- 27 Aralık 2023
- 200
- 287
- 23
- 43
- Konu Sahibi mayala katar
- #12.461
Maşallah canımBen çıktım canlarım. 2 yumurta toplanmis. Yarın haber edeceklerinşallah ikisi de döllenir.

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Maşallah canımBen çıktım canlarım. 2 yumurta toplanmis. Yarın haber edeceklerinşallah ikisi de döllenir.
Aramıza hoş geldinKızlar bana progestan 100 mg yazmışlardı. Eczaneden de aldimdi. Sandım haptir. Bugün dedi ki günde üç kere vaginal iki tane
Hayati sorguluyorum![]()
Kızlar aranızda sivilcelenen var mı benim alnıma çeneme minik sivilceler vurdu ya, ben asla sivilce çıkaran bir insan değilim yüzüm herzaman tertemizdi![]()
Hiç sorma kuzum paniklemeye başladımbana da progestan fitil yazdı sabah akşam 1 tane. 10 gün kullan sonra regl olunca gel dedi.
Acaba kaç gibi ararlar kuzum yarınmayala katar ? Bütün gün telefon beklicem
![]()
Ergen ergen annelerYalnızdeğilsin ergenlik dönemindeyiz şu an normal
![]()
Beni de bugün 10.45 te aradılarValla hi sabah 8 den itibaren bekle benimkiler sabah 11:15 geçe aradılar![]()
Ergen ergen annelersizin için neler feda ettik nasıl güzelligimizden olduk oh oh
![]()
Amin inşallah canım yaOlsun du bacımsu hamileliğin ilerleyen dönemlerde güzelleşir inşallah![]()
Sevineyim mi üzüleyim mi bu fitil olayına bilemiyorum. Neye yarıyor bu fitil? Kızlar bir de eve varınca neye dikkat etmeliyim bugün ya da birkaç gün?
Yalnızdeğilsin ergenlik dönemindeyiz şu an normal
![]()
Ben 9 aylık doğduğuma inanmıyorumAy kıyamam ya kiz çift çızık var ya az sabir kanda da cikacak![]()
Ben 9 aylık doğduğuma inanmıyorum![]()
Burda tutun beniTo ho sen böyle yaparsan bu 9 ay nasıl biter![]()
İnşallah bu olur da Bi süre onlara gerek olmazAyy massallah bol yedekliymiş hemde sizin![]()
Ben de 8 nisanda oldum ilk 3 gün sızılar oluyordu kasigimda geçti başka bir belirtim yok ama belirti aramayin diyorlar tabi ben de ariyorumKızlar bende 8 nişanda transfer olsun 5. Gün embriyosuyla herhangi belirtiniz var mi
Ay evet 2-3 gün benim de öyle inanılmaz sancılarım vardı gaz sancıyla karışık neyseki atlattık çok şükür valla bende şuan sadece bel ağrısı var şuan dayanamayıp idrar testi yaptım negatif çıktı ama moralimi bozmadım erkendi çünkü yani gereksiz meraklandık eşimleBen de 8 nisanda oldum ilk 3 gün sızılar oluyordu kasigimda geçti başka bir belirtim yok ama belirti aramayin diyorlar tabi ben de ariyorumsizin var mi belirtiniz