2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    300
çok geçmiş olsun canım. sanırım bazen sebebi bilinemiyor. benim doktorum da kızkardeşinden örnek vermişti, 9 ay boyunca kırmızı adet gibi kanaması olmus ama bebegini saglıkla kucagına almıs. çok şükür bebek ve sen iyisiniz, sen yine tedbirli git kendini yorma

Kardeşimin adı Tuna ve akıllı,uslu,çalışkan kendisi kesin bilgi yayalım onun dışında Mert,yiğit,can,Yaman isimliler yaramaz bizzat kendim gözlemledim

Ben de stok yapmayım dedim ama eşim her markette indirim görünce almış gelmiş. Resmen 8 paket bez var evde 2 ve 3 numara.
İnşallah hepsi sağlıkla gelir, sağlıkla kullanmak nasip olur
Ekonomi sağolsun mecbur bırakıyor inşallah memnun kalırız da aldığımıza değer bari 2 numara kaç tane gider emin olamadım ben 2 paket aldım 80 li. en çok 3 no gidiyormuş galiba

çok şükür çok sevindim gelmiş geçmiş olsun tekrarı olmasın , hatta hiçbirimizde olmasın hepimiz günü gelen sakin sakin doğuma gidelim gelelim sadece

O zaman bende alayım 3 numara.. Aynen eşimle konuşuyorum stok yapmayın diyorlar yapmayacam ya uymazsa tenine bez diyorum.. Aradan 2 gün geçmiyor sipariş verdim diyorum Ama bitti herşey çok şükür..

O zaman bende alayım 3 numara.. Aynen eşimle konuşuyorum stok yapmayın diyorlar yapmayacam ya uymazsa tenine bez diyorum.. Aradan 2 gün geçmiyor sipariş verdim diyorum Ama bitti herşey çok şükür..
öyle oluyor valla istemsizce... benim de pamuk almam lazım bi o kaldı e bebekten alıcam onu da bi ara

Ekonomi sağolsun mecbur bırakıyor inşallah memnun kalırız da aldığımıza değer bari 2 numara kaç tane gider emin olamadım ben 2 paket aldım 80 li. en çok 3 no gidiyormuş galiba
3 tane 2 numara aldım baby turco, diğer markalara göre ebatları küçükmüş. Gerisini 3 numara aldım onu bayağı bir kullanırız.
Bir de her alt değiştirmede olmasa bile, gunde 1 kere poposunu yıkayıp (dalin sabunu ile ), kurulayıp biraz havalandirinca pişik olmuyor. Oglum da öyle yapmıştım.

Selam kızlar
Ben de bebek bezi olarak her yerde övülen, pişik yapmadığı söylenen molfix pure soft 1 numara 160 lı aldım. Benimkiler ikiz olduğu için 160 yeter diye düşündüm. Diğer numaraları almadım bebeğin cildine uyum sağlar mı sağlamaz mı diye. İlk çocuğumda prima huggies sleepy ve soffio kullanmıştım memnun kalmıştım. Komili ve bimin bezini de denemiştim ama pişik yapmıştı kullanmadım.Bunda da soffio yu denemek için alacağım. Pişik yapmazsa stoklarım diye düşündüm.
En çok 3 numara kullanılıyor bilginiz olsun.
Benim 1 numarayı çok alma sebebim ikiz olması ve tek bebeklere göre daha az kiloda doğmaları

Kızlar, doğum hatırası için derneklerin sayfasına baktım şimdi isme özel magnetler, açacaklar, kitap ayraçları yaptırabilirsiniz. Hem oğlumun dünyaya gelişi bir iyiliğe sebep olsun hem isteyene hatıra kalsın diye düşündüm, zaten abartı bir şey istemiyordum, buna ek olarak sadece çikolata yaptıracağım. Ekliyorum bulduklarımı, sizde başka yardım derneklerinde bulursanız bana atın lütfen henüz tam karar veremedim tasarım olarak :)

https://tohumotizm.org.tr/wp-content/uploads/2022/12/Cocuk-Mutlu-Gun-Urunleri_compressed.pdf

Çocuk Doğumgünü - WWF

Bebek Magneti Modelleri ve Fiyatları | TEMA

ben de sokak hayvanları için mama paketlettireceğim bir de çikolata

bence de çok güzel fikir. ben de doktoruma doğum teşekkürü olarak lösev e bağış yapmayı düşünüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…