Banada oyle gelıyor canım inşallah ilbey ali koyacagızBence İlbey Ali, İlbey Osman dan daha gyzel. Ali ismi hep kibar ve guzel gelmistir.bana
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Banada oyle gelıyor canım inşallah ilbey ali koyacagızBence İlbey Ali, İlbey Osman dan daha gyzel. Ali ismi hep kibar ve guzel gelmistir.bana
Bilemedik kırmakta istemıyoruz onları heyecanlılar mutlular ilk torunları Ali ismide hoş geldi doğuma kadar karar verecegız işte bakalım hayırlısıHahahah cidden mi Beni de seviyor musun Sen çalışıyor muydun senin mesleğin neydi
Bence sadece Yiğit iki isim istersen Yiğit Ege
Bence tek başına İlbey çok ağır ve güzel. Neden ikinci isin aile baskısı ise bence hiç oralı olmayın ya kendi zevkinize bakın
Bizede hoş geldi dusunecegız doğuma kadar artık ilbey ali guzel geldi bizede hayırlısı inşallahİlbey Ali yada Ali İlbey daha güzel bence canım
Ohhh mis güle güle giy Ben de yine pijama aldım kendime dayanamayıp Bak şu terliklerde numara bekliyorun ben çok hoşuma gitti 1 no büyük almak gerekiyormuşKızlar ben iflah olmaz bir pijama avcısı oldum bebeğe daha bir şey almadım ama habire pijama takımı alıyorum. Suwenden indirimden 2 pijama almıştım, geldi ve ben baya beğendim. Depend de almıştım. 1 tane emzirme sütyeni atlete gerek yok diye düşünüyorum. Hastahanede giyecek terliklerim var ama evde giymek için yeni güzel bir terlik almalıyım. Şimdiki hedefim bu Çorap çamaşır vs çanta hazırlarken hallederim inşallah. Önce kendi alışverişimi tamamladım galiba
Toplanma kasılma sertleşme gibi mi oluyor, ara ara geliyorsa yalancı sancıymış canım onlar eğer öyleyseKızlar göbek deliğimin etrafında sertlik ve ciddi bir ağrı var.İnternetten baktım bebeğin büyütmesiyle ilgili filan diye yazılmış ama buradaki arkadaşlara da sormak istedim.göbek deliği çevresinde ağrı, morarma ağrısı gibi bi ağrı ve sertlik durumunu yaşayan var mı
Vaaaay grubumuzda ne çok psikoloji üzerine meslek yapan annemiz var ya Bize toplu bi seans yapın bi el atın beTabi seni de oyle seviyorum kiz Ben Pdrciyim canim
Yaz’a noldu o da mı gol değilYok canım benim kız biz de isme karar veremedik henüz ama
Hala ikna edemedim son kozlarımı da kullanıcam bakalım ikna olursaYaz’a noldu o da mı gol değil
Nil de güzeldi eşinin peki fikri var mı şu olsun diye yoksa sana bırakıp senin önerdiklerini mi beğenmiyorHala ikna edemedim son kozlarımı da kullanıcam bakalım ikna olursa
Sen ver kiz bize bizim daha ihityacimiz varVaaaay grubumuzda ne çok psikoloji üzerine meslek yapan annemiz var ya Bize toplu bi seans yapın bi el atın be
Ohhh mis güle güle giy Ben de yine pijama aldım kendime dayanamayıp Bak şu terliklerde numara bekliyorun ben çok hoşuma gitti 1 no büyük almak gerekiyormuş
Beyond Kadın Bej Barbara Gondol Ev Terliği Byndppy03 Fiyatı, Yorumları - Trendyol
Beyond Kadın Bej Barbara Gondol Ev Terliği Byndppy03 yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl
Ben verirsem yer yerinden oynar psikoloji ekolü baştan yazılırSen ver kiz bize bizim daha ihityacimiz var
Nil’i de beğendi aslında ama çok var dedi hiçbir ismi kızıma layık göremiyorum deyip duruyor kendi önerisi de yok artık son çare çocuk doğunca kendisine sorcaz adın ne senin diye herhalde bu ay kendisi kapsamlı bir şekilde düşünecekmiş bakalım ne olacak merakla beklemedeyim ben de şu isimli tulumlardan falan yaptırmak istiyorum Şubat ayı siparişlerini alıyormuş birkaç sayfa böyle giderse yetisemicezNil de güzeldi eşinin peki fikri var mı şu olsun diye yoksa sana bırakıp senin önerdiklerini mi beğenmiyor
Nil’i de beğendi aslında ama çok var dedi hiçbir ismi kızıma layık göremiyorum deyip duruyor kendi önerisi de yok artık son çare çocuk doğunca kendisine sorcaz adın ne senin diye herhalde bu ay kendisi kapsamlı bir şekilde düşünecekmiş bakalım ne olacak merakla beklemedeyim ben de şu isimli tulumlardan falan yaptırmak istiyorum Şubat ayı siparişlerini alıyormuş birkaç sayfa böyle giderse yetisemicez
Sanırım bizim de öyle olacak canım benim amin insallah nerden sipariş verdinCanım bebek doğuyor hala ona ismiyle hitap etmek tuhaf geliyor. O ismi benimsemek biraz zaman alıyor. Yani biz de öyle oldu. Sonra da sanki evladım için en doğru isim buymuş diyorsun
Ben de bu akşam verdim isimli hastane çıkışı siparişimi. İnşallah güle güle giydirmek nasip olur
Buradayım canım. Kızlar hepinize merhaba rutin testlerimi yaptırdım dün bugün çıktı sonuçlar temiz crp çok as yüksek çıkmış ama ilaç vermedi. Benim kız yine hasta oldu. Yani influenza olmuştu ama onun kalıntılarıymış geçmemiş. Okuldan aldık doktora götürdük eve geldik onunla uğraşıyordum. İnanılmaz belim ağrıyor sizin de ağrıyor mu? Kuyruk sokumunda oluyor ağrı. Bebek hareketleri çok güçlendi iki gündür sağlam vuruyor. Bu arada biraz uzun oturmak zorunda kaldım mesela bir yerde 2 saat oturunca belim tutuluyor. Geçmiyor tüm gün ağrısı. Karnımda yine sertleşmeler oluyor. Bebek bir yere toplanıyor sonra yumuşuyor. Dün çok fazla oldu. Bugün biraz daha iyi sanki. Ne zaman olsa doktora gidiyorum sıkıntı çıkmıyor normal diyor. Ama yine de sık sık olursa haber ver mutlaka diyor. Yarın da devam ederse söyleyeceğim. Çok oturduğum için sanırım oluyor. Yoksa normalde çok çok azalmıştı. Günde 2/3 kez oluyordu. Bebeğin de büyüdüğünü hissediyorum. Sinirliyim stresliyim neden bilmiyorum belkş de kız hasta diye. Ama durduk yere stres doluyum. Kimseyle muhattap olmak istemiyorum.Leedong nerde acaba dünden beri yok
Sanırım bizim de öyle olacak canım benim amin insallah nerden sipariş verdin
ben şundan aldım canım ev için ama daha gelmedi yorumlar iyiydi amaKızlar ben iflah olmaz bir pijama avcısı oldum bebeğe daha bir şey almadım ama habire pijama takımı alıyorum. Suwenden indirimden 2 pijama almıştım, geldi ve ben baya beğendim. Depend de almıştım. 1 tane emzirme sütyeni atlete gerek yok diye düşünüyorum. Hastahanede giyecek terliklerim var ama evde giymek için yeni güzel bir terlik almalıyım. Şimdiki hedefim bu Çorap çamaşır vs çanta hazırlarken hallederim inşallah. Önce kendi alışverişimi tamamladım galiba
Hadi bakalım heyecanla bekliyoruz eşinin fikirleriniNil’i de beğendi aslında ama çok var dedi hiçbir ismi kızıma layık göremiyorum deyip duruyor kendi önerisi de yok artık son çare çocuk doğunca kendisine sorcaz adın ne senin diye herhalde bu ay kendisi kapsamlı bir şekilde düşünecekmiş bakalım ne olacak merakla beklemedeyim ben de şu isimli tulumlardan falan yaptırmak istiyorum Şubat ayı siparişlerini alıyormuş birkaç sayfa böyle giderse yetisemicez
Takibe aldım çok güzel görünüyor aklımda bulunsun benim deİnstagram rokokoevi. İnşallah güzel gelir