2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    300
Canım benimkide öyle hep aşağı kasık tarafımı tekmeliyor 28+0 ım bende ama doktor daha pozisyonu ile alakalı birsey demedi bence daha erken endişelenme
Ayy evet benımde hep kasıklarımı tekmeliyor vajinama dogru tekmliyor rahatsız edıcı baya , hayırlsıı olsun inşallah, doktorun şimdiden yorum yapmasına sasırdım banada dönmesi için erken gibi gelıyordu boyle sezaryan gibi görunuyor suan ama donedebılır diye bir yorum yapınca dedim geç mi kaladıda dönmek için dıye dusundum

Bizde popo aşağıda şuanda. Kızımda da 36.hafta sonuna kadar sürekli oturur pozizyondaydi 36.hafya sonunda dönüş yaptı ama dönerken fazla dönüp kordon dolanması olmustu
Benımde bas yukarda ayaklar asagı pozisyonda imiş ,Sizde asagıda mı hissedıyorsunuz hareketleri bu nedenle ,ben asagıda hissediyorumda rahatsız edıcı bir his ayakları ile tekmelıyor yaramazdoktorlar 5 aya kadar lekelenmeli bir gebelik gecirdiğim için detaylı incelerken tahmini kalp seklınde rahmım oldugundan süphelenmişlerdi fakat net değildi bu konu acaba dedim rahim seklımle mi alakalı bu pozisyonu

Parmak uçlarım daha çok kötü geceleri komple fena oluyorum kol,bilek.hangi dr gittiniz peki? Çok teşekkür ederim ayrıca
Ben y.disindayim canım ama tr de de gittim doktora o da çok temizlik mi yapiyosun dedi bu temizlik hastaligiymis mesela bı bezi aynı hareketle sürekli sıkmak bu bile sebep olabiliyormuş ben eczacıya demiştim ya parmaklarım da ağrıyor diye o da Dedi parmak ağrısıni ilk defa duyuyorum ama bilek ağrısı geçince parmakta geçiyor bileklikle ben uyurken takiyodum mutlaka yoksa ağrı uyutmuyor

Bende bu hafta aynı hastaliga tutuldum covid + domuz gribi ve bişey daha antibiyotik kullandım grip kısmı geçti ama covid gecmedi hala etkileri var yorgunluk deseniz o da cabasi

Canım 32+3üm benimki de dönmedi daha. Doktorum hiç sezeryan lafı etmedi. Dönmesine yardımcı olmam için düzenli yürüyüş yapmamı önerdi o kadar. Ne zaman döneceği hiç belli olmaz yani canını sıkma

Hayırlısı olsun inşallah ,5 aya kadar lekelenmeli gebelik geçirdiğim için minimum fiziksel aktivite ile ilerledim ,5 aydan sonra lekem kanama vb olmadı elhamdulillah,yemek temizlık yapmıyorum sadece işe gidiyorum oda masabaşı, yürümek yürüyüş yok bnde uzun zamandır ,gebelik öncesi günluk düzenli yürüyüş yapan biriydim cokta severim yürümeyi,şuan riskim yok gibi duruyor ama 32. Haftada kendı özeldeki doktoruma gidecegim soracagım yürüyüş yapabılır mıyım diye belki izin verirse ,ozmn yürüyüş yararlı olabılır dönmesi için

Teşekkür ederim canım. Gönderdiğini İnceledim çikolataları çook daha fazla kaliteli evet ama kutuları bu ayıcıklı gibi güzel değiller
Çikolatayı hacışeriften kutuyuda diğerindenmi alsam

Aynen canım senin ve bebişinin sağlığı için nasıl daha uygunsa öyle olur inşallah

Ben de olmuştum o aşıyı lisede

kızlar günaydınnn, hastane çantasını yapan var mı? Biraz koyduklarınızı oaylaşır mısınız ve sizce yapiyim mi artık 31+1.Baba için de bişeyler koydunuz mu bide

kızlar günaydınnn, hastane çantasını yapan var mı? Biraz koyduklarınızı oaylaşır mısınız ve sizce yapiyim mi artık 31+1.Baba için de bişeyler koydunuz mu bide
Ben daha çantayı yapmadım dün kıyafetler yikandi haftasonu ütüleyip koyucam ama bi liste yapmıştim onu paylaşırım birazdan canım

Ben daha çantayı yapmadım dün kıyafetler yikandi haftasonu ütüleyip koyucam ama bi liste yapmıştim onu paylaşırım birazdan canım
Teşekkür ederimmm bugün odasını düzenlicem biraz minnakımın aynı babasına benzeyen bi kızım var yaaa bu arada dün kontrolüm vardı instagramdaki videolar geliyo aklıma 9 ay taşı bel ağrısını çek kilosunu al sen git babana benze

Günaydın kızlar. Doğum izni konusunda bir sorum olacaktı. İkiz gebelik olduğum için 30. haftada izne ayrılmayı planlıyorum. 30+0 cuma gününe denk geliyor. Doktora iznimi 30+3 te pazartesi günü yazdırabilir miyim? İznim 30+3 te başlayabilir mi? Cumartesi pazarın boşuna araya girmesini istemiyorum.

Günaydın canım benim heyet raporu hala bitmedi 30+6da bitecek nasıl olacak bende bilmiyorum, çalışır raporu almazsak ki ben alamayacağım doğum sonrasına aktarabilir miyiz sormak lazım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…