2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    300
MaşaAllah canım herşeyin yolunda olmasına sevindim kontrole özele mi gidiyorsun canım? Nst ye ayrı ücret ödedin mi acaba bu konuyu çok merak ediyorum kimi yer ücret istiyo kimisi istemiyo diye duymuştum

MaşaAllah canım herşeyin yolunda olmasına sevindim kontrole özele mi gidiyorsun canım? Nst ye ayrı ücret ödedin mi acaba bu konuyu çok merak ediyorum kimi yer ücret istiyo kimisi istemiyo diye duymuştum
Sagollasın canım çok teşekkür ederimEvet canım özele gidiyorum Hayır ek ücret ödeme yapmadım canım

Parmak uçlarım daha çok kötü geceleri komple fena oluyorum kol,bilek.hangi dr gittiniz peki? Çok teşekkür ederim ayrıca

Aslında ilk zamanlar biraz zorlandım ama sonradan açıldım diyebilirim. Bence hiç erteleme çünkü yürüdükçe vücut o döngüye alışıyor her gün daha da kolaylaşıyor

Ben Nst'ye girmedim ama ben danışmada sıra beklerken nst ye gidecek bayanlar ekstra ücret veriyordu . yanlış hatırlamıyorsam 45 TL civarı ama zamn gelmiştir

Çalışan anneler ses verin, her pazartesi acaba 32 de mi izne çıksam diye düşünen bi ben miyim
Bn izinli günüm dahil hergun düşünüyorum bi gun hesap bile yaptim simdi 1 maas 1 maasdir diyip calisirim diyorum bakalim nereye varacak bu stresin sonu

okeeey 36 dan sonra hurmaya yükleniriz ben hiç yemedim ya alıp yesem mi günde 2 tane falan sorun olcağını sanmıyorum baya faydalı bir besin çünkü yemekte fayda var
Ben günde 5 10 tane yiyordum çocuk 2 hafta ileri gözüküyor aşırı kilo aldı 2 bence sorun yapmaz bence de çok faydalı

Bende happy mom kullanıyorum en başından beri çokta memnunum bilgileri falan doğru oluyor

Aa neden öyle dediki doktor son ana kadar bile dönen varmış

Benimki de suanda makat gelis pozisyonunda ama doktorum henuz hic bir sey demedi. Cuma bakalim ozellikle soracagim ne diyecek :)

okeeey 36 dan sonra hurmaya yükleniriz ben hiç yemedim ya alıp yesem mi günde 2 tane falan sorun olcağını sanmıyorum baya faydalı bir besin çünkü yemekte fayda var
Bende çok seviyorum ama korkudan almıyorum alsam durduramam kendimi yerim. İşi sağlama alıp 36 da başlayalım

Aslında ilk zamanlar biraz zorlandım ama sonradan açıldım diyebilirim. Bence hiç erteleme çünkü yürüdükçe vücut o döngüye alışıyor her gün daha da kolaylaşıyor

Şuan zaten 2 dk oturacak zaman kolluyorum doğum iznine ayrıldığımda düzenli yürürüm inşallah diyorum, tabi kar kış olmazsa 🌨

Canım ben şunu merak ediyorum; benim 2 çocuğum var ama onlarda hiçbir yardımdan yararlanmadım. Yani burada okuduğuma göre süt yardımı vs oluyormuş. Hatta çeyrek altın inşallah karıştırmıyorumdur tabi.. devlet memurları için bunları maaşla yatırıyorlar mı yoksa yine gidip başvurmak mı gerekiyor?

Kaç tane yiyeceğiz 36. Haftada

6-7 diye biliyorum. İnternette 6 diyor ama hurmayı tek sayılarda yemek şifadır diye tavsiye edilir.

Arkadaşlar size tavsiyemdir, bu tarz şeyleri erken yemeye başlarsanız çabuk motivasyonunuzu kaydedebilirsiniz. 37-38 gibi başlarım ben inşallah diye düşünüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…