Yaa iyi canım şükür sevindim yaİyi canım, 1. saat 190 nın altında, 2.saat 165 in altında olması lazımmış 75 likte
Ss aldım çok beğendim ben de buraya yaptırayım insallahSağol canımNeden kararsız mı kaldınız, içinize mi sinmiyor isimler ?
Sağol tatlım, @ zeynepcehomeandbaby diye bi sayfaya yaptırdım
Uc hafta once bende pembe leke gelmisti peceteye,sizinki kadar aktif kirmizi degildi ama sonucta lekelenmeydi,acile gitmistik hic bir sebep bulunamamisti bizde de,enfeksiyon varmis ondan olabilir dendi baskada bir sey denmemistiKuzum aslında önemli olan sebebin belli olması diye dusunuyorum. Teşhis tedavinin yarısı diyorlar ya. Kanama oldu ama neden belli değil yapabilecekleri hiçbir şey olmuyor işte. Belli olsaydı mutlaka ona göre önleyici-koruyucu tedavi uygulanirdi. Bebisin ve annenin sağlığı yerinde olsun da geri kalan hersey bir şekilde çözülüyor
Sebebini merak ediyor insan iste. Sebebini bilsem bende ona göre kendimce diyim şunu yapmıyim bunu yapmiyim diye doktorlarda ona göre önlem alırlar. Ama bilmemek kötü işte. Tahliller temiz, ultrason hepsi temiz. Bilmiyorum bende olacağı varmış mi demeliyim ne diyeyim valla bilmiyorum. Eskilerin bir lafı var ya canı cebinde olsunda endişe tasa bir şekilde üstesinden gelinir.
Ben memnun kaldım canım deneyebilirsinSs aldım çok beğendim ben de buraya yaptırayım insallah
sizin işiniz zorEşimin begendigini ben begenmiyorum canım benim begendigimi eşim begenmiyor bende inat ettim ne o ne ben kaldı çocuk isimsiz
altı üstü kaç poz çekiyorlar ya paraya bakKızlar ben bugün Oda süslemesi+anne bebek yatagı süslemesi+lohusa şerbeti+30 adet çikolata fiyatı sordum ocaktan sonra 1800 TL. Doğum anında fotoğraf 800 TL. Doğum sonrası odada fotoğraf 800 TL. Fotoğrafları albüm yaparsa 2000 TL imiş. Sanırım sadece doğum anında fotoğraf cektiricem gibi duruyor. Bu arada Karabük’te bir özel hastane burası.
Boşuna okudukaltı üstü kaç poz çekiyorlar ya paraya bak
gerçekten öyle, ben de bazen aynı şeyi düşünüyorumBoşuna okuduk
Gerçekten zor canım ya şaka gibiyizsizin işiniz zorinşallah yakın zamanda bulursunuz isim, insan isim seçemeyince eksik hissediyor
E zahmet olucak amaKizlar bugun bana hamile oldugun belli artik dedilerKoptum ya, belli olsun 7 ayi devirdik
Benim de bugun sag kalcam agriyorKızlar benim belim çok ağrımaya başladı ya, yürürken falan çok zorlanıyorum
Bende senin mesajı okuyunca bir arayıp fiyat sorayım dedim, 10 foto albümleme şeklinde 5 bin TL dediKızlar ben bugün Oda süslemesi+anne bebek yatagı süslemesi+lohusa şerbeti+30 adet çikolata fiyatı sordum ocaktan sonra 1800 TL. Doğum anında fotoğraf 800 TL. Doğum sonrası odada fotoğraf 800 TL. Fotoğrafları albüm yaparsa 2000 TL imiş. Sanırım sadece doğum anında fotoğraf cektiricem gibi duruyor. Bu arada Karabük’te bir özel hastane burası.
Kalçayı hiç söylemiyorum benim de belimden kalçama vuruyorBenim de bugun sag kalcam agriyoryururken merdiven cikarkem cok zorlaniyorum.
Biraz biraz zorluyor minikler artik bizKızlar benim belim çok ağrımaya başladı ya, yürürken falan çok zorlanıyorum
Yok artık insanlar 5 bine doğum yapıyordu geçen yılBende senin mesajı okuyunca bir arayıp fiyat sorayım dedim, 10 foto albümleme şeklinde 5 bin TL dediben doğum fotoğrafçı işinden bir geri adım atıyorum. Telefonlar ne güne duruyor bizimkiler çekip dursunlar, içlerinden seçerim
Zorluyorlar valla hamileyken sürekli oturmak çok zormuşBiraz biraz zorluyor minikler artik biz
Egzersizleri biraktin mi canim? Ebru sallinin gebe platesi CD var. Onu yap, beli ve sirtini guclendirir ve agrimaz... Haftada 3 gun yapiyorum masallah bana, sonra kendime nazar ediyorumKalçayı hiç söylemiyorum benim de belimden kalçama vuruyorOturmak çok zorlamaya başladı