yok canım yapıyorum ara ara ama bel ağrım geçmiyor malesefEgzersizleri biraktin mi canim? Ebru sallinin gebe platesi CD var. Onu yap, beli ve sirtini guclendirir ve agrimaz... Haftada 3 gun yapiyorum masallah bana, sonra kendime nazar ediyorum
Ay kizimi 1000 tl ye dogurdum 6 yil onceYok artık insanlar 5 bine doğum yapıyordu geçen yılBence de kendiniz çekin az buz değil yani hem daha doğal olur
Benim dedigim egzersiz 1 saat 20dk falan... Allah Allah niye ki ... Gebelik fitigi olmasin da, Doktora mi gitsenyok canım yapıyorum ara ara ama bel ağrım geçmiyor malesef
bu arada benim belim sıkıntılı zaten canım hamile kalmadan önceki ay belim tutulmuştu hastanelik olmuştum, mr çekildim beldeki omurların arasındaki sıvılarda sertleşme ve 4 tane farklı boyutlarda fıtık başlangıcı tespit edilmiştiEgzersizleri biraktin mi canim? Ebru sallinin gebe platesi CD var. Onu yap, beli ve sirtini guclendirir ve agrimaz... Haftada 3 gun yapiyorum masallah bana, sonra kendime nazar ediyorum
şuan 1000 tl ye beşik bile yokAy kizimi 1 tl ye dogurdum 6 yil oncebakar misin 15-20 lat artmis fiyat
canım imkansız ben o kadar uzun süre yapamam, daha kötü olma riskim var yukarda dediğim gibi bel sorunlu her egzersizi hareketi zaten yapamıyorumBenim dedigim egzersiz 1 saat 20dk falan... Allah Allah niye ki ... Gebelik fitigi olmasin da, Doktora mi gitsen
Anladim simdi... Gecmis olsunbu arada benim belim sıkıntılı zaten canım hamile kalmadan önceki ay belim tutulmuştu hastanelik olmuştum, mr çekildim beldeki omurların arasındaki sıvılarda sertleşme ve 4 tane farklı boyutlarda fıtık başlangıcı tespit edilmişti
Kendim professional fotoğraf makinesi alsam daha ucuza gelir heraldeYok artık insanlar 5 bine doğum yapıyordu geçen yılBence de kendiniz çekin az buz değil yani hem daha doğal olur
valla kuzum çok pahalı ben izmirde fiyat aldım, yenidoğan çekimi yaptırmak istiyorum bebişi hamile çekimi+yenidoğan çekimi+aile çekimi 1500 tl mesela albüm istersen 2000 tlKendim professional fotoğraf makinesi alsam daha ucuza gelir heralde
Aslında bir tanıdığım var bu işi hobi olarak yapıyor, doğum yaklaşınca birde ona sorarım. Ama rakamı duyunca bir anda soğudum bu fotoğraf işinden
5 bin miBende senin mesajı okuyunca bir arayıp fiyat sorayım dedim, 10 foto albümleme şeklinde 5 bin TL dediben doğum fotoğrafçı işinden bir geri adım atıyorum. Telefonlar ne güne duruyor bizimkiler çekip dursunlar, içlerinden seçerim .
Vallahi harika, sana verilen fiyat çok uygun hiç kaçırma derim.valla kuzum çok pahalı ben izmirde fiyat aldım, yenidoğan çekimi yaptırmak istiyorum bebişi hamile çekimi+yenidoğan çekimi+aile çekimi 1500 tl mesela albüm istersen 2000 tl
bu hastaneden bağımsız canım hastanenin kendi fotoğrafçısı varmış isterseniz doğum ücretine ilave 650 tl dediler o da makul geldi bana, ama ben hamile çekimi istemiyorum kostümlerle falan çekim benlik değil zaten foto çekilmeyi hiç sevmemVallahi harika, sana verilen fiyat çok uygun hiç kaçırma derim.
karnın artık daha hızlı büyüyecek muhtemelen derin geriliyor canım nemlendirmekten başka çaresi yok benim de tenim çok kuru, aklıma geldikçe yağlıyorum ama kaşıntı olmadı bendeKızlar bu arada benim karnımın yan tarafları iyice kaşınmaya başladı, aylardırda liarac-badem yağı-bio oil kullanıyorum ama cildim hemen emiyor 1-2 saate ve pul pul oluyor. Bol suda içiyorum aslında fakat fayda etmiyor gibi.
Eczaneye gittim birde kako yağı alayım da karıştırayım diye, eczacı abla en iyisi liarac jel olduğu için deririnin altında işlem görebilir, fakat yağlar öyle değil yüzeysel rahatlatma içindir, yinede yağ formu istiyorsan en iyisi kaysı çekirdeği yağı dedi.
Aaa ben hastaneye sormadım, aklıma bile gelmedi, belki benim hastaneninde kendine ait fotoğrafçısı varsa kesin daha uygun bir fiyat verirbu hastaneden bağımsız canım hastanenin kendi fotoğrafçısı varmış isterseniz doğum ücretine ilave 650 tl dediler o da makul geldi bana, ama ben hamile çekimi istemiyorum kostümlerle falan çekim benlik değil zaten foto çekilmeyi hiç sevmemdoğumdan sonra bebişi çektiricem bi de eşim ben bebek bi kaç poz hatıra çeksin yeter bakalım halledicem onu da bu ay
sor sor olabiliyor anlaşmalı fotoğrafçıları canım daha uyguna geliyor öyleAaa ben hastaneye sormadım, aklıma bile gelmedi, belki benim hastaneninde kendine ait fotoğrafçısı varsa kesin daha uygun bir fiyat verirbir ara arayıp sormam lazım.
Benimki kaşıntıdan daha çok geriliyor, kaşımamayada özen gösteriyorum ama nereye kadar dur bakalım. Benim çatlayacak kaçışı yok gibi de ne kadar aza indirirsem artık, annemde hiç yok mesala, ikiz doğurduğu halde, ama ablam fena çatladıkarnın artık daha hızlı büyüyecek muhtemelen derin geriliyor canım nemlendirmekten başka çaresi yok benim de tenim çok kuru, aklıma geldikçe yağlıyorum ama kaşıntı olmadı bende
canım hiç belli olmuyormuş doğumdan sonra çatlayanlar bile varmış o yüzden bence son ana kadar sürpriz birazBenimki kaşıntıdan daha çok geriliyor, kaşımamayada özen gösteriyorum ama nereye kadar dur bakalım. Benim çatlayacak kaçışı yok gibi de ne kadar aza indirirsem artık, annemde hiç yok mesala, ikiz doğurduğu halde, ama ablam fena çatladı
Senin 30. Haftan henüz bir gerilme kaşıntı durumun yoksa muhtemelen tertemiz bir karınla bitirirsin hamileliği. Şanslı anne
Yok yok korkma olsa bile belli belirsiz olur, senin şimdiden gerilme durumun bile yokcanım hiç belli olmuyormuş doğumdan sonra çatlayanlar bile varmış o yüzden bence son ana kadar sürpriz birazbelki de karın birden inince çatlarım artık nasip kısmet yaşayıp görücez
ilaca hiç gerek yok canım aktardan magnezyum sülfat al
bir yemek kaşığı "kesinlikle aç olarak" çok az kaynar suda çözüp üstüne limon sıkıp soğuk suyla coğaltarak iç.
hep elinin altında olsun gebelikte erken doğumu ve kasılmaları da önlüyor
ne zaman ihtiyacın olursa içebilirsin. o verdiği ilacın etken maddesi de kesin magnezyum sülfattır.
Diğer adı ingiliz tuzu.
Geçmiş olsun :)