2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    300
Bence iyi hazirlanip kendinize guvenirseniz Cok guzel bir surec. Insallah oglumda kizin gibi dogar :) olaki olmazsa hastane nasilsa bi sekilde dogar... Bebek de ben de saglikli olalim da.... Ben boyle dusunuyorum ve rahatim
Sizin ikinci olduğu için az çok bilgi sahibisiniz ne güzel inşallah bende rahat olurum

Hanımlar selam, sizde de doğum korkusu başladı mı?

Ayy bende başladı biraz korkuyorum nasıl olur doğum nasıl bir şey diye düşünmeden edemiyorum
Hiç korkmayın kızlar lütfen, ben elimi kessem 3 gün kendime gelemezdim ama Allah o an öyle bir cesaret ve güç veriyor ki siz bile kendinize hayret ediyorusunuz . Siz bol bol yürüyüş ve doğum için egzersizler var doktorunuza sorup onları yapın, gerisi Allah'a emanet.

Heycanlandım valla şimdiden inşallah kolayca doğurabiliriz

Ben muhasebe sorumlusuyum canım, ama tüm operasyonlar bende ik, dış ticaret, lojistik... Ve hala yanıma birini almadılar gelen kişiye 1 ayda ne öğreticem diye düşünüyorum ben de kara kara
Yaaaa sen keyfine bak onların problemi olsun o herkes senin gibi sorumluluk sahibi olsa keşke

Yaaaa sen keyfine bak onların problemi olsun o herkes senin gibi sorumluluk sahibi olsa keşke
Öyle de işte beni arayıp duracaklar bu sefer izindeyken ona deli oluyorum ben de. Hayır gelene de yazık günah 1,5 ayda o kadar şeyi nasıl öğrenecek ki tecrübesiz birini alacaklar. Olan yine bana olacak gibi bi his var içimde

Ben kendımde psikologum umarım faydası olmustur anlatabilmişimdir. iç görunuzu arttıran terapotik bagın guclu oldugu bir terapi olması dileklerimle

Seni çok iyi anlıyorum

Ya gecen parkta bir kadin gordum ogluna Ali koymus diyo ki keske daha uzun isim koysaydim sadece 3 harf kisacik oglum ileri de niye boyle yaptiniz der mi falan ben kendimce ne alaka dedim demek diyen varmisOglum iki isimli ama isimler uyumlu. Esim bunda da iki.isim istiyor hangisini begenirse onu kullanir diyor. Ama ben bu defa iki isim.istemiyorum

Ben muhasebe sorumlusuyum canım, ama tüm operasyonlar bende ik, dış ticaret, lojistik... Ve hala yanıma birini almadılar gelen kişiye 1 ayda ne öğreticem diye düşünüyorum ben de kara kara
Sen soylemeden hep aklimda muhasebeciydin2019 annelerin de ayni senin tarzin da biri vardi cok severdim hatta nickleriniz de benzer o da muhasebeciydiKendisini pek severdimHalen ara da gorusuruyoruz

Tabiki orasi oyle,en mantiklisi cocuk doktoruyla beraber karar vermek,zaten cogu cocuk doktoru da oneriyor bu asilari.

Kızlar sizce Yiğit ismi mi guzel Yiğithan mi?Eşim Yiğit Alp istiyor ama ben Alp ismini sevmedigim icin kabul etmedim.
Bence Yigit Alp daha guzel canim. Bizim de Alper hosumuza gidiyor. Ben Teoman diyorum yanina da esim icin Alper e okey verdim ama hala arayistayiz

Bugün kontrolüm vardı kızlar doktoruma gittim 1150 gram olmus bebiş sat göre 26+2 ultrasona göre 27+3 cıktık servikal uzunlugumu 40 ml ölçtü doktorum , biliyorsunuz uterin arter yani rahmi besleyen damarda iki damarımdada centik cıkmıstı bahsetmiştim yine devam edıyor fakat doktorum korkmamam gerektiğini çentiğin her zaman değil bazen gelişim geriliği bebek su azaalması yapabılecegını fakat bende gelişim geriliği olmadıgı bebek suyunun bebegi besleyen damarda kan akısının cok iyi oldugunu soyledi simdiye kadar bebekte gelişim geriliği görülecek olsa bir belirti verecegını artık gelişim geriliği olacagını dusunmediğini soyledi yalnızca arada tansıyonunu ölç dedi ona bakalım dedi bayagı yürümüştüm ben iş yerimden yürüyüp oyle gitmiştim hastaneye ona ragmen orda ölçtü 12-8 cıktı iyi dedi doktorum, normalde dinlenerek tempolu yürümeden evde ölçümde 11-6 /11-7 cıkıyor cunku.doktorum uterın arterde çentıgın ben bir sorun olacağını dusunmuyorum hatta detaylı ultrasonda bebekte bir sorun yoksa(su azalması haftanın geride olması gibi) önceden preklamsi gecirmediyse tansıyon problemi yoksa bakılmasınıda önermıyorum gereksiz doppler iyi bir sey değil dedi.cok kadında oluyor bir sorunda görülmüyor cogunda dedi sende takılma hamileliğin keyfını sür dedi umarım oyle devam eder

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…