- 12 Şubat 2021
- 1.731
- 2.667
MaşaAllah canım herşeyin yolunda olmasına sevindimKızlar şimdi doktordan çıktım 1.800 olmuş kilosu nst iyi güzel dedi 2 hafta sonra kan tahlili ve nst ye tekrar giricekmişim elini yüzünden çekmedi yanı bir kulagını birde agzını görebildik agzı açık bir şekilde gülüyorduartık tüm yüzünü görebilmek için 2 hafta beklicez oda gösterirse
Sagollasın canım çok teşekkür ederimMaşaAllah canım herşeyin yolunda olmasına sevindimkontrole özele mi gidiyorsun canım? Nst ye ayrı ücret ödedin mi acaba bu konuyu çok merak ediyorum kimi yer ücret istiyo kimisi istemiyo diye duymuştum
Parmak uçlarım daha çok kötü geceleri komple fena oluyorum kol,bilek.hangi dr gittiniz peki? Çok teşekkür ederim ayrıcaDerecesine bağlı açıkçası cnm orta düzey var hafif düzey var bide ağır düzey var inşallah en agirda değildir onu direk küçük bı operasyonla sinirleri hallediyolar ameliyatı çok kolay ama bebekle olduğumuz için zor dontor yapamadı bana bebeğin küçük diye kolllugu kullan bı sure o iyi gelecektir sonrasında sıcak uygulamalar yap mutlaka taşı ısıtıp tuğla koyabilirsin sıcak kum dediğim gibi çok iyi geliyor
Aslında ilk zamanlar biraz zorlandım ama sonradan açıldım diyebilirim. Bence hiç erteleme çünkü yürüdükçe vücut o döngüye alışıyor her gün daha da kolaylaşıyorMaşallah günde 1 saat güzel yürüyormuşsun canım, ben şuan asla yürüyemem sanırım. Dün 15 dk yürüdüm, kasılmalar sertleşmeler.. eskiden günde 7 bin adım atardım, 2 bin zor attım. 37 den sonra biraz daha fazla yürürüm inşallah, şimdi kendimi yormak istemiyorum galiba
Hey zaman bana daha erken bunlari daha sonra cok konusucagiz diyenler olmustu da simdi hurma işine kadar geldinizKızlar hurmayı ne zaman yemeye başlıyoduk ?
36. Haftada başlıyoruz canımKızlar hurmayı ne zaman yemeye başlıyoduk ?
Ben de hiç görmedim yüzünü, ayrıntılı ultrasonda sadece yandan bı gösterdi sonra arkasını döndüYüzünü bu gidişle dogumda görücem
Ben Nst'ye girmedim ama ben danışmada sıra beklerken nst ye gidecek bayanlar ekstra ücret veriyordu . yanlış hatırlamıyorsam 45 TL civarı ama zamn gelmiştirMaşaAllah canım herşeyin yolunda olmasına sevindimkontrole özele mi gidiyorsun canım? Nst ye ayrı ücret ödedin mi acaba bu konuyu çok merak ediyorum kimi yer ücret istiyo kimisi istemiyo diye duymuştum
Diyenler utanır mı sanmamHey zaman bana daha erken bunlari daha sonra cok konusucagiz diyenler olmustu da simdi hurma işine kadar geldiniz36. Haftadan itibaren canim
Bn izinli günüm dahil hergun düşünüyorumÇalışan anneler ses verin, her pazartesi acaba 32 de mi izne çıksam diye düşünen bi ben miyim
Evet canım seviyor galiba öyle durmayıNe guzel dogum pozisyonunda
Ben günde 5 10 tane yiyordum çocuk 2 hafta ileri gözüküyor aşırı kilo aldıokeeey36 dan sonra hurmaya yükleniriz ben hiç yemedim ya alıp yesem mi günde 2 tane falan sorun olcağını sanmıyorum baya faydalı bir besin çünkü yemekte fayda var
Kaç tane yiyeceğiz 36. Haftada36. Haftada başlıyoruz canım
Bende happy mom kullanıyorum en başından beri çokta memnunum bilgileri falan doğru oluyorBen Happy Mom u çok seviyorum hem bebek gelişimi hem anne ile ilgili nokta atışı bilgiler veriyor bence bir de günlük olarak vermesini seviyorum. Diğer uygulamalar hep haftalık yazıyor. Ben banu çiftçiyi beğenmedim mesela çok dandik geldi bana ara yüzü falan. Onun dışında Hamilelik+ uygulamasını beğeniyorum bir de Flo
Aa neden öyle dediki doktor son ana kadar bile dönen varmışBenimki hamilelikten beri aynı pozisyonda doktor büyük ihtimal doğuma kadar da böyle devam edecek dedi.Bizimkisi makat geliş pozisyonundason dakikada değişmezse ki değişmeyeceğini öngörüyor doktor sezeryan olacakmışım
Benimki de suanda makat gelis pozisyonunda ama doktorum henuz hic bir sey demedi. Cuma bakalim ozellikle soracagim ne diyecek :)Benimki hamilelikten beri aynı pozisyonda doktor büyük ihtimal doğuma kadar da böyle devam edecek dedi.Bizimkisi makat geliş pozisyonundason dakikada değişmezse ki değişmeyeceğini öngörüyor doktor sezeryan olacakmışım
Bende çok seviyorum ama korkudan almıyorum alsam durduramam kendimi yerim. İşi sağlama alıp 36 da başlayalımokeeey36 dan sonra hurmaya yükleniriz ben hiç yemedim ya alıp yesem mi günde 2 tane falan sorun olcağını sanmıyorum baya faydalı bir besin çünkü yemekte fayda var
Aslında ilk zamanlar biraz zorlandım ama sonradan açıldım diyebilirim. Bence hiç erteleme çünkü yürüdükçe vücut o döngüye alışıyor her gün daha da kolaylaşıyor
Kaç tane yiyeceğiz 36. Haftada