- 23 Nisan 2016
- 455
- 887
Sor bakalım, buraya da yaz :)) merak ettim bendeBenimki de suanda makat gelis pozisyonunda ama doktorum henuz hic bir sey demedi. Cuma bakalim ozellikle soracagim ne diyecek :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sor bakalım, buraya da yaz :)) merak ettim bendeBenimki de suanda makat gelis pozisyonunda ama doktorum henuz hic bir sey demedi. Cuma bakalim ozellikle soracagim ne diyecek :)
Ya inanılmaz ahahahhahaha ama bende evlenmeden önce çok babacıydım ama hamile kaldığımdan beri annem yanımdan hiç gitmesin istiyorumBenim de 28 aylik bir kizim var,goruntusunu gectim babaya aşik bir kiz dogurmusum babasi varken asla bana gelmez,sanki ben degil babasi dogurmus
Doğrusu başlarda o da öyle diyordu 4., 5. 6. Aylarda ama bu son gittiğimizde dönmeme ihtimali daha fazla dedi,bizim bebek hiç yer değişmedi rahim anomalisi filan da olabilir.Bu bebek ya da anne için bir risk taşımıyor ama işte bebeğin sürekli makat geliş durmasının bi sebebi de bu olabilir demiştiAa neden öyle dediki doktor son ana kadar bile dönen varmış
Birkaç arkadaş daha önermişti bakıyorum bende YouTube den,umarım etkili olur en azından denemiş olurumDönmesi için bazı hareketler varmış canım onları yapsana belki işe yarar
Pijama olarak güzel aslında ama siyah sanki duruma uygun olmuyor, başka zaman siyah giyersin bence.Silvia Maskülen Pijama Takımı - SİYAH BASKILI bu nasıl kızlar cok mu iç karartıyor
Sadece 3 ay kullanmis canim al bence ne.olacak hem bak yikaniyor da. Resmen kullanilmamis gibi bir seyKızlar sizce bebek için anne yanı yatağı ikinci el alınır mı? Yaşadığım yerde chicco'nun anne yanını satan birisi var sadece 3 ay kullanmış tertemiz diyor, normalde benim çok beğendiğim bir üründü ama pahalı ve 6-7 aya kadar kullanılacak bişey için o parayı asla vermem ama ikinci eli çok çok ucuz. Komple makinede yıkanabiliyor her yeri de, ikinci el olmasının şu an aklıma gelmeyen bir zararı olmaz değil mi? Alıcam çünkü sanırım.
Aradaki fiyat farkı çok diyorsun canım alacagin yatak da temizse bence al zaten birçok parçası yıkanıyor kalan kısımları da sildin mi tamamdır. En azından başka bir eksiğini tamamlarsınKızlar sizce bebek için anne yanı yatağı ikinci el alınır mı? Yaşadığım yerde chicco'nun anne yanını satan birisi var sadece 3 ay kullanmış tertemiz diyor, normalde benim çok beğendiğim bir üründü ama pahalı ve 6-7 aya kadar kullanılacak bişey için o parayı asla vermem ama ikinci eli çok çok ucuz. Komple makinede yıkanabiliyor her yeri de, ikinci el olmasının şu an aklıma gelmeyen bir zararı olmaz değil mi? Alıcam çünkü sanırım.
minseo güzel bir liste yapmış ona bakabilirsin.Kızlar doğum çantasını hazırlayacağım, siz neler koyacaksınız?
Ben süt sağma makinasını süt durumuma göre elektrikli ya da manuel almayı düşünüyordum ama hastane çantasına koymak mı gerekiyor? Hastaneden isteyince vermezler mi?Ben liste yaptım ilk doğumda ne lazım olduona göre aklimda kalanla yaptım. onu paylaşayım , haftasonu hazırlarım diye düşündüm çantayı.
Bebeğe; 1er adet ince ve kalın battaniye, 3 tane bebek kıyafeti takım, ağız mendili 2 tane, bebeğin altına örtmek için müslin örtü, alt acma örtüsü, 10 tane bez, ıslak mendil, pişik kremi,
Benim için ; 2 tane pijama, 2 adet atlet ve külot, 1 paket deepend, polar sabahlık, terlik, göğüs ucu kremi, süt sağma makinesi, havlu, sarj aleti
ben de çok çabuk yoruluyorum canım, eskisi gibi gücüm yok, bir de çabuk hızlı kilo aldım şu an +16 kgdayım bence onun da etkisi oldu.bazen işte akşamüstü falan uyuyasım geliyor bildiğin oturduğum yerde, evde de hiç dinlenemiyorum.Yine elimden geldiğince yapmaya çalışıyorum ama güç de yok ya.. Çok çabuk yoruluyorum bu sefer.
Valla ben de strese girmemek için kim bakacak falan diye düşünmek istemiyorum şimdiden çünkü gerçekten bu sefer düşün düşün uyuyamıyorum. Bakıcı fiyatları arşa çıkmış
Zaten oğlanın okulu taşınıyormuş. Bize daha yaklaşacak ama arkadaşlarının çoğu gelemeyecek ve en önemlisi öğretmeni de gelemeyebilir. Kaç gündür bunun stresindeyim. Sanıyorum hazirana kadar falan da netleşmeyecek. Düşün düşün kafam şişti.. Benimki pek duygusal. Şimdi kardeş gelecek zaten düzen bozulacak. Bir de böyle şeyler olursa.. Öğretmenini de çok seviyor. Biz de çook memnunuz. Off bilmiyorum yaa.. Hayırlısı inşallah Vardır bir hayır.. Düşünürsek strese girecek şey çok bulunuyor..
Benim tek kolumda vardı. Başlangıç gibiydi sanırım. Bileklik kullandım bir süre baya azaldı. Şimdi de iyiyim. Hamilelikte de olabiliyor yani hemilelik geçince de geçebilir canım. Geçmiş olsun..
Çok geçmiş olsun canım yaa Hiç stres yapma. Allah'ın izniyle olmayacak bir şey.. Yok öyle şeyler erken doğum falan.. Hiç düşünme.. Sen güçlü olmaya bak yeter. Sen iyi olunca bebişin de iyi olacaktır eminim İlaçlarını iç dinlern canım..
Çok geçmiş olsun sana daaa Ay her yer hastalık yaa.. İnşallah çabucak atlatırsın hepsini canım
Ben de kaşık biberon almayabilirim normal kaşıkla da veriyorlarBen süt sağma makinasını süt durumuma göre elektrikli ya da manuel almayı düşünüyordum ama hastane çantasına koymak mı gerekiyor? Hastaneden isteyince vermezler mi?
lavenderbrown canım muayene oldun mu ne durumdasınız?
Canim senin icin en guzel en hayirlisi neyse o olsun inşallah.
dualarnız için teşekkür ederim arkadaşlarımRabbim hayırlısıyla sağ salim bebeklerni kucağına almayı nasip etsin canım, dualarım seninle
Canım nasılsın? İnşallah her şey yolundadır Allah'ın izniyle bebeklerin de 35'lere kadar dururlar inşallah seninle. Sonrasında da kolayca sağlıkla kucağına gelirler canımGünaydın sevgili arkadaşlarım. şimdiye kadar birkaç sorun yaşadım, hep dualarınızı istedim ve şimdi yine dualarınızı istiyorum.
bebeklerimden biri doğum pozisyonu almış kafasını bir güzel yerleştirmiş. bir de serklajım var malum, 29+0 olduk bugün. dün kendi doktorum beni serklajımı yapan doktorun olduğu şehre yolladı. her an her şey olabilir diye. dün akşam apar topar çıktık yola. lütfen dua edin erken gelmesinler diye , biraz da olsa yukarı çıksın bebeklerim. en azından 3-4 hafta daha dursalar içimiz biraz daha rahat olacak. bugün serklajı yapan doktorda muayenem var. inşallah o biraz umutlu haberler verir
canım benimde 37+0 ptesi ye geliyor o zaman alacağım .
Tamam o zaman pzartesi başlatırım ben de saolunpazartesi başlatırsın
selam canım nasılsın ? benim de karnım çok büyüdü, çoğu kilo yüzüm ve karnımda sanki...bir de +16 kgdayım kilodan da gücüm olmayabilir, çabuk yoruluyorum.iyiyim cok şükür canım, yıl sonu kapanış yogunlugu ancak bitti benim de, evde de işlerim çok. karnımı zor taşıyorum ya sizde de öyle mi bilmiyorum. otururken kaskatı oluyor, ben kiloyu da hep karın bölgeme aldım ondan mı zorlanıyorum bilmiyorum karnım acayip büyüdü. sen nasılsın herşey yolunda mı
Canım siyah olmasın bence de.. Biraz daha iç açıcı olsa daha güzel olur.
Silvia Maskülen Pijama Takımı - SİYAH BASKILI bu nasıl kızlar cok mu iç karartıyor
Aa selam canım İyi olmana sevindim Yorgunluklar fena gerçekten haklısın. Ben de çok çabuk yoruluyorum. Allah güç versin de şu işleri bitirelim inşallah.. Tabi sen benden bir de 2-3 hafta kadar ilerisin.. İnşallah kolay geçiririz sonuna kadar canım İyiyim ben de şükür. Yorgunluk eskisine göre oldukça fazla. Uyuşukluk.. Uyku hali halen devam.. Nefes nefese kalma.. İnşallah geçer bunlar. Kötüsünü değil iyi düşünelimiyiyim cok şükür canım, yıl sonu kapanış yogunlugu ancak bitti benim de, evde de işlerim çok. karnımı zor taşıyorum ya sizde de öyle mi bilmiyorum. otururken kaskatı oluyor, ben kiloyu da hep karın bölgeme aldım ondan mı zorlanıyorum bilmiyorum karnım acayip büyüdü. sen nasılsın herşey yolunda mı
Tabi alınır canım. Bana da arkadaşım verdi. Hatta park yatağım da vardı ama yine de aldım ondan da. Onunki daha küçük, park yatak biraz daha büyük. Park yatağı da salona koyarım dedim. Tamam benimki arkadaşım sonuçta ama seninki de baya az kullanılmış. Hiç bir sorun olmaz bence.Kızlar sizce bebek için anne yanı yatağı ikinci el alınır mı? Yaşadığım yerde chicco'nun anne yanını satan birisi var sadece 3 ay kullanmış tertemiz diyor, normalde benim çok beğendiğim bir üründü ama pahalı ve 6-7 aya kadar kullanılacak bişey için o parayı asla vermem ama ikinci eli çok çok ucuz. Komple makinede yıkanabiliyor her yeri de, ikinci el olmasının şu an aklıma gelmeyen bir zararı olmaz değil mi? Alıcam çünkü sanırım.
Ben de +10. Yokuş çıkmak, merdiven çıkmaz baya baya zorluyor. Yavaş yavaş gidiyorum hep. Aynen, işte de öğleden sonra bir uyku bastırıyor Dün akşam evde de sızdım. Yılbaşı gecesi biraz geçe kadar oturduk ablamlarla. Hemen acısı çıktı :) Oğlanın odasını bekliyoruz hala, bizim de bazayı. Son bir temizlik yapılıp eşyalar yerleştirilecek sonra. Şu anda ev hala kalk gidelim diyor. Sonra bebişin de eşyalarını falan yıkasam hazırlasam iyi olacak, hareketler iyice yavaşlamadan İnşallah daha kötü olmayız ya dur bakalım..ben de çok çabuk yoruluyorum canım, eskisi gibi gücüm yok, bir de çabuk hızlı kilo aldım şu an +16 kgdayım bence onun da etkisi oldu.bazen işte akşamüstü falan uyuyasım geliyor bildiğin oturduğum yerde, evde de hiç dinlenemiyorum.
okul değişiklik falan kötü denk gelmiş, zor işler gerçekten...bizimki de kardeşi için çok heyecanlı şimdilik, inşallah doğunca da çok iyi anlaşılrlar...
Ben tedbir amaçlı koyacağım, manuel olanlardan vardı oğlumdan kalan Chicco markası. Farklı durum olursa hastanenin yanı eczane alırım diye düşündümBen süt sağma makinasını süt durumuma göre elektrikli ya da manuel almayı düşünüyordum ama hastane çantasına koymak mı gerekiyor? Hastaneden isteyince vermezler mi?