl peki benim sorduklarim hep Elit dedi çikolatadan anlamam hiç yediğim bi dido bi de ülker çikolatalı gofret 🤣 kurtlu murtlu olmasın da gerisi çok önemli değil 🤣
Eliti hiç denemedim hiç duymadım da açıkçası Pelit demek istemiş olmasınlar 🤣🤣🤣

X