- 31 Ocak 2020
- 5.219
- 11.740
Tesekkur ederim canımÇok geçmiş olsun umarım ikiniz de iyisinizdirGüzel haberlerini bekliyoruz..
Teşekkür ederim canım iyiyiz, sadece üstümde aşırı yorgunluk var. Üstüm yapış yapış hissediyorumAllah yardımcınız olsun , inşallah bir şey olmayacaktır. dualarımız sizinle
Gece uzun süre kaldım hastane de kuzum ama imza atıp çıktım. Yapacakları bir şey olmadığı için ha ilac verirz söyle böyle denseydi kalırdım tabi.ama ha evde uyumuşum ha hastanede fark olmadığı için eve gelmeyi tercih ettim bende. Gece çok geç geldim eve zatenRheaa canım merak ettik seni müşahadeyemi aldılar? Umarım önemli bişey yoktur. Hadi güzel haberler ver bize..
Teşekkür ederim canım, ciddi bir durum yok kanamanın sebebi de belli değil. Direk regl kanaması gibi parlak kırmızı. Hani pelteli yada mukuslu yapışkan olsa fikir yürütücem de o da yok. Bilmiyorum bende neyin nesiydiÇok geçmiş olsun canım, inşallah ciddi bir sorun yokturİyi haberlerle dön inşallah.
Geldim kuzum teşekkür ederimGüzel haberlerinizi bekliyoruz inşallah
Akşam yazamadım ki canım yaKesinlikle... İnan bütün gece aklımdaydıRheaa sabah uyandım ilk iş foruma baktım bi haber var mı diye...
Teşekkür ederim canım, Allah hepimizi tüm annelerin bebekleri korusunBugün agrılarım azalmıs sekılde uyandım cok sukur ,sagol canım Allah hepimize saglık sıhhat versinRheaa nın durumu aklımda dünden beri dua edıyorum onun için iyidir umarım hep kontrol ediyorum yazmış mı diye
Evet canım, her gebelik farklı olduğu gibi her süreçte farklı oluyor. Mesela kızımda temizlik yapıp ağır kaldırdım akşamına kanamam başlamıştı, başta düşük sonra erken doğum vs derken 38+5 e sapasağlam doğdu kızım. Şimdi hiç bir sey yokken kanama oldu sebep yok neden yok bir ağrım sızım hicbirsey yok. Neden nasıl oldu bilen de yok ki bende tahmin yürütemiyorum.. Bu tarz durumlarda bilmek gerekiyor ki her gebelik farklı kesinlikle. Soğuk ve serinkanlı olmak gerekiyor gerçekten. Benim arkadaşım 28 haftalikken doğum yaptı bebisi Şuan 3 yaşında tam bir afacan.Arkadaslar gunaydin,
Rheaa kendisi bilincli bir kadin gerekenleri eminim yapmistir. Sizlerde kendinize dert etmeyin. Gebelik bu, dontordan cikarsin her sey iyi, bir saat sonra dogum bile baslayabilir benim bu donemde erken dogum yapan tanidiklarim var. Artik gercekten tip ilerledi. Insallah ikiside iyidir. Ancak bundan sonra herkes de sanirim 6-7 hafta daha iceride tutmak icin ektra gayret etmeli .. Rheaa nin yasadigindan bu noktaya vardim... Ilk firsatta yazacaktir bize
Sakin kendinizle kıyaslayip acaba bende yasar miyim diye endişeye kapılmayın canım kızlar
Teşekkür ederim canım, iyimizde iyiyiz bebis icerde ya horon tepiyor yada kolbastı oynuyor o dereceyiz akşamdan beriGünaydın kızlar
Rheaa canım çok geçmiş olsun. İkiniz de iyisinizdir inşallah. Güzel haberlerinizi alırız inşallah. Dualarımız sizinle