2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    300
Birde bebegin hareketlerinin eskisine göre az sıklıkta ama daha güçlü olduğundan bahsettim oda minseo nunda dediği gibi bu haftalarda artık yerleri daraldığı için daha az hareket ve pozisyon değiştirdiklerinden guclendıkleri buyudukleri için daha güçlü hissedilcegınden bunun normal oldugundan bahsetti

Bence Yigit Alp daha guzel canim. Bizim de Alper hosumuza gidiyor. Ben Teoman diyorum yanina da esim icin Alper e okey verdim ama hala arayistayiz
Teoman Alper de soylerken uyumlu olmuyor canim. Iki isim de soylemesi kolay olursa ikisi de kullaniliyor

Bence yiğit daha güzel ama yiğit Alp i de beğendim Ben geçenlerde markette bir bebis gördüm adı alp kaandı o kadar yakışıklı o kadar tatlıydı ki masallah gördüğümden beri alp Kaan ismi de favorimde
Kızlar sizce Yiğit ismi mi guzel Yiğithan mi?Eşim Yiğit Alp istiyor ama ben Alp ismini sevmedigim icin kabul etmedim.

Bizde isim olarak ilbey demiştik üniversite yıllarımızdan eşimle sevgili iken kararlastırdıgımız bir isimdi kızımız olursa ildeniz oğlumuz olursa ilbey olur demiştik kısmet oldu hoş ozaman evlenecegımizi gunun birinde bebişimize ilbey adını verecek olacagımızı tahmın edebılır mıydık nasip işte evlendik hamileyim ilbey koyacagız ilerde kızımız olursada ildeniz inşallah fakat bizimde ilk torun olacak iki taraftada 2. İsimde koyun diye ısrarlar var ali isminide cok begenıyoruz eşimle İlbey ali guzel olur dıye dusunduk esimin ailesi osman ilbey diyor ama osman adını pek sevemedim ben sizce hangisi ilbey ali mi osman ilbey mi kızlar

Bence Yigit Alp daha guzel canim. Bizim de Alper hosumuza gidiyor. Ben Teoman diyorum yanina da esim icin Alper e okey verdim ama hala arayistayiz
Alper daha guzel gelıyor teoman adından Kulaga canım siz daha iyi bilirsiniz tabiki , ikisi bir arada pek uyum saglamıyor gibi bence koyulacaksasa teoman tek basına daha guzel şık duruyor bence ama anne baba olarak cok şahsi bir karar isim koymak bence siz en guzelini dusunup koyacaksınızdır

Ben kendımde psikologum umarım faydası olmustur anlatabilmişimdir. iç görunuzu arttıran terapotik bagın guclu oldugu bir terapi olması dileklerimle
Insallah devam edip faydasını görebilirim sizide çok iyi anladım ama işte insan direk çözüm odaklı bı yaklasim bekliyor ister istemez

İlbey Ali yada Ali İlbey daha güzel bence canım

senin de erkekti demi. Kaani esim de soyledi

Bence İlbey Ali, İlbey Osman dan daha gyzel. Ali ismi hep kibar ve guzel gelmistir.bana

Sen soylemeden hep aklimda muhasebeciydin2019 annelerin de ayni senin tarzin da biri vardi cok severdim hatta nickleriniz de benzer o da muhasebeciydiKendisini pek severdimHalen ara da gorusuruyoruz
Hahahah cidden mi Beni de seviyor musun Sen çalışıyor muydun senin mesleğin neydi
Ben de en en bastan ta hamile degildim bir oglum daha olursa Yiğit koyacagim demistimSonra esim ikinci.isim ekleyerek kafami karistirdi. Yiğit ve Yiğithan arasinda kararsizim iste
Bence sadece Yiğit iki isim istersen Yiğit Ege
Bence tek başına İlbey çok ağır ve güzel. Neden ikinci isin aile baskısı ise bence hiç oralı olmayın ya kendi zevkinize bakın

Kızlar ben iflah olmaz bir pijama avcısı oldum bebeğe daha bir şey almadım ama habire pijama takımı alıyorum. Suwenden indirimden 2 pijama almıştım, geldi ve ben baya beğendim. Depend de almıştım. 1 tane emzirme sütyeni atlete gerek yok diye düşünüyorum. Hastahanede giyecek terliklerim var ama evde giymek için yeni güzel bir terlik almalıyım. Şimdiki hedefim bu Çorap çamaşır vs çanta hazırlarken hallederim inşallah. Önce kendi alışverişimi tamamladım galiba

Kızlar göbek deliğimin etrafında sertlik ve ciddi bir ağrı var.İnternetten baktım bebeğin büyütmesiyle ilgili filan diye yazılmış ama buradaki arkadaşlara da sormak istedim.göbek deliği çevresinde ağrı, morarma ağrısı gibi bi ağrı ve sertlik durumunu yaşayan var mı

Tabi seni de oyle seviyorum kiz Ben Pdrciyim canim

Kiz sen de benim gibisin ya esim bana diyor ee yeter aldin ya pijama gozum hep pijama ve de terlikte Bir de terlik aşkimin ne buyuk oldugunu bilir esim

Hatta bir de masaj yağı almışım
senin de erkekti demi. Kaani esim de soyledi
Yok canım benim kız biz de isme karar veremedik henüz ama

Baby me nin yumuşatıcısini aldım ben de bebek için, nasıl güzel temiz bir bebek kokusu var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…