Mart ve Nisan Ayı Tüp bebek sürecinde olanlar !

Amin kuzum başın sağolsun🙏 Rabbim bu acini unutturmasin ins.🤲 Evlatin sana umut olsun ışık olsun merhem olsun🩵 bende bebeğimi ardindanda babami kaybettim ve 4,5 sene bidaha deneyemedim kendime gelemedim ne kadar zor çok iyi bilirim🥺
Zaten bu acıyı acaba yaşayan bilir aylar oldu ben hâlâ kendime tam anlamıyla gelemedim gelemiyorum durduk yere nefesim daralıyor ve ağlama krizi tutuyor ben hayatım da hiç bu kadar çaresiz kalmamıştım hiç bu kadar acı cekmemistim yok böyle bir acı 😭

Ben 4 defa Opu oldum hiç antibiyotik kullanmadım ama sadece vajinal fitil o kadar 😶‍🌫️
Amin canım inşallah toparlarsın o zamana kadar 🤲 sende o zaman çarşamba günü transfer olacaksın tekrar arayacaklar mı seni
Rabbim guç kuvvet versin maşallah size bu enerji bu azim daim olsun 🥰
Benim yarın 11 de transfer 3.gün olacakmış bugün aradıklarında 6 hücreli dediler iyi mi doğru bölünmüyor mu onu da bilmiyroum yaklaşık 48 saat olmuştu aradıklarında

Evet canım 4 tüp bebek 4 defa Opu oldum benim Amh düşük fazla yumurta çıkmıyor çıkanda hepsi döllenmedi 1. Tüp bebekte hiç döllenme olmadı resmen boş geçti transfer olamadım 2. Tüp bebekte hamile kaldım dış gebelik geçirdim ameliyat 😷 oldum 3. Tüp bebekte negatif oldu 🤲 her seferinde baştan başladım şu an nasıl gelişir bilmiyorum. İlk defa bu kadar embriyom oldu onun için 5. Güne götürmeye karar verdiler 🤲👼🥹❤️
ama bir kızınız var değil mi o nasıl oldu normal mi

Benim sadece 1 embriyo gelişmiş 4 yumurtadan o yüzden 3.gün transfer olacak dendi yani yarın tutunma şansı düşük oluyormuş öyle gördüm 5.güne göre çoklu yumurtada 5.gün bekleniyor dediler. Tutunma için embriyo glue diye bisey okumuştum burda böyle tavsiyesi olan var mı ?
Ben burda 3. gün embriyosu olup tutan çok kişiye denk geldim , hayırlısı olsun içinizi ferah tutun. Ben embriyo glue yaptırdım yani henüz bi faydası oldu mu bilmiyorum tabi transferimin 3.günü bugün.. Genelde %5 şansı arttırdığını söylemişti doktorum , bence aklımda kalmasın yaptırayım demiştim..

Rabbim guç kuvvet versin maşallah size bu enerji bu azim daim olsun 🥰
Benim yarın 11 de transfer 3.gün olacakmış bugün aradıklarında 6 hücreli dediler iyi mi doğru bölünmüyor mu onu da bilmiyroum yaklaşık 48 saat olmuştu aradıklarında

Amin canım benim çok şükür bugünlerimize hamdolsun 🤲❤️
Ha doğru seni pazar günü aramamışlardı ondan karıştırdım hadi gözün aydın olsun inşallah canım sağlıcakla sıkı sıkı tutunsun normalde ikinci gün 4 hücreli 3.gün 8 hücreli olması beklenir maşallah 🧿 senin ki önden gidiyor 🤲💕

Biz buradayız canım 😁 az sabır ❤️zaman öyle hızlı geçecek ki farkına bile varmayacaksın kendini bir an doğumhanede bulursun bakarsın bebiş kucağında farkına bile varmazsın 🥹🤲 sağlıcakla ilerlesin yeter ki 🫶
Zabaha gadar burdayuk😂😂😂
Ay dimi mayalam zaman ne kadar hızlı geçiyor, geçen sefer benimle transfer olanlar 19 haftalık şu an 🧿 🥹, kürtaj olduğum gün zaman geçermi ne zaman transfer tarihim gelir diyordum eşime, tatile bile çıkmak istememiştim ertelenmesin diye, şimdi test gününü bekliyorum. İnşallah hepimiz için kolayca su gibi akıp geçecek güzel zamanlar olsun 🥰😍

ama bir kızınız var değil mi o nasıl oldu normal mi

Evet canım kızım doğal oldu evliliğimizin 4. Yılından ilk aşılamada olumsuz oldu mola verdiğimizde süpriz bir şekilde çıkıp geldi ama ondan sonra hamile kalamadım baya tahliller Rahim filimleri hepsi yapıldı tıp olarak hiçbirşey yok ama olmuyordu en son iki aşılama yaptım ama sonuna götürmeden iptal oldu sonradan artık doktorumuzla birlikte tüp bebeğe karar verdik uğraşıyoruz şimdi bakalım 🤔 nasip olacak mı tekrardan 🤲🥹👼 kızım şu an 9 yaşını devirmeye az kaldı 10 olacak Eylül ayında 🤲😍

Evet canım kızım doğal oldu evliliğimizin 4. Yılından ilk aşılamada olumsuz oldu mola verdiğimizde süpriz bir şekilde çıkıp geldi ama ondan sonra hamile kalamadım baya tahliller Rahim filimleri hepsi yapıldı tıp olarak hiçbirşey yok ama olmuyordu en son iki aşılama yaptım ama sonuna götürmeden iptal oldu sonradan artık doktorumuzla birlikte tüp bebeğe karar verdik uğraşıyoruz şimdi bakalım 🤔 nasip olacak mı tekrardan 🤲🥹👼 kızım şu an 9 yaşını devirmeye az kaldı 10 olacak Eylül ayında 🤲😍
Ay maşallah resmen abla 👧❣️ sana o kadar yardımcı olup kardeşlerine bakar ki 😍😍 rahat rahat yap aşko ikizlerini 🥰

Zabaha gadar burdayuk😂😂😂
Ay dimi mayalam zaman ne kadar hızlı geçiyor, geçen sefer benimle transfer olanlar 19 haftalık şu an 🧿 🥹, kürtaj olduğum gün zaman geçermi ne zaman transfer tarihim gelir diyordum eşime, tatile bile çıkmak istememiştim ertelenmesin diye, şimdi test gününü bekliyorum. İnşallah hepimiz için kolayca su gibi akıp geçecek güzel zamanlar olsun 🥰😍

Maşallah 🧿 çok şükür bugünlerimize buradayız aşko sen kayıtsız ol 😁 öyle zaman su misali insan farkına varmıyor yeter ki sağlıcakla gelsin minik mucizen inşallah 🤲👼🥹❤️

Ay maşallah resmen abla 👧❣️ sana o kadar yardımcı olup kardeşlerine bakar ki 😍😍 rahat rahat yap aşko ikizlerini 🥰

Sağol ablası elinizi öpsün büyüdü ya küçük ergen 😂
Oo kızım bizden hevesli 🤩 ne zaman kardeşim gelecek diye gün sayıyor ben diyor başını yıkıyacağım bezini değiştireceğim siz karışmayacaksınız dedim tew işimiz var dedim sen okuluna gidip gel gerisini düşünme 😹 ikiz istemiyor benim odamı dağıtırlar diyor 😁

Sağol ablası elinizi öpsün büyüdü ya küçük ergen 😂
Oo kızım bizden hevesli 🤩 ne zaman kardeşim gelecek diye gün sayıyor ben diyor başını yıkıyacağım bezini değiştireceğim siz karışmayacaksınız dedim tew işimiz var dedim sen okuluna gidip gel gerisini düşünme 😹 ikiz istemiyor benim odamı dağıtırlar diyor 😁
Ay bide erkek olsunlar o zaman bakalım odayı napıcaklar artık 😂😂 aşkım yorulduğunda diyormuş anne bunları aldığın yere iade edebiliyormuyuz 😂

Kızlar bugun 7 vı gunum silik çizgi varmı ??
Dün düştüm nerdıvende ayagım falan basaöıyotum ona rağmen mucızem benımşe ola bılermı?

Eklentiler

• IMG_3852.webp
    IMG_3852.webp
    106,7 KB · Görüntüleme: 33
Back
X