Popüler Konu 2025 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    10
Seninki bir isim ugruna cinsiyeti tayin etmis bacim 🤣 masummmm dkjffjf
Benimki alenen kiz kavgasi yapiyor ulan cinsiyet karari erkekten geliyor y yollama x yolla o zaman ben napayim😅😅
Bende açtım gösterdim o bilgiyi her şey senin elinde bebeğin kaderini sen belirleyeceksin dedim 😅 bide şu yüzük testi var ipe bağlı olan onu yaptık bilerek şu çıkarsa kız bu çıkarsa erkek demedim bilerek öyle çevirir diye zaten ilk defa duymuştu yaptı ve kız çıktı 😅🌸

Test sonucumu doktorumun hemsiresi arkadasima soyleyecek kiz veya erkek diye. Bu kismi kurguladik 🤣 kizlar da ona gore pasta yaptiracakmis yemege gidicekmisiz 🤣 biz de pastaya kadehle dalicaz kismetse ajdjdjd
Ama haftaicine denk gelirse bulusamazsak filan cildirip soyleyin diye darlayabilirim ajsjdjdjd
Oooo çok uzun geldi şimdiden bana 😂 ogrendikleri günün akşamı yemeğe çıkın bari 😂
Benimki gösterirse o fetal yaptırdı her türlü ikinci olabilir ajajs
Yok kız onun cinsiyet partisi gibi olacakmış 😂
ilk ben öğrenicem sanırım fetal yaptıralı 1 hafta oldu eli kulağında :halay:
İlk öğrenen Faylinn Faylinn oldu canım kızı olacak sağlıkla insallah sonraki sen olabilirsin 😂❤️ Puxhu Puxhu rkledin mi ilk cinsiyeti şekerim🥰
Bize henuz doktor bilgi vermeyin zamanı kavrayamiyorlar ne zaman bugun mu yarin mi seni strese sokmasın birde 20 haftalik olsun cinsiyet belirlersin öyle haber verirsin dedi.
Ahhhh ailelere söylerken oğlumda öğrenmiş oldu acab öğrenmese daha mo iyi olurdu dedim bugün okulda söylemediği kimse kalmamis hemde diyormuş ki annem hamile kız kardeşim olacak diyormuş 🤣🤣

Doğuma bir girişim vardı birde cıkısım ahahahshsndjf hele ilk ayağa kalkış🥲🥲🥲🥲🥲🥲🥲 çat bayıldım zaten. Ama hiç oturmadm hep dolandım o ağrıya rağmen, hiç lıhusa yatagı yapmadm hep ayaktaydım öyle daha cabuk atlattm ben herkes şok olmustu, kendimden bende beklemezdm o performansı shdjdjdj
Maşallah bende yatmadım oğlumda odaya ziyarete gelenler beni ayakta görüp şaşırıyorlardı 😅 Bebeğimin altını falan da odada ben değiştiriyordum. kızımda zaten covid dönemiydi sadece eşimle ikimiz hastanedeydik öyle de gelen giden süslen derdim olmadan süreci daha rahat geçirip hastaneden daha dinlenmiş çıkmıştım darısı salgınsız sağlıkla huzurla bu doğuma 😅

kızlar chatgptye fotomu atıp hamileyim bana benzeyen kız bebiş yapar mısın dedim ağlıyorum çok duygulandım😭😭😭 yarın da erkek bebiş yaptırcam😁 siz de deneyip yaptırsanıza

Eklentiler

• IMG_3233.webp
    IMG_3233.webp
    21,6 KB · Görüntüleme: 35
Kızlar selam bugün itibari ile 8+1’deyim fakat karnım çıkmaya başladı normalde de çok zayıf birisi değilim gebe kalmadan önce de göbeğim hafif vardı ama şuan genel bir büyüme var göğüs altımdan başlayarak. Bu kadar erken karnı çıkmaya başlayan var mı merak ettim.
Çok rahatsızım bu konuda sıkıntı yapıyor neden bilmem yemek yemesem olmaz canım hep bişey istiyo zayıfım göbek 6aylik göbeği içim dar belki ama 1zeytin tanesinin yaptığına bak 🤦🏼‍♀️

kızlar chatgptye fotomu atıp hamileyim bana benzeyen kız bebiş yapar mısın dedim ağlıyorum çok duygulandım😭😭😭 yarın da erkek bebiş yaptırcam😁 siz de deneyip yaptırsanıza
Ben de kendimle kocamı atıp bizim çocuğumuzu yap demiştim bide öyle dene 🤣

Ben de kendimle kocamı atıp bizim çocuğumuzu yap demiştim bide öyle dene 🤣
ve bana erkek çocuk fotoğrafı atmıştı neden erkek çocuk attın dedim çünkü senin oğlun olacağını düşünüyorum demişti 🤣 (çevremde herkes öyle düşünüyor bu arada)

Oyyy sari papatya🌸🌸🩷🩷 ben de yaptim benimkiler kara boncuk oldular analari gibi 🥰

Eklentiler

• 66133CA1-E267-46BA-9AD5-4875A4BD451C.webp
    66133CA1-E267-46BA-9AD5-4875A4BD451C.webp
    18,8 KB · Görüntüleme: 29
  • D9CB81CA-22B7-40CB-8359-2CFBD150910B.webp
    D9CB81CA-22B7-40CB-8359-2CFBD150910B.webp
    30,2 KB · Görüntüleme: 31
ya yicemmmm nasıl şaşkın bakıyolar ay bugün ekstra duygusalım😭😭😭😭😭😭😭😭
Ben de oyleyim su an butun aile gruplarinda bu fotolar hakkinda konusuluyor🤣🩷 cildirdik komple
kızım olursa evlenseler olur mu çok yakışıklı oğlan bu 😁😁🧿🧿🩵🩵🩵
alirim sarisin kizini ama benim oglanin esmerlik torunlarimizda baskin gelir sarisinliginizi bozmus oluruz raziysaniz alirim 🤣🤣🩷🩷

Back
X