2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    300
:KK48:Mevlütte Suwen'den beyaz pijama takımı giymiştim. Cübbeli kadar abartı değildi sabahlığı 😂 Modern ve güzel bir takımdı. Şimdi onu belki hastanede fotoğraf falan çekersek 2. gün giyerim diye düşündüm. Bir tane daha aldım geçen gün. Penye ama şık.. modern yine. Lila rengi gibi, çiçekli. Önden düğmeli. Aslında fiyat olarak çok uygun bir yer değil ama %50'den fazla indirim vardı. Hala devam ediyorsa bak istersen :)
Suwenden mi aldınız? Bi bakayım, Belki bu gün o gündür :KK70:

Teşekkür ederimmm bugün odasını düzenlicem biraz minnakımın 🥰 aynı babasına benzeyen bi kızım var yaaa bu arada dün kontrolüm vardı instagramdaki videolar geliyo aklıma 9 ay taşı bel ağrısını çek kilosunu al sen git babana benze 😂😂😂
Benim de 28 aylik bir kizim var,goruntusunu gectim babaya aşik bir kiz dogurmusum😀 babasi varken asla bana gelmez,sanki ben degil babasi dogurmus🤣

Daydream_ Daydream_ sen nerelerdesin canım? Karşılaşamadık ne zamandır? İyisindir inşallaahh 🙏💕
iyiyim cok şükür canım, yıl sonu kapanış yogunlugu ancak bitti benim de, evde de işlerim çok. karnımı zor taşıyorum ya sizde de öyle mi bilmiyorum. otururken kaskatı oluyor, ben kiloyu da hep karın bölgeme aldım ondan mı zorlanıyorum bilmiyorum karnım acayip büyüdü. sen nasılsın herşey yolunda mı

iyiyim cok şükür canım, yıl sonu kapanış yogunlugu ancak bitti benim de, evde de işlerim çok. karnımı zor taşıyorum ya sizde de öyle mi bilmiyorum. otururken kaskatı oluyor, ben kiloyu da hep karın bölgeme aldım ondan mı zorlanıyorum bilmiyorum karnım acayip büyüdü. sen nasılsın herşey yolunda mı
Bana bazen karnım küçülmüş gibi geliyor bazen de dediğin gibi kaskatı oluyor hatta bu kaburgalarin oraya sanki bişey batıp baskı yapıyor galiba bebeğin pozisyonuna göre değişiyor 😌

Bana bazen karnım küçülmüş gibi geliyor bazen de dediğin gibi kaskatı oluyor hatta bu kaburgalarin oraya sanki bişey batıp baskı yapıyor galiba bebeğin pozisyonuna göre değişiyor 😌
önceden bana da küçükmüş gibi gelirdi sırtüstü uzanınca daha az belli oluyordu ama suan acayip irileşti karnım, kaburga batması fena bende de. çok şükür sağ tarafıma dogru duruyor cogunlukla, sola dogru uzandıgında mide şikayetlerim artıyor. yemek yapmak ayakta durmak yokuş cıkmak çalışırken uzun saatler oturmak beni mahvediyor, bilmiyorum neden bu sefer daha zor geciyor hamilelik. çok şükür hareketleri yolunda, iyi oldugunu düşünerek rahatlıyorum. Allah hepimize sabır kolaylık versin canım

Günaydın sevgili arkadaşlarım. şimdiye kadar birkaç sorun yaşadım, hep dualarınızı istedim ve şimdi yine dualarınızı istiyorum.

bebeklerimden biri doğum pozisyonu almış kafasını bir güzel yerleştirmiş. bir de serklajım var malum, 29+0 olduk bugün. dün kendi doktorum beni serklajımı yapan doktorun olduğu şehre yolladı. her an her şey olabilir diye. dün akşam apar topar çıktık yola. lütfen dua edin erken gelmesinler diye , biraz da olsa yukarı çıksın bebeklerim. en azından 3-4 hafta daha dursalar içimiz biraz daha rahat olacak. bugün serklajı yapan doktorda muayenem var. inşallah o biraz umutlu haberler verir 🙏🏼
Canim senin icin en guzel en hayirlisi neyse o olsun inşallah.

önceden bana da küçükmüş gibi gelirdi sırtüstü uzanınca daha az belli oluyordu ama suan acayip irileşti karnım, kaburga batması fena bende de. çok şükür sağ tarafıma dogru duruyor cogunlukla, sola dogru uzandıgında mide şikayetlerim artıyor. yemek yapmak ayakta durmak yokuş cıkmak çalışırken uzun saatler oturmak beni mahvediyor, bilmiyorum neden bu sefer daha zor geciyor hamilelik. çok şükür hareketleri yolunda, iyi oldugunu düşünerek rahatlıyorum. Allah hepimize sabır kolaylık versin canım
bi günümüz bi günümüzü tutmuyor artık valla, allah yardımcımız olsun son haftalarımız artık sabır. bir de çalışıp ayrıca evle uğraşmakta çok yorucu oluyor son zamanlarda vücut iyice salıyor kendini :KK43:

Günaydın sevgili arkadaşlarım. şimdiye kadar birkaç sorun yaşadım, hep dualarınızı istedim ve şimdi yine dualarınızı istiyorum.

bebeklerimden biri doğum pozisyonu almış kafasını bir güzel yerleştirmiş. bir de serklajım var malum, 29+0 olduk bugün. dün kendi doktorum beni serklajımı yapan doktorun olduğu şehre yolladı. her an her şey olabilir diye. dün akşam apar topar çıktık yola. lütfen dua edin erken gelmesinler diye , biraz da olsa yukarı çıksın bebeklerim. en azından 3-4 hafta daha dursalar içimiz biraz daha rahat olacak. bugün serklajı yapan doktorda muayenem var. inşallah o biraz umutlu haberler verir 🙏🏼
Rabbim hayırlısıyla sağ salim bebeklerni kucağına almayı nasip etsin canım, dualarım seninle

bi günümüz bi günümüzü tutmuyor artık valla, allah yardımcımız olsun son haftalarımız artık sabır. bir de çalışıp ayrıca evle uğraşmakta çok yorucu oluyor son zamanlarda vücut iyice salıyor kendini :KK43:
aynen öyle, dedigin gibi hem çalış hem evin düzeni, karnında bir deniz topuyla :) dogum iznine çıkınca birini bulup detaylı temizlik yaptıracagım ben de köşe bucak cam perde, bebiş gelmeden. bir de izne ayrılınca ogluma dogumgünü partisi yapacagım çünkü tam onun dogumgünü haftasına gelecek dogum, dogumdan sonra kutlayamayız araya da kaynasın istemiyorum. dogum iznine ayrılınca da dinlenemiyoruz ki, park yatak kurulacak dolaplar düzenlenecek vs. ancak hastanede yatabilecem galiba :KK70:

Kızlar günaydın 😎
Sabah foruma büyük bir korkuyla girdim resmen 🤭🤭🤭🤭 hemen anlatıyorum nasıl bir rüyadır arkadaş 🫣
Akşam erken yattık biraz işte neyse, rüyamda da duzen değişmedi uyurken yoğun bir alt karın ağrısıyla uyandım, eşimi uyandırdım dedim sen çocuğun yanında dur ben bir doktora gidip geleyim 🤭🤭neyse gittim yine fakülteye kendi doktoruma haber verdim bekliyorum. Testler mestler yapıldı k.dogum katına aldılar tedbir için yatış verdiler muayene için kendi doktorumu bekliyorum bir yandan da forumda burda sohbet ediyoruz işte. Sonra ben uyuyakalıyorum ve alt karında yoğun bir kipirtiyla uyanıyorum aaa doğuruyorum. (En çok burasini sevdim ne ağrı ne sizi uyurken hopp doğurmayi) birde tek başımayım 🤣 aldım bebisi kucağıma hemşireye sesleniyorum makas getir de göbek kordonunu keselim diye 🤣 hemşire diyor ki aaa bu doğmuş ama daha doktorunuz gelmedi 🤣🤣 dedin daha 30 haftalık küçücük 2.5 kilo ek bir gözetime gerek varmi , hemşire bakti gayet sağlıklı emzir dedi bende emzirdim sonra foruma yaziyorum kızlar ben doğurdum diye 🤣🤣 o kadar gerçekçiydi ki sabah yataktan bebek aradım 🫣🫣🫣 birde dedim uyku sersemi gece çok kalmıyorum tuvalete felan uykunun etkisindeyim foruma yazmayayım gerçekten diye 🤣🤣🤣😂😂😂
Dün gece ben de rüyamda doğum yaptığımı gördüm normal doğum yapıyorum ve hemen ardından yatmadan ayağa kalkıyorum sadece bebiş küçücük o kadar minik ki ama bu küçük demiyor kimse ben de demiyorum normali o demek ki😂😂 ama gözümün önünden gitmiyor bebisim şu an😍

aynen öyle, dedigin gibi hem çalış hem evin düzeni, karnında bir deniz topuyla :) dogum iznine çıkınca birini bulup detaylı temizlik yaptıracagım ben de köşe bucak cam perde, bebiş gelmeden. bir de izne ayrılınca ogluma dogumgünü partisi yapacagım çünkü tam onun dogumgünü haftasına gelecek dogum, dogumdan sonra kutlayamayız araya da kaynasın istemiyorum. dogum iznine ayrılınca da dinlenemiyoruz ki, park yatak kurulacak dolaplar düzenlenecek vs. ancak hastanede yatabilecem galiba :KK70:
Aynen ben de koltuklari yikatip evi temizletmem lazim 😄 Artık dinlenmek bizim için biraz hayal bence zaten 🤣

Eklentiler

• Screenshot_20230103-142406_Chrome.jpg
    Screenshot_20230103-142406_Chrome.jpg
    56,1 KB · Görüntüleme: 62
X