2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    300
Kızlar trendyol milladan gecelik takımı aldım, çok uygun fiyata. Ve fiyatına göre kalitesi bana çok iyi geldi . Almak isteyen olursa diye haber vereyim indirimli şuan. Sanırım bir kac tane daha alacağım Screenshot_2023-01-03-17-27-41-595_trendyol.com.jpg

dualarnız için teşekkür ederim arkadaşlarım 🙏🏼🙏🏼

muayeneye gittim. bebeklerin durumu çok şükür iyi 🧿🧿 ama biri kafasını dikişime yapıştırmış. Allahtan dikişlerin durumu da iyi dedi doktor. şu an herhangi bir doğum başlangıç belirtisi olmazsa ki inşallah olmaz yatacağım, evime dönmüyorum. 3 hafta sonra tekrar kontrole gideceğim 🙏🏼
hayırlısı Allah tan, inşallah dururlar 🤲🏼
çok şükür canım inşallah minnoş yukarıya çıkar biraz az daha sabreder :)

Sadece 3 ay kullanmis canim al bence ne.olacak hem bak yikaniyor da. Resmen kullanilmamis gibi bir sey

Aradaki fiyat farkı çok diyorsun canım alacagin yatak da temizse bence al zaten birçok parçası yıkanıyor kalan kısımları da sildin mi tamamdır. En azından başka bir eksiğini tamamlarsın
:super: Bence de. Bir gidip göreyim o zaman yarın.
dualarnız için teşekkür ederim arkadaşlarım 🙏🏼🙏🏼

muayeneye gittim. bebeklerin durumu çok şükür iyi 🧿🧿 ama biri kafasını dikişime yapıştırmış. Allahtan dikişlerin durumu da iyi dedi doktor. şu an herhangi bir doğum başlangıç belirtisi olmazsa ki inşallah olmaz yatacağım, evime dönmüyorum. 3 hafta sonra tekrar kontrole gideceğim 🙏🏼
hayırlısı Allah tan, inşallah dururlar 🤲🏼
Güzelce dinlenirsin onlar da akıllı akıllı beklerler zamanlarını annesi, üzülme :KK69:

Kızlar az önce salata yaparken regl sancısı gibi sancım başladı uzandım şimdi yalancı sancı böyle mi oluyor
Regl sancisi nedir bilmiyorum ama canim baya baya gaz sancisindan guclu bir agri. 2 haftadir var bende. Bugun cok yogundu. Kasilma ile yani Karin sertkesmesi ile geliyor...

Kızlar sizce bebek için anne yanı yatağı ikinci el alınır mı? Yaşadığım yerde chicco'nun anne yanını satan birisi var sadece 3 ay kullanmış tertemiz diyor, normalde benim çok beğendiğim bir üründü ama pahalı ve 6-7 aya kadar kullanılacak bişey için o parayı asla vermem ama ikinci eli çok çok ucuz. Komple makinede yıkanabiliyor her yeri de, ikinci el olmasının şu an aklıma gelmeyen bir zararı olmaz değil mi? Alıcam çünkü sanırım.
Temizlersin canım bir şey olmaz, ekonomi zamanı şimdi 🤭

Regl sancisi nedir bilmiyorum ama canim baya baya gaz sancisindan guclu bir agri. 2 haftadir var bende. Bugun cok yogundu. Kasilma ile yani Karin sertkesmesi ile geliyor...
Regl sancisini benim gibi cekenler cok iyi bilir. Ilk hamileligimden oncesi beterdim en.cok hamile olsumu regl olmuyorum diye seviyordum

Regl sancisini benim gibi cekenler cok iyi bilir. Ilk hamileligimden oncesi beterdim en.cok hamile olsumu regl olmuyorum diye seviyordum
Benim de regl ağrım inanılmaz ağrılı geçerdi.
Bayılmalar, kusmalar falan ama doğum yapınca bir anda kesildi, ben de inanamıyorum hâlâ

Kızlar az önce salata yaparken regl sancısı gibi sancım başladı uzandım şimdi yalancı sancı böyle mi oluyor

Sadece sancı olmaz canım, sertleşme ve bir tarafa toplanma da olur doğum sancısında. Yine sadece belinde olmaz, karnında dizlerine doğru bacaklarında da olur. Uzanman iyi olmuş, dinlen su iç geçer inşallah

Karında sertleşme oldu mu peki, benim de artık öyle ağrılarım oluyor .
Ama ayni zamanda karnim sertleşiyor bir 30 saniye kadar sürüyor. Yalancı sancı karında olurmuş doktorun dedigine göre gerçek sancı belden kasıklara doğru

Karında sertleşme oldu mu peki, benim de artık öyle ağrılarım oluyor .
Ama ayni zamanda karnim sertleşiyor bir 30 saniye kadar sürüyor. Yalancı sancı karında olurmuş doktorun dedigine göre gerçek sancı belden kasıklara doğru
Evet oyle oluyor. 2 defa yasadim. Birinde kizimda. Digeri de dusen bebegimde. Belden kasiklara dogru nefesi kesiyordu. Bebegimi kaybettim zaten :KK43: neyse ki 2 ay sonra oglum geldi dunyamiza 🤲🐣💕

X