çok geçmiş olsun canım. sanırım bazen sebebi bilinemiyor. benim doktorum da kızkardeşinden örnek vermişti, 9 ay boyunca kırmızı adet gibi kanaması olmus ama bebegini saglıkla kucagına almıs. çok şükür bebek ve sen iyisiniz, sen yine tedbirli git kendini yormaKuzum aslında önemli olan sebebin belli olması diye dusunuyorum. Teşhis tedavinin yarısı diyorlar ya. Kanama oldu ama neden belli değil yapabilecekleri hiçbir şey olmuyor işte. Belli olsaydı mutlaka ona göre önleyici-koruyucu tedavi uygulanirdi. Bebisin ve annenin sağlığı yerinde olsun da geri kalan hersey bir şekilde çözülüyor
Sebebini merak ediyor insan iste. Sebebini bilsem bende ona göre kendimce diyim şunu yapmıyim bunu yapmiyim diye doktorlarda ona göre önlem alırlar. Ama bilmemek kötü işte. Tahliller temiz, ultrason hepsi temiz. Bilmiyorum bende olacağı varmış mi demeliyim ne diyeyim valla bilmiyorum. Eskilerin bir lafı var ya canı cebinde olsunda endişe tasa bir şekilde üstesinden gelinir.
Kardeşimin adı Tuna ve akıllı,uslu,çalışkan kendisi kesin bilgi yayalımAkıllı, uslu erkek bebek isimleri ne acaba
Ben de stok yapmayım dedim ama eşim her markette indirim görünce almış gelmiş.Resmen 8 paket bez var evde 2 ve 3 numara.
İnşallah hepsi sağlıkla gelir, sağlıkla kullanmak nasip olur
Ekonomi sağolsun mecbur bırakıyor inşallah memnun kalırız da aldığımıza değer bariBen de stok yapmayım dedim ama eşim her markette indirim görünce almış gelmiş.Resmen 8 paket bez var evde 2 ve 3 numara.
İnşallah hepsi sağlıkla gelir, sağlıkla kullanmak nasip olur
çok şükür çok sevindim gelmiş geçmiş olsunTesekkur ederim canım
Teşekkür ederim canım iyiyiz, sadece üstümde aşırı yorgunluk var. Üstüm yapış yapış hissediyorumacilde ve k.dpgumda her yerime jel şurup birseyler çektiler eve gelince kızla ilgilenince duşa giremedim öylece uyuyakaldım kendimi pis hissediyorum sadece
Gece uzun süre kaldım hastane de kuzum ama imza atıp çıktım. Yapacakları bir şey olmadığı için ha ilac verirz söyle böyle denseydi kalırdım tabi.ama ha evde uyumuşum ha hastanede fark olmadığı için eve gelmeyi tercih ettim bende. Gece çok geç geldim eve zaten
Teşekkür ederim canım, ciddi bir durum yok kanamanın sebebi de belli değil. Direk regl kanaması gibi parlak kırmızı. Hani pelteli yada mukuslu yapışkan olsa fikir yürütücem de o da yok. Bilmiyorum bende neyin nesiydi
Geldim kuzum teşekkür ederim
Akşam yazamadım ki canım yaşarjım acilde bitti. Eve 2 de döndüm şarja takamadan telefonu kız kucağıma gelip yattı sarılıp uyudu elimi kolumu kendine sardı resmen. Sabah uyanıp hemen şarja takıp buraya girdim
Teşekkür ederim canım, Allah hepimizi tüm annelerin bebekleri korusun
Evet canım, her gebelik farklı olduğu gibi her süreçte farklı oluyor. Mesela kızımda temizlik yapıp ağır kaldırdım akşamına kanamam başlamıştı, başta düşük sonra erken doğum vs derken 38+5 e sapasağlam doğdu kızım. Şimdi hiç bir sey yokken kanama oldu sebep yok neden yok bir ağrım sızım hicbirsey yok. Neden nasıl oldu bilen de yok ki bende tahmin yürütemiyorum.. Bu tarz durumlarda bilmek gerekiyor ki her gebelik farklı kesinlikle. Soğuk ve serinkanlı olmak gerekiyor gerçekten. Benim arkadaşım 28 haftalikken doğum yaptı bebisi Şuan 3 yaşında tam bir afacan.
Sakin kendinizle kıyaslayip acaba bende yasar miyim diye endişeye kapılmayın canım kızlarbebisler istedikleri zaman sağlıkla gelecekler ama kalbimiz 38 sonrası gelmesi tabikide
Teşekkür ederim canım, iyimizde iyiyiz bebis icerde ya horon tepiyor yada kolbastı oynuyor o dereceyiz akşamdan beri
Burak lar da çok fırlama oluyorKardeşimin adı Tuna ve akıllı,uslu,çalışkan kendisi kesin bilgi yayalımonun dışında Mert,yiğit,can,Yaman isimliler yaramaz bizzat kendim gözlemledim
Toprak, Efe, Çınar etrafımda tanıdığım sakin erkek bebekler/çocuklarAkıllı, uslu erkek bebek isimleri ne acaba
Aa evetBurak lar da çok fırlama oluyor
Ayy ya yerim kuzucuğu maşallahKoca yanaklı biriyle günaydın teyzeleri
Ayy maşallah kuzuya afacan olacak iyiyim pozları veriyor minnakİşte yerinde durmayan, yaramazlık yapan bizi endişelendiren velet birde dil çıkartarak poz veriyor
O zaman bende alayım 3 numara.. Aynen eşimle konuşuyorum stok yapmayın diyorlar yapmayacam ya uymazsa tenine bez diyorum.. Aradan 2 gün geçmiyor sipariş verdim diyorumİnşallah memnun kalırız. Ben de stok yapmıcam dedim dedim ama indirimlere kayıtsız kalamadım. Eşim de ısrar etti alalım her şey zamlanacak diye.
1 numara 2 paket 74 lü toplam = 148 adet
2 numara 2 paket 80 li toplam= 160 adet
3 numara 4 paket 56 lı olması lazım bunu kayınvalidem aldı daha elime geçmedi=224 adet ortalama
ben dün 4 numara baktım ama bulamadım olsa alacaktım
bence gitme, 1 yıl koruyuculuğu var tek dozun zaten doğuma kadar idare eder seni
öyle oluyor valla istemsizce...O zaman bende alayım 3 numara.. Aynen eşimle konuşuyorum stok yapmayın diyorlar yapmayacam ya uymazsa tenine bez diyorum.. Aradan 2 gün geçmiyor sipariş verdim diyorumAma bitti herşey çok şükür..
Eşim mert ege istiyordu oğlumun adını hemen iptal edeyimKardeşimin adı Tuna ve akıllı,uslu,çalışkan kendisi kesin bilgi yayalımonun dışında Mert,yiğit,can,Yaman isimliler yaramaz bizzat kendim gözlemledim
3 tane 2 numara aldım baby turco, diğer markalara göre ebatları küçükmüş. Gerisini 3 numara aldım onu bayağı bir kullanırız.Ekonomi sağolsun mecbur bırakıyor inşallah memnun kalırız da aldığımıza değer bari2 numara kaç tane gider emin olamadım ben 2 paket aldım 80 li. en çok 3 no gidiyormuş galiba
ben de sokak hayvanları için mama paketlettireceğim bir de çikolataKızlar, doğum hatırası için derneklerin sayfasına baktım şimdi isme özel magnetler, açacaklar, kitap ayraçları yaptırabilirsiniz. Hem oğlumun dünyaya gelişi bir iyiliğe sebep olsun hem isteyene hatıra kalsın diye düşündüm, zaten abartı bir şey istemiyordum, buna ek olarak sadece çikolata yaptıracağım. Ekliyorum bulduklarımı, sizde başka yardım derneklerinde bulursanız bana atın lütfen henüz tam karar veremedim tasarım olarak :)
https://tohumotizm.org.tr/wp-content/uploads/2022/12/Cocuk-Mutlu-Gun-Urunleri_compressed.pdf
Çocuk Doğumgünü - WWF
Bebek Magneti Modelleri ve Fiyatları | TEMA
Özel Gün Kartı Bağışla - AÇEV - Anne Çocuk Eğitim Vakfı
İçimden Geldi İçimden Geldi Sertifikası Sertifika Bağışla Yeni Yıl Sertifikaları AÇEV Yeni Yıl Sertifikası -1 Sertifika Bağışla AÇEV Yeni Yıl Sertifikası -2 Sertifika Bağışla AÇEV Yeni Yıl Sertifikası -3 Sertifika Bağışla AÇEV Yeni Yıl Sertifikası -4 Sertifika Bağışla Genel Bağış Sertifikaları...www.acev.org
bence de çok güzel fikir. ben de doktoruma doğum teşekkürü olarak lösev e bağış yapmayı düşünüyorumKızlar, doğum hatırası için derneklerin sayfasına baktım şimdi isme özel magnetler, açacaklar, kitap ayraçları yaptırabilirsiniz. Hem oğlumun dünyaya gelişi bir iyiliğe sebep olsun hem isteyene hatıra kalsın diye düşündüm, zaten abartı bir şey istemiyordum, buna ek olarak sadece çikolata yaptıracağım. Ekliyorum bulduklarımı, sizde başka yardım derneklerinde bulursanız bana atın lütfen henüz tam karar veremedim tasarım olarak :)
https://tohumotizm.org.tr/wp-content/uploads/2022/12/Cocuk-Mutlu-Gun-Urunleri_compressed.pdf
Çocuk Doğumgünü - WWF
Bebek Magneti Modelleri ve Fiyatları | TEMA
Özel Gün Kartı Bağışla - AÇEV - Anne Çocuk Eğitim Vakfı
İçimden Geldi İçimden Geldi Sertifikası Sertifika Bağışla Yeni Yıl Sertifikaları AÇEV Yeni Yıl Sertifikası -1 Sertifika Bağışla AÇEV Yeni Yıl Sertifikası -2 Sertifika Bağışla AÇEV Yeni Yıl Sertifikası -3 Sertifika Bağışla AÇEV Yeni Yıl Sertifikası -4 Sertifika Bağışla Genel Bağış Sertifikaları...www.acev.org
Çok güzel bir fikir, nerede nasıl yaptırılıyor ?ben de sokak hayvanları için mama paketlettireceğim bir de çikolata
instagramda @ atolyepatika__ canımÇok güzel bir fikir, nerede nasıl yaptırılıyor ?