Senin işin neydiiiaaa ne güzel yae senin işin tempolu 37 ye kadar zor olur iyi yapmışsın canım bize de dua et 37 ye kadar dayanalım
Sizin ikinci olduğu için az çok bilgi sahibisiniz ne güzelBence iyi hazirlanip kendinize guvenirseniz Cok guzel bir surec. Insallah oglumda kizin gibi dogar :) olaki olmazsa hastane nasilsa bi sekilde dogar... Bebek de ben de saglikli olalim da.... Ben boyle dusunuyorum ve rahatim
Ben muhasebe sorumlusuyum canım, ama tüm operasyonlar bende ik, dış ticaret, lojistik... Ve hala yanıma birini almadılar gelen kişiye 1 ayda ne öğreticem diye düşünüyorum ben de kara karaSenin işin neydiiiyaaaa umarım hepimiz hiçbir zorluk yaşamadan geçirelim bundan sonraki süreci
Hanımlar selam, sizde de doğum korkusu başladı mı?
Hiç korkmayın kızlar lütfen, ben elimi kessem 3 gün kendime gelemezdim ama Allah o an öyle bir cesaret ve güç veriyor ki siz bile kendinize hayret ediyorusunuz . Siz bol bol yürüyüş ve doğum için egzersizler var doktorunuza sorup onları yapın, gerisi Allah'a emanet.Ayy bende başladı biraz korkuyorum nasıl olur doğum nasıl bir şey diye düşünmeden edemiyorum
Heycanlandım valla şimdiden inşallah kolayca doğurabilirizHiç korkmayın kızlar lütfen, ben elimi kessem 3 gün kendime gelemezdim ama Allah o an öyle bir cesaret ve güç veriyor ki siz bile kendinize hayret ediyorusunuz . Siz bol bol yürüyüş ve doğum için egzersizler var doktorunuza sorup onları yapın, gerisi Allah'a emanet.
YaaaaBen muhasebe sorumlusuyum canım, ama tüm operasyonlar bende ik, dış ticaret, lojistik... Ve hala yanıma birini almadılar gelen kişiye 1 ayda ne öğreticem diye düşünüyorum ben de kara kara
Öyle de işte beni arayıp duracaklar bu sefer izindeyken ona deli oluyorum ben de. Hayır gelene de yazık günah 1,5 ayda o kadar şeyi nasıl öğrenecek ki tecrübesiz birini alacaklar. Olan yine bana olacak gibi bi his var içimdeYaaaasen keyfine bak onların problemi olsun o herkes senin gibi sorumluluk sahibi olsa keşke
Ilkinde de boyleydim :)Sizin ikinci olduğu için az çok bilgi sahibisiniz ne güzelinşallah bende rahat olurum
Ben kendımde psikologum umarım faydası olmustur anlatabilmişimdir. iç görunuzu arttıran terapotik bagın guclu oldugu bir terapi olması dileklerimleEvet çok teşekkür ederim çünkü farklı bı beklentiyle gittim bı anda çözüm bekledim belkide en azinan bı öneri bı yorum böyle içimi rahatlatacak bıseyler bekledim o da olmayınca hem şaşırdım hem sinirlendim çünkü zaten eşim zorla götürüyor ucuz değil bide KV kaynım herkes karşı pskolok olayına mesela kb helen soruyor eşime gelince ne dedin ne dedi falan işte yazdiginiz gibi demekki çok sağolun devam etmeyi istiyorum ama maddi manevi baskıyla götürüyorum çocuğu bide e hani sonuç ne işe haradi duymak istemiyorum
Seni çok iyi anlıyorumÇok teşekkür ederim gerçekten beni çok iyi anladın eşim gidip geliyor zaten sorun onları zorla bize getirmeye çalışması çocukta bensiz gitmek istemiyor gitmeyi orda olmayı onlarla görüşmeyi çok seviyor ama bana asla iyi gelmiyor bide bebek zayifmis işte 800 Gr daha da strese girmek istemiyorum sesini duyup ne dese batıyor bana huzursuzluk veriyor o kadar da yorgunum ki bazen acaba yardım etse iyi olmaz mı demek geliyor ama asla asla ne yardımı ne sesi hiç tahammülüm yok evde yatmak yalnız kalmak daha iyi geliyor
Ya gecen parkta bir kadin gordum ogluna Ali koymus diyo ki keske daha uzun isim koysaydim sadece 3 harf kisacik oglum ileri de niye boyle yaptiniz der mi falan ben kendimce ne alaka dedim demek diyen varmisGeçen bir arkadaşım dediki, (kızının ismi Naz ve liseye gidiyor şuan) kızı “anne neden bana bu kadar kısa isim koydunuz. Hatta üç harfli koydunuz. Şifre bile olmuyor” diyormuş. İlerle uzun isim mi daha kullanışlı olacak kısa isim mi hiç belli olmuyor sanki. Ben de şimdi 2 isim düşünüyorum inşallah kızıma, üstelik 2 si de uzun sayılacak isimler. İnşallah isimlerini severler
Bence ilk olunca insan daha rahat oluyorSizin ikinci olduğu için az çok bilgi sahibisiniz ne güzelinşallah bende rahat olurum
Sen soylemeden hep aklimda muhasebeciydinBen muhasebe sorumlusuyum canım, ama tüm operasyonlar bende ik, dış ticaret, lojistik... Ve hala yanıma birini almadılar gelen kişiye 1 ayda ne öğreticem diye düşünüyorum ben de kara kara
Tabiki orasi oyle,en mantiklisi cocuk doktoruyla beraber karar vermek,zaten cogu cocuk doktoru da oneriyor bu asilari.Önerilmemesinin de bi bilimsel kanıtı yok ama görüş belirten doktorlar var her konuda olduğu gibi. Ben ülkede bunca göçmen sorunu varken yaptırmamayı göze alamam. Senelerdir görülmeyen menenjit vakaları tekrar görülmeye başladı mesela doktorlar bas bas bağırıyor. O yüzden tüm aşılarını sağlık elverdiği sürece yaptıracağım inşallah...
Oyumu yigit Alp'ten yana kullaniyorumKızlar sizce Yiğit ismi mi guzel Yiğithan mi?Eşim Yiğit Alp istiyor ama ben Alp ismini sevmedigim icin kabul etmedim.
Yok onun mumkunati yokOyumu yigit Alp'ten yana kullaniyorum
Bence Yigit Alp daha guzel canim. Bizim de Alper hosumuza gidiyor. Ben Teoman diyorum yanina da esim icin Alper e okey verdim ama hala arayistayizKızlar sizce Yiğit ismi mi guzel Yiğithan mi?Eşim Yiğit Alp istiyor ama ben Alp ismini sevmedigim icin kabul etmedim.
Bence tek başına Yiğit çok güzel bir isimKızlar sizce Yiğit ismi mi guzel Yiğithan mi?Eşim Yiğit Alp istiyor ama ben Alp ismini sevmedigim icin kabul etmedim.