2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    300
Çok şükür canım benim. 34 e kdae beklesinler de ondan sonra doğursakta çocuğu küveze bile kalmıyormuş canım. İster istemez biz de stres yapıyoruz. Kanama neden oldu doktorlar bile bilmiyormuş baksana. Neyse ki durum iyiymiş şuan. Sen yatış yap evde de yorma kendini çok gazla ayakta kalma yine de tamam mı canım.

Herkesi korkuttun canım ya Çok şükür sende minik bebeğinde iyisiniz bu haberi almak güzel Tekrarlamasın inşallah.

Kızlar bende de kasılma mı değil mi anlamıyorum sertleşme oluyor o sırata kalp ritmim değişiyor. Sanki yüreğim ağzıma gelmiş gibi kalbimi ağzımda hissediyorum sanki. Sonra düzeliyor 1/2 dakika sonrasında. Bebek hareketleri normal. Dün tam göbek deliğimin altında toplanmıştı göbek değilim dışarı çıkmıştı biraz. Sonra elimde ovdum gitti başka yere :) ama çarpıntımıdır nedir oluyor hep. Sürekli idrara sıkışıyorum.dün yatarken lavaboya gittim. 5 dk sonea yine gittim. 10 dk aonra yine gittim en son uydum yoksa sabaha kadar mekik okuyacaktım.

Canım çok geçmiş olsun çok foruma giremediğim için geç okuyorum konuları çok dikkat et kendine

çarpıntıyı bilmiyorum ama o toparlanmalar kasılma oluyormuş canım

Çok geçmiş olsun Allah korktuğumuza uğratmasın

O bendede çok oluyor canım artık normal sancı ve kasılmalar vücut kendini doguma hazırlıyor sadece kasıkmaların 5 - 10 dkka sık aralıklarla gelirse mutlaka doktorunu ara

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…