- 14 Aralık 2024
- 2.604
- En iyi cevaplar
- 1
- 2.269
- 48
- 31
Bizim kizlarin kostumler ayni bacimÇıldıracağımerkek bebek biraz benzedi sanki ama çok benzetemedi sanki
![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bizim kizlarin kostumler ayni bacimÇıldıracağımerkek bebek biraz benzedi sanki ama çok benzetemedi sanki
![]()
Ayyy durunnn bende yaptım ve gerçekten benzediBende yaptım. Bizimkiler benziyor gibi![]()
Bende hiçbir belirti yoktu canım, hafta sonu bir video izledim, gebelikte çok artan ve akşama kadar devam eden bulantıların sebebi idrar yolu enfeksiyonu olabilir diye, şüphelendim, bu yüzden istedim tahlili. Yoksa şikayetim yoktu, hala yok. Çok garip akıntım bile yok benım, olup olmadıgını farketmiyordum progestan fitil kullanıyorum diye. Dün o bitti, şuan kupkuruyum akıntım bile yok![]()
Ben de idrar yolu enfeksiyonu geçirdim şu an antibiyotik kullanıyorum benim değerlerim sizinkine göre çok daha düşüktü ama doktor ağır enfeksiyon var dedi bana. Sizin de muhtemelen öyledir. Bende de lökosit 3+ çıkmıştı ama diğer lökosit 9du. Sizin bir belirtiniz var mıydı ?Eki Görüntüle 3576514 Eki Görüntüle 3576515 sonucum çıkmış yarın doktoruma göstercem sizin değerlerinizde yükseymiydi
Cok gecmis olsun canim, tez vakitte kaybolur insallah kanaman azalarakKızlar sabah kanamam oldu 10+5 im acile gittim kese alanında kanama alanı gördü istihrat önerdi duphastan kullanıyordum kendi drum bırakmıştı geçen hafta kanamam yok diye geri başlattı acildeki dr iğne felan yaptılar bol bol istihrat önerdi sizce neden olmuş olabilir çok moralim bozuk çalışıyordum bir hafta gitme dedi![]()
Akıntım çok oluyor beyazdı sarıya döndü kaşıntı ve idrarda yanma var karın bölgemde ağrı var ondan dolayımı bilmiyorum ama bebeğe zararı varmı korktum biraz acile mi gitsemBen de idrar yolu enfeksiyonu geçirdim şu an antibiyotik kullanıyorum benim değerlerim sizinkine göre çok daha düşüktü ama doktor ağır enfeksiyon var dedi bana. Sizin de muhtemelen öyledir. Bende de lökosit 3+ çıkmıştı ama diğer lökosit 9du. Sizin bir belirtiniz var mıydı ?
Evet bence acile görünün değerleriniz benimkinden çok daha yüksek, bir tane toz tek içimlik antibiyotik verdi doktorum birde normal antibiyotik ( keşke almak zorunda kalmasak ) o tozu için sadece bugün en kötü yarın doktorunuza gidince antibiyotiğinize o karar versin. Birde bol su için ben şu an 2.5 litre içiyorum. Benim idrarım da bulanıklaşmıştı meğer enfeksiyondanmış. Karın ağrım vardı o da enfeksiyondanmış.Akıntım çok oluyor beyazdı sarıya döndü kaşıntı ve idrarda yanma var karın bölgemde ağrı var ondan dolayımı bilmiyorum ama bebeğe zararı varmı korktum biraz acile mi gitsem
Kıııııızzz kocamı sakallı bebek yaptı ya buAyyy durunnn bende yaptım ve gerçekten benzedi![]()
Evet burnumu temizlerken sürekli az az kanıyorKızlar sizinde burnunuz sürekli kanlanıyor mu yoksa ben mi sadece ve geçmiyor hiç ilk haftalardan beri var ??
Su tiple marti kovaladigini hayal ettim balkondaKıııııızzz kocamı sakallı bebek yaptı ya buUlan adamın herseyi mi komik olur ya
![]()
Varya yemin ederim aşırı benzemiş zaten aynısıSu tiple marti kovaladigini hayal ettim balkondaallahsiz chatgpt
İzin çıkınca içtim bence işe yaradıSiz ishalden doktorunuz kola iç demişti diye hatırlıyorum acaba içtiniz mi işe yaradı mı? Antibiyotik ishal yaptı sanırım![]()
Geçmiş olsun canım önemli birşey yoktur inşKızlar ben acile gidiyorum kasık ve bel ağrım var doktorum tahlil yaptır sonucu at dedi size de haber ederim inşallah
Seninki onden buyuyor annesi ondan o sakalVarya yemin ederim aşırı benzemiş zaten aynısıama sakal ne alaka ya offff
![]()
İnşallah biraz stresliyimGeçmiş olsun canım önemli birşey yoktur inş