2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    300
Çok geçmiş olsun umarım ikiniz de iyisinizdir Güzel haberlerini bekliyoruz..
Tesekkur ederim canım
Allah yardımcınız olsun , inşallah bir şey olmayacaktır. dualarımız sizinle
Teşekkür ederim canım iyiyiz, sadece üstümde aşırı yorgunluk var. Üstüm yapış yapış hissediyorum acilde ve k.dpgumda her yerime jel şurup birseyler çektiler eve gelince kızla ilgilenince duşa giremedim öylece uyuyakaldım kendimi pis hissediyorum sadece
Rheaa canım merak ettik seni müşahadeyemi aldılar? Umarım önemli bişey yoktur. Hadi güzel haberler ver bize..
Gece uzun süre kaldım hastane de kuzum ama imza atıp çıktım. Yapacakları bir şey olmadığı için ha ilac verirz söyle böyle denseydi kalırdım tabi.ama ha evde uyumuşum ha hastanede fark olmadığı için eve gelmeyi tercih ettim bende. Gece çok geç geldim eve zaten
Çok geçmiş olsun canım, inşallah ciddi bir sorun yoktur İyi haberlerle dön inşallah.
Teşekkür ederim canım, ciddi bir durum yok kanamanın sebebi de belli değil. Direk regl kanaması gibi parlak kırmızı. Hani pelteli yada mukuslu yapışkan olsa fikir yürütücem de o da yok. Bilmiyorum bende neyin nesiydi
Güzel haberlerinizi bekliyoruz inşallah
Geldim kuzum teşekkür ederim
Kesinlikle... İnan bütün gece aklımdaydı Rheaa sabah uyandım ilk iş foruma baktım bi haber var mı diye...
Akşam yazamadım ki canım ya şarjım acilde bitti. Eve 2 de döndüm şarja takamadan telefonu kız kucağıma gelip yattı sarılıp uyudu elimi kolumu kendine sardı resmen. Sabah uyanıp hemen şarja takıp buraya girdim
Teşekkür ederim canım, Allah hepimizi tüm annelerin bebekleri korusun
Evet canım, her gebelik farklı olduğu gibi her süreçte farklı oluyor. Mesela kızımda temizlik yapıp ağır kaldırdım akşamına kanamam başlamıştı, başta düşük sonra erken doğum vs derken 38+5 e sapasağlam doğdu kızım. Şimdi hiç bir sey yokken kanama oldu sebep yok neden yok bir ağrım sızım hicbirsey yok. Neden nasıl oldu bilen de yok ki bende tahmin yürütemiyorum.. Bu tarz durumlarda bilmek gerekiyor ki her gebelik farklı kesinlikle. Soğuk ve serinkanlı olmak gerekiyor gerçekten. Benim arkadaşım 28 haftalikken doğum yaptı bebisi Şuan 3 yaşında tam bir afacan.
Sakin kendinizle kıyaslayip acaba bende yasar miyim diye endişeye kapılmayın canım kızlar bebisler istedikleri zaman sağlıkla gelecekler ama kalbimiz 38 sonrası gelmesi tabikide

Günaydın kızlar
Rheaa canım çok geçmiş olsun. İkiniz de iyisinizdir inşallah. Güzel haberlerinizi alırız inşallah. Dualarımız sizinle
Teşekkür ederim canım, iyimizde iyiyiz bebis icerde ya horon tepiyor yada kolbastı oynuyor o dereceyiz akşamdan beri

Çok şükür çok sevindimmm tüm gece dua ettim sağlklı sihatli alıcaz kucağımıza hepimiz bebişlerimizi inşallah

Günaydın iyi haftalar
Gelmiş geçmiş olsun çok sevindim

Çok şükür canım Allah bir daha yasatmasin inşallah

Gozunuz aydin,umarim bir daha yasamassiniz.Vaktinde gelsin kuzucuklarimiz
Amin canım amin valla. Sağlıkla gelsinler de gerisi önemli değil.
Kuzu benim hamileligim planlıydı. Daha önceden de yazmışımdır belki benim kizimda sezeryan kesim çok gec iyileşti ve çok uzun süre kesi ağrısı çektim.doktorum normal rahim varisli demisti varise kesi atıldı ondan ağrın fazla demisti. Ben hamilelik öncesi kesi sağlam mı açılma var mı diye 2 doktora gittim fakülteye hocaya çıkmıştım hic sorun yoktu . Gece vajinal ultrasonda doktorda varisleri gördü. Bir varis çok şişmiş ama sorun yok demisti belki de ondan kanama attı bilemiyorum ki bende. Kesi de yırtılma acilma olsa ille kendi doktorumda dahil onlarda görürdü diye tahmin ediyorum bende.
Onunla geçmiş olsun canım Allah hepimize sağlık sıhhat, vaktinde doğum versin ☺
Amin canım amin.
Canım benim çok sevindim bütün gece aklımdaydın dua ettim umarım tekrarlamaz birdaha
Teşekkür ederim canım insallah tekrarlamaz tabi ama hep dikkatli olacağız bakalım.
Çok şükür çok sevindimmm tüm gece dua ettim sağlklı sihatli alıcaz kucağımıza hepimiz bebişlerimizi inşallah
Amin canım

Olabilir canım, aman bebekle ilgili olmasın da diğer türlüsüne katlanılır.

Canım çok şükür gece boyu aklım sende kaldı uyanır uyanmaz buraya girdim. Şaşırdım kaldım benim kanamada sebepsizdi 2 doktor bakmıştı kendi doktorumda dahil tahlillerde yapıldı birşey bulamamışlardı. Bebeklerimizi sağ salim kucağımıza alalım inşallah canım

Çok sukur haberini aldık çok sevındım sağlıkla kucagına al inşallah

Olabilir canım, aman bebekle ilgili olmasın da diğer türlüsüne katlanılır.
Kuzum aslında önemli olan sebebin belli olması diye dusunuyorum. Teşhis tedavinin yarısı diyorlar ya. Kanama oldu ama neden belli değil yapabilecekleri hiçbir şey olmuyor işte. Belli olsaydı mutlaka ona göre önleyici-koruyucu tedavi uygulanirdi. Bebisin ve annenin sağlığı yerinde olsun da geri kalan hersey bir şekilde çözülüyor

Sebebini merak ediyor insan iste. Sebebini bilsem bende ona göre kendimce diyim şunu yapmıyim bunu yapmiyim diye doktorlarda ona göre önlem alırlar. Ama bilmemek kötü işte. Tahliller temiz, ultrason hepsi temiz. Bilmiyorum bende olacağı varmış mi demeliyim ne diyeyim valla bilmiyorum. Eskilerin bir lafı var ya canı cebinde olsunda endişe tasa bir şekilde üstesinden gelinir.

Orası da öyle tabi canım. Belki aşağılara çok baskı yaptığı için dediğin gibi o varislerde sızıntı kanama olmuş olabilir kısa süreli insanın aklına başka bir şey gelmiyor bu durumda. Fh2512 ye mantar demişlerdi kanama için sana da test yapmışlardır muhtemelen enfeksiyon-mantar var mı diye

Molfix aldım canım ben riske atmadim memnuniyeti en yüksek molfix arkadaşlarım da molfix al arkana bakma dedi onlara güvendim
Bende canım senin tavsiyenle molfix aldım 2 paket 1 numara 2 paket 2 numara aldım da 3 almadım ya 3 te alsam mı acaba
sorma ya bizim binada asansör bozulmuş ve ben 6. katta oturuyorum dün aksam 6 kat merdiven çıktım sabah işe gelirken inşallah düzelmiştir diye çıktım evden hala bozuk 6 kat merdiven indim nefesim kesilecekti
Bir doktor soru cevabında tetanoz aşısı ile ilgili bunu demiş kızlar

Eki Görüntüle 3182245
Benim bu hafta 2. dozum var gitmeyeyim o zaman.. Tek dozun koruyuculuğu ne kadar yeterli olur mu? Yoksa mutlaka doğumdan önce 2 sinide yaptırmak zorundamıyız..
Çok geçmiş olsun Canım Allah korusun yavrularımızı .. İnşallah hiçbirimiz sıkıntı yaşamadan alırız bebeklerimizi kucağımıza

Bende canım senin tavsiyenle molfix aldım 2 paket 1 numara 2 paket 2 numara aldım da 3 almadım ya 3 te alsam mı acaba
İnşallah memnun kalırız. Ben de stok yapmıcam dedim dedim ama indirimlere kayıtsız kalamadım. Eşim de ısrar etti alalım her şey zamlanacak diye.
1 numara 2 paket 74 lü toplam = 148 adet
2 numara 2 paket 80 li toplam= 160 adet
3 numara 4 paket 56 lı olması lazım bunu kayınvalidem aldı daha elime geçmedi=224 adet ortalama
ben dün 4 numara baktım ama bulamadım olsa alacaktım
Benim bu hafta 2. dozum var gitmeyeyim o zaman.. Tek dozun koruyuculuğu ne kadar yeterli olur mu? Yoksa mutlaka doğumdan önce 2 sinide yaptırmak zorundamıyız.
bence gitme, 1 yıl koruyuculuğu var tek dozun zaten doğuma kadar idare eder seni

Kan idrar temiz. İçerisi temiz dedi. Mantar olsa en azından onun için ilaç verirlerdi herhalde

Kan idrar temiz. İçerisi temiz dedi. Mantar olsa en azından onun için ilaç verirlerdi herhalde
evet canım mutlaka kontrol etmişlerdir zaten bişey yoksa da gereksiz ilaç kullanmanın bi anlamı yok. sen oğlunla konuş az yukarılara çıksın çok meraklı olmasın o kadar aşağılara

Akıllı, uslu erkek bebek isimleri ne acaba
Ben de stok yapmayım dedim ama eşim her markette indirim görünce almış gelmiş. Resmen 8 paket bez var evde 2 ve 3 numara.
İnşallah hepsi sağlıkla gelir, sağlıkla kullanmak nasip olur

Olabilir canım belkide dedikleri gibi testlerde çıkmayabiliyor bazen içeriden bir enfeksiyon kapmış olabilirdim çok şükür Bi sıkıntım yok

Haklısın canım Dediğin gibi sebepsiz olunca insan dahada merak ediyor neden oldu niye oldu acaba diye. Neyseki iyisiniz canım olacağı varmış oldu dediğin gibi başımıza geldi. İnşallah kazasız belasız doğuma kadar geliriz de bebişlere kavuşuruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…