2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    300
Bende çok seviyorum ama korkudan almıyorum alsam durduramam kendimi yerim. İşi sağlama alıp 36 da başlayalım 😄😂😂
Evet 36iyidir 😂
Şuan zaten 2 dk oturacak zaman kolluyorum 🤣 doğum iznine ayrıldığımda düzenli yürürüm inşallah diyorum, tabi kar kış olmazsa 🌨❄️☃️

Canım ben şunu merak ediyorum; benim 2 çocuğum var ama onlarda hiçbir yardımdan yararlanmadım. Yani burada okuduğuma göre süt yardımı vs oluyormuş. Hatta çeyrek altın 😊 inşallah karıştırmıyorumdur tabi.. devlet memurları için bunları maaşla yatırıyorlar mı yoksa yine gidip başvurmak mı gerekiyor?
Bahsettiğin emzirme ödeneği, doğum yardımı gibi destekler sanırım canim. Devlet memurları alamıyor diye biliyorum, galiba size otomatik yatıyor. Özelde çalışanların e devletten başvurması gerekiyor

Kızlar domuz gribi olmuşum çok korkuyorum ateş halsizlik öksürük burun tıkanıklığı var. Doktor hamilelikte kullanan ilaçlardan verdi antibiyotik enfluvir asist ve parol. İnternette ölümcğl hamilelelerde erken doğum falan diyor cok kotuyum
Canım çok geçmiş olsun inşallah en kısa sürede geçer 😔🙏 domuz gribi olduğu nasıl anlaşılıyormuş acaba 🤔

Kızlar domuz gribi olmuşum çok korkuyorum ateş halsizlik öksürük burun tıkanıklığı var. Doktor hamilelikte kullanan ilaçlardan verdi antibiyotik enfluvir asist ve parol. İnternette ölümcğl hamilelelerde erken doğum falan diyor cok kotuyum
Ben iki hafta önce atlattım daha doğrusu hala geçmedi 3 haftadır burnum tıkalı halsizlik hala var ama endişelenme insan vücudu o kadar dayanıksız değil tolere edebiliyor çoğu şeyi. bu hafta gittim doktora bir sorun yok dedi. Senin de olmaz inşallah iyi düşün iyi olsun

Allah acil şifalar versin canım, internette yazılan şeyleri okuma. Sen gayet kolaylıkla atlatacaksın Allah’ın izniyle

Çok geçmiş olsun canım sakın stres yapma sen riskli dönemlerini atlattın çok şükür ben 6.haftamda Covit olmuştum düşmeyen ateşim vardı 3 gün boyunca ve o hastalığı İnan bana 10 gün çektim ağrısıyla sızısıyla bana sadece parol verdiler ve serum takıldı sabah akşam 3 gün boyunca ateşim düşünce günde 1 taktım o da bulantılarım başladığı içindi. Bebek anne karnında öyle bir yerde ki vücudun onu koruyor canım hiç endişen olmasın sen ilaçlarını vitaminlerini al 2/3 güne hiç bişeyin kalmaz Allah’ın izniyle. Bol bol su iç ama mutlaka. Çok geçmiş olsun tekrardan kuzum🙏💐

Çok geçmiş olsun canım inşallah bir an önce atlatırsın ama o kadar da yazılanlara bakıp kendine ve bebeğe stres yapma

Kızlar selam bugun doktor randevum vardı bu sefer kendi doktorum dısında gittiğim devlette annemınde doktoru olan yaşlı ve tecrubeli bir hekime görünmek istedim 2. Bir doktorda görmüş olsun istediğim için , doktor bebegın 28+5 iken suan 30 haftalık göründüğünü gelişiminin iyi oldugunu soyledi fakat hala baş yukarı pozisyondaymıs sezaryan gibi duruyor suan ama donedebilir beklemek gerekıyor dedi . Karnım yandan sol tarafa dogru yamuk sekılde yani sol taraf daha yüksek gibi duruyor bunun sebebide kafasını sola yaslamıs ve bebek asagıda felanda değilmiş yukarıdaymıs fakat kafası üstteymıs ayakları asagıda bu nedenle bebegi asagıda hissediyormusum cunku ayaklarıyla tekmelıyormus asagı dogru , sizce döner mi daha gec mi kalmıs bas asagı dogum pozisyonuna donmek için

Çok geçmiş olsun canım müthiş bi salgın var malesef 🥺 Korkma internetten de araştırma zararı olsa doktorun vermez ayrıca antibiyotik içti diye kim ölmüş bugüne kadar Allah korusun. Hem hamileliğin başında değiliz artık. Ben 3 aylık hamileyken covid oldum parol bile icememistim çok kötüydü. En azından şuan ilaç kullanabilirsin.

Çok gecmıs olsun, korkmayın covid gecırıp saglıkla gebeliğini tamamlayan bir sürü ornek var oda domuz gribi gibi riskler barındırıyordur oyle dusunun , içinizi ferah tutun dikkat edin dinlenın allah şifa versin inşallah

Kızlar selam bugun doktor randevum vardı bu sefer kendi doktorum dısında gittiğim devlette annemınde doktoru olan yaşlı ve tecrubeli bir hekime görünmek istedim 2. Bir doktorda görmüş olsun istediğim için , doktor bebegın 28+5 iken suan 30 haftalık göründüğünü gelişiminin iyi oldugunu soyledi fakat hala baş yukarı pozisyondaymıs sezaryan gibi duruyor suan ama donedebilir beklemek gerekıyor dedi . Karnım yandan sol tarafa dogru yamuk sekılde yani sol taraf daha yüksek gibi duruyor bunun sebebide kafasını sola yaslamıs ve bebek asagıda felanda değilmiş yukarıdaymıs fakat kafası üstteymıs ayakları asagıda bu nedenle bebegi asagıda hissediyormusum cunku ayaklarıyla tekmelıyormus asagı dogru , sizce döner mi daha gec mi kalmıs bas asagı dogum pozisyonuna donmek için
Son dk ya kadar dönebiliyorlar bunu stres yapma kendine. Dönmezse de sorun değil her şekilde doğacak :)

Teşekkür ederim. Ateş terleme kas ağrısı öksürük burun akıntısı vardı korktuk doktorda sürüntü ve hemogram istedi öyle cıktı
Kucukken domuz gribi asısı oldugumu hatırlıyorum tercihe baglıydı cogu kişi olmamayı tercig etmişti fakat o zaman babam bizim asılanmamıza onay verdiği için aşı olan az bir kesimden olmustum siz olmus muydunuz ozaman acaba hatırlıyor musunuz

Kız kardeşimin donmediği için sezaryan olmustu , hayırlısı olsun dediğiniz gibi doğsunlarda saglıkla sorun değil ama merak ettim geç mi kalmıs dönme konusunda diye doğum pozisyonuna girmiş mi olması gerekırdı ki acaba 😅
Son dk ya kadar dönebiliyorlar bunu stres yapma kendine. Dönmezse de sorun değil her şekilde doğacak :)

Kızlar günaydın, sizce bu çikolatalar nasıl, kutusuna vuruldum 😍 Başka önerileriniz varsa gönderin lütfen.

Canım ben hacıserif sitesindne kızıma metal kutuda çikolata ve lohusa şerbeti almıştım. İkisi de çok güzeldi. Yine aynı şekilde yapacağım 😊
Dökme medlen metal kutuda vs çok seçenek var
Metal kutuda bebek çikolatası

Canım benimkide öyle hep aşağı kasık tarafımı tekmeliyor 28+0 ım bende ama doktor daha pozisyonu ile alakalı birsey demedi bence daha erken endişelenme

Cok geçmiş olsun canım inşallah hemen toparlanirsin

X