2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    300
Kızlar mide yanmasını ben de çok şiddetli yaşadım. Hayatımda ilk defa mide yanması şikayetim oldu. Bu hamilelikte yaşamadığım bütün şikayetleri yaşadım zaten. Mide yanması için gaviscon ve rennie duo kullandım ama hiç etkisi olmadı. Panto adında çok etkili bir ilaç yazdı aile hekimim. Çok iyi geldi şikayetim azaldı. Doktorunuza danışarak yazdırabilirsiniz.

güzel ütopyaymış uyurken doğurmak sanırım rüyalarımız artık hep doğurmak üzerine olacak doğuma kadar
Kız ben hiç ruya görmem ki görsem de hatırlamam. Hani desem doğum korkusu stresi vs o da yok. Ne olacağını nasıl olacağını zaten biliyorum yani. Stres şuan en zararlı şey bizim için. Birde o kadar gerçekçiydi ki

İşte benle aynı sorunu yaşayan biri rennie ve gaviskon etki etmiyor diye ben hiçbirini kullanmıyorum ama o yanmayı yine de çekiyorum.

Teşekkür ederim canım. Anladığım kadarıyla 32+3 te iznimi başlatmam için çalışmasında sakınca yoktur raporu almam gerekiyor. Bu durumda 30+0 da iznimi alırım mecburen. Doktorum 3 gün için bana öyle bir rapor vermez sanırım.

sen farkında olmasan da bilinçaltın çalışıyor ben çok rüya görürüm hepsi de film tadında oluyor benim beyin hiç susmaz ama hep altta bişeyler döner sanırım ondan hatta geçen bi rüyamda sol mememden şakır şakır süt geliyor sağdan gelmiyor. ertesi gün yine emzirme rüyası görüyorum bu sefer sağdan geliyor soldan gelmiyor rüyamda diyorum ki aa dünkü rüyamda tam tersiydi

aynen canım mevzuata göre öyle görünüyor, benim de 37+0 perşembeye denk geliyor mesela boşu boşuna ctsi pazar gidecek fazladan

Son anda bile değişenler var, bir de bebek pozisyonu ile ilgili egzersizler vardı YouTube da bak istersen

Son anda bile dönebilir, aslında bazı tecrübeli ebeler elleri ile döndürüyor ama dediğim gibi tecrübe işi o
Bizde popo aşağıda şuanda. Kızımda da 36.hafta sonuna kadar sürekli oturur pozizyondaydi 36.hafya sonunda dönüş yaptı ama dönerken fazla dönüp kordon dolanması olmustu
Nasıl hızını alamadıysa

kızlar günaydınnn, hastane çantasını yapan var mı? Biraz koyduklarınızı oaylaşır mısınız ve sizce yapiyim mi artık 31+1.Baba için de bişeyler koydunuz mu bide
Ben liste yaptım ilk doğumda ne lazım olduona göre aklimda kalanla yaptım. onu paylaşayım , haftasonu hazırlarım diye düşündüm çantayı.

Bebeğe; 1er adet ince ve kalın battaniye, 3 tane bebek kıyafeti takım, ağız mendili 2 tane, bebeğin altına örtmek için müslin örtü, alt acma örtüsü, 10 tane bez, ıslak mendil, pişik kremi,
Benim için ; 2 tane pijama, 2 adet atlet ve külot, 1 paket deepend, polar sabahlık, terlik, göğüs ucu kremi, süt sağma makinesi, havlu, sarj aleti

Kızlar hurmayı ne zaman yemeye başlıyoduk ?
canım ben çok sevdiğim için arada 1 yada 2 tane yiyoruma ma sürekli değil 37 den sonra günde 7 tane yemiştim tek rakamlar sünnet diye
Aslında ilk zamanlar biraz zorlandım ama sonradan açıldım diyebilirim. Bence hiç erteleme çünkü yürüdükçe vücut o döngüye alışıyor her gün daha da kolaylaşıyor
son 1 aydır bende yürüyüş yapmaya çalışıyorum günlük düzenli 1 saat yürüyemesemde her fırsatta kalkıp bir dolaşıyorum benimde hedef günlük 10.000 adım hem normal doğumu da kolaylaştırıyor kaslar güçlendiği için hem de kilo alımını çok etkiliyor dediğin gibi yavaş yavaş artırılabilir vücut alışıyor çünkü
canım riskli dönemi atlattık bir sorun olmaz inşallah internetten okuma bir sürü saçma şey yazıyor orada tamamen bilgi kirliliği doktoruna danış ona güven bende 7 haftalıkken covid geçirdim ateş vs çok şükür bebeğimde bir sıkıntı yok sende de olmayacak Allah ın izniyle kendini de bebeği de strese sokma Rabbim şifa versin inşallah
Canım çok geçmiş olsun inşallah en kısa sürede geçer domuz gribi olduğu nasıl anlaşılıyormuş acaba
canım covid gibi sülüntü testi yapılıyor
canım bence henüz erken gibi pozisyon almaları için çünkü benimki de bir gittiğimde baş geliş bir gittiğimde makat geliş inşallah zamanında dönerler dün akşam o kadar çok hareketliydi ki yine kesin yer değiştirdi mesela özeldeki doktoruna da danış ama bence erken benim doktorum henüz bu konuda birşey demedi pazartesi kontrolde soracağım bende 32+0 oluyoruz.
bende kızımda hacı şeriften yaptırmıştım gerçekten güzeldi bunda da tercih ederim gibi
Bizde popo aşağıda şuanda. Kızımda da 36.hafta sonuna kadar sürekli oturur pozizyondaydi 36.hafya sonunda dönüş yaptı ama dönerken fazla dönüp kordon dolanması olmustu
ayy kıyamam inşallah bunda çok bekletmeden bizi strese sokmadan pozisyon alırlar canım
çok geçmiş olsun canım Rabbim yardımcın olsun dualarımız seninle inşallah bu süreci kolaylıkla atlatırsın bebeklerin birazcık daha sabreder bizi de haberdar et lütfen
Ne güzel keşke bu kadar kolay doğumlar yapsak hepimizde bir çırpıda acısız sıkıntısız canım bayıldım rüyana

Bol bol dinlen canım, Allah'ın izniyle inşallah zamanında gelirler.

Yine elimden geldiğince yapmaya çalışıyorum ama güç de yok ya.. Çok çabuk yoruluyorum bu sefer.
Valla ben de strese girmemek için kim bakacak falan diye düşünmek istemiyorum şimdiden çünkü gerçekten bu sefer düşün düşün uyuyamıyorum. Bakıcı fiyatları arşa çıkmış
Zaten oğlanın okulu taşınıyormuş. Bize daha yaklaşacak ama arkadaşlarının çoğu gelemeyecek ve en önemlisi öğretmeni de gelemeyebilir. Kaç gündür bunun stresindeyim. Sanıyorum hazirana kadar falan da netleşmeyecek. Düşün düşün kafam şişti.. Benimki pek duygusal. Şimdi kardeş gelecek zaten düzen bozulacak. Bir de böyle şeyler olursa.. Öğretmenini de çok seviyor. Biz de çook memnunuz. Off bilmiyorum yaa.. Hayırlısı inşallah Vardır bir hayır.. Düşünürsek strese girecek şey çok bulunuyor..
Parmak uçlarım daha çok kötü geceleri komple fena oluyorum kol,bilek.hangi dr gittiniz peki? Çok teşekkür ederim ayrıca
Benim tek kolumda vardı. Başlangıç gibiydi sanırım. Bileklik kullandım bir süre baya azaldı. Şimdi de iyiyim. Hamilelikte de olabiliyor yani hemilelik geçince de geçebilir canım. Geçmiş olsun..
Çok geçmiş olsun canım yaa Hiç stres yapma. Allah'ın izniyle olmayacak bir şey.. Yok öyle şeyler erken doğum falan.. Hiç düşünme.. Sen güçlü olmaya bak yeter. Sen iyi olunca bebişin de iyi olacaktır eminim İlaçlarını iç dinlern canım..
Bende bu hafta aynı hastaliga tutuldum covid + domuz gribi ve bişey daha antibiyotik kullandım grip kısmı geçti ama covid gecmedi hala etkileri var yorgunluk deseniz o da cabasi
Çok geçmiş olsun sana daaa Ay her yer hastalık yaa.. İnşallah çabucak atlatırsın hepsini canım

Ay benim bebişin de kafası sağda ve dün arkadaşlarım göbeğin sağa yamulmuş dediler Dedim ben de kafası sağda ondan mı acaba.. Demek doğruymuş.. Ay benim de vajinamın üstünü çok acıtıyor bazen. Demek hepsi pozisyonla alakalı.. Ay uyy diye diye baya acıyor yaa.. Onlar ayakları herhalde. Göbek deliğimin üzerinde hissettiklerim de elleridir belki. Benimki yan duruyor gibi görünüyor aslında..
Bebişinin gelişimi için de maşallah Daha dönmeleri için zamanları var ama.. Hemen üzme kendini. Bekleyeceğiz. Geç falan kalmış değil aslında.

Mevlütte Suwen'den beyaz pijama takımı giymiştim. Cübbeli kadar abartı değildi sabahlığı Modern ve güzel bir takımdı. Şimdi onu belki hastanede fotoğraf falan çekersek 2. gün giyerim diye düşündüm. Bir tane daha aldım geçen gün. Penye ama şık.. modern yine. Lila rengi gibi, çiçekli. Önden düğmeli. Aslında fiyat olarak çok uygun bir yer değil ama %50'den fazla indirim vardı. Hala devam ediyorsa bak istersen :)
aynen canım mevzuata göre öyle görünüyor, benim de 37+0 perşembeye denk geliyor mesela boşu boşuna ctsi pazar gidecek fazladan
Benim 36+6 pazar. 37+0 pazartesi. Ben o pazartesi raporu başlatabiliyor muyum yoksa 36+4 cumaya geldiği için o zaman mı almalıyım ki?

Evet sanırım bendede aynı sekılde doktor bebek gayet yukarda asagıda değil dakat pozisyonu nedeniyle boyle hssedıyormusuz hayırlısı olsun inşallah saglıkla alalım kucagımıza

Son anda bile değişenler var, bir de bebek pozisyonu ile ilgili egzersizler vardı YouTube da bak istersen
Yürüyşte iyi gelıyor dıyolar doktoruma soracagım bir sonraki kontrolumde yürümeme izin verirse artık yürüyüşe baslayacagım bu hareketleride takip eder bakarım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…