Mart ve Nisan Ayı Tüp bebek sürecinde olanlar !

Ay evet 2-3 gün benim de öyle inanılmaz sancılarım vardı gaz sancıyla karışık neyseki atlattık çok şükür valla bende şuan sadece bel ağrısı var şuan dayanamayıp idrar testi yaptım negatif çıktı ama moralimi bozmadım erkendi çünkü yani gereksiz meraklandık eşimle
Ne zaman yaptın testi bugun mu? sızılarim öyle dayanılmaz değildi saniyelik girip çıkıyordu

Canım benim birliktelik zaten yasak bol bol uzan dinlen tadını çıkart hiçbirşey dikkat etmene gerek yok fitillerini zamanında al yarın zaten embriyoların oluşmasına göre transferin belli olur 🫶
Caniminici baktım 2 tane diyor. Sanırım 100 mg olduğu için günde 3 kere. İnşallah dualar olsun . Olur mu olur 2side embriyo olur. Kalitesini kendileri mi söylüyor? Şuan narkozun tatlı bosvermisligi var🥰❤️💕

Caniminici baktım 2 tane diyor. Sanırım 100 mg olduğu için günde 3 kere. İnşallah dualar olsun . Olur mu olur 2side embriyo olur. Kalitesini kendileri mi söylüyor? Şuan narkozun tatlı bosvermisligi var🥰❤️💕

Transfer olacağın zaman söylüyorlar yarın döllenip döllenmediği belli olur benim doktorum embriyoların içeriğini bilemem dedi ama iyi görünüyorlar dedi 🫠

Bende opu oldum diye kullandım 😑 yarın olmadı transferden sonra tekrar sorarım henüz iyileşme bile tam olmadı icimde hissediyorum 😬transfer için inşallah güzel olur 🤲

Ben 4 defa Opu oldum hiç antibiyotik kullanmadım ama sadece vajinal fitil o kadar 😶‍🌫️
Amin canım inşallah toparlarsın o zamana kadar 🤲 sende o zaman çarşamba günü transfer olacaksın tekrar arayacaklar mı seni

Sizin 4. Deneme diyor ama 4 kere mi opu oldunuz

Evet canım 4 tüp bebek 4 defa Opu oldum benim Amh düşük fazla yumurta çıkmıyor çıkanda hepsi döllenmedi 1. Tüp bebekte hiç döllenme olmadı resmen boş geçti transfer olamadım 2. Tüp bebekte hamile kaldım dış gebelik geçirdim ameliyat 😷 oldum 3. Tüp bebekte negatif oldu 🤲 her seferinde baştan başladım şu an nasıl gelişir bilmiyorum. İlk defa bu kadar embriyom oldu onun için 5. Güne götürmeye karar verdiler 🤲👼🥹❤️

Back
X