2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    300
Merhaba arkadaşım, aşı ile ilgili bilgi veren bendim. TİTCK duyurular kısmında TD047 partisinin toplatıldığı yazılmıştı. Ben de çok panik olarak sağlık ocağına gitmiştim ama benim olduğum parti toplatılan seriden değilmiş çok şükür. Aile hekimliğinde aşıyı yapan hemşireye kutu üzerindeki parti no’yu görmek istiyorum dersen gösteriyorlar sağolsun hemen. TD047değilse sorun yok, öyleyse de korkmana gerek yok en doğru yolu doktorun gösterecektir onu haberdar edersin

Kaç aylık hamileyken oldun acaba

Gunaydin,
69 gun kaldi yaziyor takviminizde cok heyecanli... Cok az kalmis

Günaydın Kızlar... Canım son bir haftadır o kadar sıkkın ki 2 yaşındaki yeğenim menenjit geçirdi 3 gün yoğun bakımda kaldıktan sonra Cuma günü normal odaya alındı şükürler olsun... Ama henüz tam olarak kendine gelmedi (konuşmada güçlük, titreme, denge bozukluğu) ailecek perişan haldeyiz... Ablam dua et lütfen hamilelerin duası tutarmış diyor ben her gün her saniye dua ediyorum...
Lütfen dualarınızda yeğenime de yer verirmisiniz...

Allah sifa versin,kuzucuk tez zamanda iyilessin.

Gunaydin, cok gecmis olsun cok uzuldum. Insallah Allah im tez sifa verir. Insallah... Asi olmusmuydu?

Ah canım ya kıyamam çok çok geçmiş olsun Rabbim tez zamanda şifa versin inşallah Daha 2-3 gün önce konuşmuştuk aşılar-menenjiti Aşısı var mıydı, şimdi nasıl inşallah bir an önce toplanır

Kızlar balık burcuna niye öyle yazdınız ya, benim oğluşum erken de gelse gec de gelse balık olacak anneye çok düşkün olur diyorlar ne güzel işte
benim oglum da balık burcu, ikinci de balık olacak ben çok memnunum, oğlum çok merhametli sevgi dolu neşeli espri yapmayı seven bir cocuk :) pcfl istemiyor :) galiba duygusal olacagı için

çok geçmiş olsun Allah acil şifalar versin inşallah

Gunaydin, cok gecmis olsun cok uzuldum. Insallah Allah im tez sifa verir. Insallah... Asi olmusmuydu?
yok canım olmamış ablam düşünüyordum vurdursam mı diye diyordu son zamanlarda ama vurdurmadan başımıza geldi.. Kesinlikle çocuğu olupta aşı yaptırmayan varsa yaptırsın Allah korusun ben bu kadar tehlikeli olduğunu bilmiyordum

teşekkür ederim canım... Yok canım henüz aşısını olmamıştı ablam bu aralar çok düşünüyordu.. Şuan normal odada ilk 2 gün hiç konuşmuyordu çok korktuk kalıcı hasarlarının arasında konuşma kaybı işitme kaybı vs. var çünkü. Şuan yeni yeni konuşuyor ama bu seferde elleri ayakları titriyor bu sebeple dengede durmada zorluk yaşıyor.. Çocuk nörolojisi, Çocuk onkolojisi ve çocuk doktoru takibinde ilerliyor tedavisi..

benim oglum da balık burcu, ikinci de balık olacak ben çok memnunum, oğlum çok merhametli sevgi dolu neşeli espri yapmayı seven bir cocuk :) pcfl istemiyor :) galiba duygusal olacagı için
Ben inanmiyorum burclara... Oylesine muhabbet olsun diye konusuyorum.. isin asli su, ben doktora yapiyorum. Ne kadar gec dogarsa o kadar cok ilerlerim islerimde. Sonrasinda yapamicagimi biliyorum :) sevgili oglum her seyden onde gelecek, istesem de yapamam muhtemelen

Neyse ki yoğun bakım sürecini atlatmış canım buna da çok şükür İnşallah diğer komplikasyonları da zamanla düzelecektir. Ahh bir aşı ne kadar ağır sonuçlar doğuruyor... Keşke bu aşıları devlet karşılasa da herkes faydalanabilse Göçmen popülasyonu arttıktan sonra bu hastalıklar o kadar çoğaldı ki Allah hepimizin çocuklarını korusun.

Anladim cok uzuldum. Bu asi yuzunden son zamanlarda cok duydum hastalik... Ulkeye giren cikan belli degil. Asilar cok onem kazandi bence. Insallah bir seyi kalmicak, iyilesiyormus. Sizlerde umudunuzu canli tutun lütfen... Allah im korusun yavrularimizi...

teşekkür ederim canım Ablam o kadar çok dikkat ediyor ki herşeye zaten ikisi de memurlar eniştemle haftasonundan haftasonuna avm yada parka giderlerse gidiyorlar maskesiz çıkmıyorlar.. Antibiyotik kullanmadı hiç mesela yeğenimde 2 yaşında kız telefon nedir bilmez yaşıtları telefonu düşürmüyorlar elinden.. Şakır Şakır konuşur.. Ama şuan kendini o kadar suçluyor ki keşke vurdursaydım diye..
evet malesef Hatay'dayım ben burası küçük Suriye gibi oldu adım başı suriyeli var... Kayıt yok takip yok bişey yok...

Tesekkur ederim canim siteye bakmistim duyurulara ama o kadar duyuru varki goremedim. Yine incelerim parti numarasini yazmissin zatrn onunla saglik ocagina soracagim
Cok geçmiş olsun canim Allah hasta olan yegenine ve tüm bebeklere sifa versin. Umarim sagligina kavusur. Ne kadar zor olsa da kendini uzmemeye çalış bebeğin var canim onu düşün.

Bazen insanın basireti bağlanıyor işte canım. Ablan da kendini suçlamasın hiç bir anne çocuğu bu denli ciddi bir hastalığa kapılsın istemez sonuçta. Başımıza gelmeden bazı şeylerin ciddiyetini anlayamıyoruz malesef. Bu kadarla kalsın atlatsın geçsin inşallah küçük savaşçı.

Gunaydin,
69 gun kaldi yaziyor takviminizde cok heyecanli... Cok az kalmis
Günaydın canım bugün tam 30+0 oldum 30 lu haftalara geldim. Sezaryen olacağım için de 2 hafta erkenden olacak doğumum. 38.haftada Allah’ın izniyle kucağıma alacağım bu ay bittiğinde benim için 1,5 ay kalmış olacak.tabi o zamana kadar dayanırsa. Biraz içeriden açılmam vardı ama 22.haftadan beridir aynı ilerleme olmamış. İnşallah devam etmezde doğumuma kadar ilerlerim:)
Senin de 99 günün kalmış. 100 den aşağıya içince sayılı gün başladı derler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…