- 5 Mart 2013
- 23.530
- 44.641
Regl sancisi nedir bilmiyorum ama canim baya baya gaz sancisindan guclu bir agri. 2 haftadir var bende. Bugun cok yogundu. Kasilma ile yani Karin sertkesmesi ile geliyor...
Belinde mi canim belindeyse benim oluyor o sekil de ama karnimda hic olmadi
Regl sancisini benim gibi cekenler cok iyi bilir. Ilk hamileligimden oncesi beterdim en.cok hamile olsumu regl olmuyorum diye seviyordum
Sadece sancı olmaz canım, sertleşme ve bir tarafa toplanma da olur doğum sancısında. Yine sadece belinde olmaz, karnında dizlerine doğru bacaklarında da olur. Uzanman iyi olmuş, dinlen su iç geçer inşallah
Karında sertleşme oldu mu peki, benim de artık öyle ağrılarım oluyor .
Ama ayni zamanda karnim sertleşiyor bir 30 saniye kadar sürüyor. Yalancı sancı karında olurmuş doktorun dedigine göre gerçek sancı belden kasıklara doğru
Kızlar işten eve geldiğimde karnım davul gibi gergin ve taş gibiydi hatta dedim heralde çişim geldi ondan öyle girdim çıktım sertleşme hala vardı. Sonra mutfağa geçtim salata yapayım diye hafiften regl sancısı gibi başladı bildiğimiz regl olurken nasıl olur öyle eşim de yanımda masayi hazirliyodu hatta o dedi rahmin büyüyodur korkma falan. Birden şiddetlendi o reglin söküldüğü anki gibi kendimi yatağa attım bebekte o sırada içerde debeleniyor. Bi 10 dk sağa dön sola dön bi anda bıçak gibi kesildi ve olmadi tekrar. belimde ağrı olmadi. Googledan baktim orda da bunu görünce rahatladım sanırım bildiğin yalancı sancıymış
Eklentiler
Son düzenleme: