Ben de çalışır raporu almak istemiyorum. Şu an 26+4 teyim haftada 2 gün işe gidiyorum ama çok zor dayanıyorum. Öğrenebilirsek çok iyi olacak.Günaydın canım benim heyet raporu hala bitmedi 30+6da bitecek nasıl olacak bende bilmiyorum, çalışır raporu almazsak ki ben alamayacağım doğum sonrasına aktarabilir miyiz sormak lazım
Teşekkür ederimmmm
Çoğul gebelikte maksimum kaçıncı haftaya kadar çalışılıyordu ?Günaydın kızlar. Doğum izni konusunda bir sorum olacaktı. İkiz gebelik olduğum için 30. haftada izne ayrılmayı planlıyorum. 30+0 cuma gününe denk geliyor. Doktora iznimi 30+3 te pazartesi günü yazdırabilir miyim? İznim 30+3 te başlayabilir mi? Cumartesi pazarın boşuna araya girmesini istemiyorum.
Ben de sırf kayınvalidemin arkadaşları, teyzemler, eş dost ev ziyaretine gelirse paspal durmasın diye uçuş uçuş terlikli lohusa takımı alayım diyorum. Bu kriterlerde tarzıma uygun bir şey de bulamıyorum. Lohusa takımları giyince o sabahlık bana kendimi Cübbeli Ahmet hoca gibi hissettirecek bundan da eminim. Düz modern önden düğmeli pijama takımı alayım diyorum, onla da milletin yanına çıkılmaz. Doğurmadan karar vereceğim umarımBende de ikizler gel gitleri vardiyorum çekim için geceliğin altına lohusa terliği yaptırayım sonra diyorum gereksiz bir şey daha giymem de atarım onun yerine kaliteli bir şey alayım sonra da giyerim. Sonra diyorum şık olsun. Kaldık öyle bi eksik terlik ve taç kal
37 den sonra canimKızlar hurmayı ne zaman yemeye başlıyoduk ?
izne çıktıktan sonra başlarım yemeye37 den sonra canim
Yok canim bana doktor hiç rahmin kalp oval vs demediBenımde bas yukarda ayaklar asagı pozisyonda imiş ,Sizde asagıda mı hissedıyorsunuz hareketleri bu nedenle ,ben asagıda hissediyorumda rahatsız edıcı bir his ayakları ile tekmelıyor yaramazdoktorlar 5 aya kadar lekelenmeli bir gebelik gecirdiğim için detaylı incelerken tahmini kalp seklınde rahmım oldugundan süphelenmişlerdi fakat net değildi bu konu acaba dedim rahim seklımle mi alakalı bu pozisyonu
Tabi canım tercih meselesi o şekilde de yapabilirsinTeşekkür ederim canım. Gönderdiğini İnceledim çikolataları çook daha fazla kaliteli evet ama kutuları bu ayıcıklı gibi güzel değiller
Çikolatayı hacışeriften kutuyuda diğerindenmi alsam
Güzel haberlerle gelirsin inşallah canımGünaydın sevgili arkadaşlarım. şimdiye kadar birkaç sorun yaşadım, hep dualarınızı istedim ve şimdi yine dualarınızı istiyorum.
bebeklerimden biri doğum pozisyonu almış kafasını bir güzel yerleştirmiş. bir de serklajım var malum, 29+0 olduk bugün. dün kendi doktorum beni serklajımı yapan doktorun olduğu şehre yolladı. her an her şey olabilir diye. dün akşam apar topar çıktık yola. lütfen dua edin erken gelmesinler diye , biraz da olsa yukarı çıksın bebeklerim. en azından 3-4 hafta daha dursalar içimiz biraz daha rahat olacak. bugün serklajı yapan doktorda muayenem var. inşallah o biraz umutlu haberler verir
Ay ne güzel rüya, keşke böyle çabucak olsa her birimizin bebişleriKızlar günaydın
Sabah foruma büyük bir korkuyla girdim resmenhemen anlatıyorum nasıl bir rüyadır arkadaş
Akşam erken yattık biraz işte neyse, rüyamda da duzen değişmedi uyurken yoğun bir alt karın ağrısıyla uyandım, eşimi uyandırdım dedim sen çocuğun yanında dur ben bir doktora gidip geleyimneyse gittim yine fakülteye kendi doktoruma haber verdim bekliyorum. Testler mestler yapıldı k.dogum katına aldılar tedbir için yatış verdiler muayene için kendi doktorumu bekliyorum bir yandan da forumda burda sohbet ediyoruz işte. Sonra ben uyuyakalıyorum ve alt karında yoğun bir kipirtiyla uyanıyorum aaa doğuruyorum. (En çok burasini sevdim ne ağrı ne sizi uyurken hopp doğurmayi) birde tek başımayım aldım bebisi kucağıma hemşireye sesleniyorum makas getir de göbek kordonunu keselim diye hemşire diyor ki aaa bu doğmuş ama daha doktorunuz gelmedi dedin daha 30 haftalık küçücük 2.5 kilo ek bir gözetime gerek varmi , hemşire bakti gayet sağlıklı emzir dedi bende emzirdim sonra foruma yaziyorum kızlar ben doğurdum diye o kadar gerçekçiydi ki sabah yataktan bebek aradım birde dedim uyku sersemi gece çok kalmıyorum tuvalete felan uykunun etkisindeyim foruma yazmayayım gerçekten diye
Canım dualarım sizinle insallah hiçbir sıkıntı yasamazsınız zamanında gelir bebişler bizi de haberdar et lütfenGünaydın sevgili arkadaşlarım. şimdiye kadar birkaç sorun yaşadım, hep dualarınızı istedim ve şimdi yine dualarınızı istiyorum.
bebeklerimden biri doğum pozisyonu almış kafasını bir güzel yerleştirmiş. bir de serklajım var malum, 29+0 olduk bugün. dün kendi doktorum beni serklajımı yapan doktorun olduğu şehre yolladı. her an her şey olabilir diye. dün akşam apar topar çıktık yola. lütfen dua edin erken gelmesinler diye , biraz da olsa yukarı çıksın bebeklerim. en azından 3-4 hafta daha dursalar içimiz biraz daha rahat olacak. bugün serklajı yapan doktorda muayenem var. inşallah o biraz umutlu haberler verir
Onunla ilgili özel bir durum belirtilmemiş canım. Sadece doğum öncesinde 2 hafta erkenden izne ayrılabiliyoruz.Çoğul gebelikte maksimum kaçıncı haftaya kadar çalışılıyordu ?
miniklerin ve senin için duacıyız canım. inşallah güzel haberler alırsın yavruların biraz daha sabrederlerGünaydın sevgili arkadaşlarım. şimdiye kadar birkaç sorun yaşadım, hep dualarınızı istedim ve şimdi yine dualarınızı istiyorum.
Canım inşallah güzel haberler alırsınız. Dualarımız seninle. İnşallah her şey yolunda gider.Günaydın sevgili arkadaşlarım. şimdiye kadar birkaç sorun yaşadım, hep dualarınızı istedim ve şimdi yine dualarınızı istiyorum.
Benim kziim çok takla atıyordu, 36 haftada makat geliş 36.hafya sonu 37 gibi doğum pozisyonunu almıştı. Normal doğum bekliyorduk ama kordon dolanması durumu sezeryana dondurdu. 3 kat kordon vardı, kalp atisi da duzensizlesince sezeryan kararı 38.haftada aldık. Şuan için makat geliş kesin sezeryan demek için çok erken canım, hala donemk için yerleri varAyy evet benımde hep kasıklarımı tekmeliyor vajinama dogru tekmliyor rahatsız edıcı baya , hayırlsıı olsun inşallah, doktorun şimdiden yorum yapmasına sasırdım banada dönmesi için erken gibi gelıyordu boyle sezaryan gibi görunuyor suan ama donedebılır diye bir yorum yapınca dedim geç mi kaladıda dönmek için dıye dusundum
Güzel haberlerle gelirsin inşallah canımbizi de haberdar et mutlaka
Canım dualarım sizinle insallah hiçbir sıkıntı yasamazsınız zamanında gelir bebişler bizi de haberdar et lütfen
miniklerin ve senin için duacıyız canım. inşallah güzel haberler alırsın yavruların biraz daha sabrederler
Canım inşallah güzel haberler alırsınız. Dualarımız seninle. İnşallah her şey yolunda gider.
Şöyleymiş; biz 32 de çalışabilir almak zorundayız demek ki siz de 30 dan sonra çalışmaya devam etmek için çalışabilir alıyorsunuz. Çalışabilir raporu almadan devam edemezsin sanırım yine bi sekretere sormakta fayda var.Onunla ilgili özel bir durum belirtilmemiş canım. Sadece doğum öncesinde 2 hafta erkenden izne ayrılabiliyoruz.
güzel ütopyaymış uyurken doğurmakKızlar günaydın
Sabah foruma büyük bir korkuyla girdim resmenhemen anlatıyorum nasıl bir rüyadır arkadaş
Akşam erken yattık biraz işte neyse, rüyamda da duzen değişmedi uyurken yoğun bir alt karın ağrısıyla uyandım, eşimi uyandırdım dedim sen çocuğun yanında dur ben bir doktora gidip geleyimneyse gittim yine fakülteye kendi doktoruma haber verdim bekliyorum. Testler mestler yapıldı k.dogum katına aldılar tedbir için yatış verdiler muayene için kendi doktorumu bekliyorum bir yandan da forumda burda sohbet ediyoruz işte. Sonra ben uyuyakalıyorum ve alt karında yoğun bir kipirtiyla uyanıyorum aaa doğuruyorum. (En çok burasini sevdim ne ağrı ne sizi uyurken hopp doğurmayi) birde tek başımayım aldım bebisi kucağıma hemşireye sesleniyorum makas getir de göbek kordonunu keselim diye hemşire diyor ki aaa bu doğmuş ama daha doktorunuz gelmedi dedin daha 30 haftalık küçücük 2.5 kilo ek bir gözetime gerek varmi , hemşire bakti gayet sağlıklı emzir dedi bende emzirdim sonra foruma yaziyorum kızlar ben doğurdum diye o kadar gerçekçiydi ki sabah yataktan bebek aradım birde dedim uyku sersemi gece çok kalmıyorum tuvalete felan uykunun etkisindeyim foruma yazmayayım gerçekten diye