2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    300
Bilemedik kırmakta istemıyoruz onları heyecanlılar mutlular ilk torunları Ali ismide hoş geldi doğuma kadar karar verecegız işte bakalım hayırlısı

Ohhh mis güle güle giy Ben de yine pijama aldım kendime dayanamayıp Bak şu terliklerde numara bekliyorun ben çok hoşuma gitti 1 no büyük almak gerekiyormuş

Toplanma kasılma sertleşme gibi mi oluyor, ara ara geliyorsa yalancı sancıymış canım onlar eğer öyleyse

İkişer üçer ala ala gidiyoruz teşekkür ederim, hepimiz güle güle giyelim inşallah. Aslına bakarsan pijama takımları sadece hastanede değil evde de çok kullanılıyor. Terliyorsun, değişmek gerekiyor. Yatıyorsun kalkıyorsun, haliyle değiş değişik iyi olur.

Nil de güzeldi eşinin peki fikri var mı şu olsun diye yoksa sana bırakıp senin önerdiklerini mi beğenmiyor
Nil’i de beğendi aslında ama çok var dedi hiçbir ismi kızıma layık göremiyorum deyip duruyor kendi önerisi de yok artık son çare çocuk doğunca kendisine sorcaz adın ne senin diye herhalde bu ay kendisi kapsamlı bir şekilde düşünecekmiş bakalım ne olacak merakla beklemedeyim ben de şu isimli tulumlardan falan yaptırmak istiyorum Şubat ayı siparişlerini alıyormuş birkaç sayfa böyle giderse yetisemicez

Canım bebek doğuyor hala ona ismiyle hitap etmek tuhaf geliyor. O ismi benimsemek biraz zaman alıyor. Yani biz de öyle oldu. Sonra da sanki evladım için en doğru isim buymuş diyorsun

Ben de bu akşam verdim isimli hastane çıkışı siparişimi. İnşallah güle güle giydirmek nasip olur

Sanırım bizim de öyle olacak canım benim amin insallah nerden sipariş verdin

Leedong nerde acaba dünden beri yok
Buradayım canım. Kızlar hepinize merhaba rutin testlerimi yaptırdım dün bugün çıktı sonuçlar temiz crp çok as yüksek çıkmış ama ilaç vermedi. Benim kız yine hasta oldu. Yani influenza olmuştu ama onun kalıntılarıymış geçmemiş. Okuldan aldık doktora götürdük eve geldik onunla uğraşıyordum. İnanılmaz belim ağrıyor sizin de ağrıyor mu? Kuyruk sokumunda oluyor ağrı. Bebek hareketleri çok güçlendi iki gündür sağlam vuruyor. Bu arada biraz uzun oturmak zorunda kaldım mesela bir yerde 2 saat oturunca belim tutuluyor. Geçmiyor tüm gün ağrısı. Karnımda yine sertleşmeler oluyor. Bebek bir yere toplanıyor sonra yumuşuyor. Dün çok fazla oldu. Bugün biraz daha iyi sanki. Ne zaman olsa doktora gidiyorum sıkıntı çıkmıyor normal diyor. Ama yine de sık sık olursa haber ver mutlaka diyor. Yarın da devam ederse söyleyeceğim. Çok oturduğum için sanırım oluyor. Yoksa normalde çok çok azalmıştı. Günde 2/3 kez oluyordu. Bebeğin de büyüdüğünü hissediyorum. Sinirliyim stresliyim neden bilmiyorum belkş de kız hasta diye. Ama durduk yere stres doluyum. Kimseyle muhattap olmak istemiyorum.

ben şundan aldım canım ev için ama daha gelmedi yorumlar iyiydi ama

Hadi bakalım heyecanla bekliyoruz eşinin fikirlerini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…