2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    300
Allah kolaylık versin canım

Senin yılın çok geçmemiş yapılmayada bilir ama kendim için sezeryan olacağım ve çok muallaktayım tetenoz hamileler için bir risk taşımıyor ama ben yaptırdığım yıl bebeğimi kaybetmiştim tabi ki bu sebep değildi ama benimki sadece korku, kötü bir önsezi olarak kaldı bende

Canım bebek zayıfmış dedin, gerçi toparlar o merak etme ama tavsiyem muz süt bal blendar dan geçir iç bi dahaki kontrole kadar toplamış olur, benim eltime hamileyken doktoru söylemiş hemen fark etmiş kilosu. Bende düzenli içiyorum.

Kızlar anne yanı ahşap beşik alıp memnun olan var mı? Varsa bana link ya da marka söyleyebilir mi? Ahşap olsun istiyorum da ben kumaşlardan düşünmüyorum.
Ben ikeada aldım dün kurdum da iki kademesi var çok tatlı canım 2300 falandı içinede yatak aldım 60x120di boyutlar

Ve canım unutmadan 2016 oldum demiştim 2019 yılında kızımı sezerryan doğum yapmıştım çok şükür bi sorunum olmamıştı

Ah çok sağol cnm deneyim hemen

Valla canim bilmiyorum ki normalde tek doz olacaktim. Eger dogum.sonrasini da vurdurmus olsaymisim. Nasil oldu vurdurmamisim anlamadim. Sistem de gozukmedi ondan 2 doz yapilacak denildi.Benim de sezeryan olacak. Sen iyice bir arastir.ona gore yaptir.benim bildigim senin de yapman lazim.

canım eczacı yemekten sonra yazmış tok karnına ama sabah akşam birşey yazmıyor sabahları kahvaltı evde yapmadığım için unuturum diye akşamları içiyorum ben
canım benim 2016 da 1 doz 2018 de hamileydim 2 doz yapıldı hemşire de emin olamadı son dozdan sonra 5 yıl koruyuculuğu var bir yere danıştı 4 yılı geçmiş tek doz yapılsın denildi bugün yaptırdım bende karar senin

Bunlar ozel asilar,kizimda yaptirmistim ama bu kizimda yaptirmayi dusunmuyorum.Bu asilarin bile bilinmeyen etkileri olabilir tezini savunan saglikcilar mevcut.Mesela alerjik bebeklere rotavirus asisi onerilimiyor.Demekki bir etkisi var,tabiki yine de her anne babanin doktoruyla verecegi bir karar bu.

Ben de 2020 de iki doz oldum,doktorum gerek yok dedi ama saglik ocagindaki hemsire yapilabilir dedi,kararsiz kaldim ama yaptirmayacagim sanirim

Önerilmemesinin de bi bilimsel kanıtı yok ama görüş belirten doktorlar var her konuda olduğu gibi. Ben ülkede bunca göçmen sorunu varken yaptırmamayı göze alamam. Senelerdir görülmeyen menenjit vakaları tekrar görülmeye başladı mesela doktorlar bas bas bağırıyor. O yüzden tüm aşılarını sağlık elverdiği sürece yaptıracağım inşallah...

Benim 9 yıl olmuştu, tek doz yeterli dedi doktorum

Kızlar demir ilacı için vegaferon kullanan varmı. Bugün sağlık ocağı önerdi demirim düşmüş ondan. Tek dozluk flakon şeklide içiyorsun her gün bi tane. Nasıl kullanan var mı aranızda

Ayy bende başladı biraz korkuyorum nasıl olur doğum nasıl bir şey diye düşünmeden edemiyorum
Bence iyi hazirlanip kendinize guvenirseniz Cok guzel bir surec. Insallah oglumda kizin gibi dogar :) olaki olmazsa hastane nasilsa bi sekilde dogar... Bebek de ben de saglikli olalim da.... Ben boyle dusunuyorum ve rahatim

Bence iyi hazirlanip kendinize guvenirseniz Cok guzel bir surec. Insallah oglumda kizin gibi dogar :) olaki olmazsa hastane nasilsa bi sekilde dogar... Bebek de ben de saglikli olalim da.... Ben boyle dusunuyorum ve rahatim
Ben de bu kafadayım ''bi şekilde doğacak'' detaylarda boğulmaya gerek yok

Geçen bir arkadaşım dediki, (kızının ismi Naz ve liseye gidiyor şuan) kızı “anne neden bana bu kadar kısa isim koydunuz. Hatta üç harfli koydunuz. Şifre bile olmuyor” diyormuş. İlerle uzun isim mi daha kullanışlı olacak kısa isim mi hiç belli olmuyor sanki. Ben de şimdi 2 isim düşünüyorum inşallah kızıma, üstelik 2 si de uzun sayılacak isimler. İnşallah isimlerini severler

sen ne iş yapıyordun canım doğumdan sonra ne yapacaksın bırakacak mısın devam mı
Ben beden eğitimi öğretmeniyim ama şuan anaokulunda cimnastik dersi veriyorum bebeğim Bu ayın sonunda bırakıcam, eylülde tekrar devam inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…