2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    300
Kafasını dayıyor bence Benim de hareketleri azaldı demiştim ya dün geceden beri içerde kolbastı oynuyor. Sabah 6 da uyandırdı sağolsun nasıl tekmelemektir anlamadım

Bu arada kaburga ağrısı midir nedir sol göğsümün altı iki haftadır falan ağrıyor hayat rutinim oldu resmen asm deki hemsire belki orda yırtık olmustur ters bir hareket falan yapmıssındır dedi ama bilemiyorum bebisin hareketlerinde falan hiçbir sıkıntı yok o yüzden doktora da ayrıca sorma gereği duymadım sizce sormalı miyim?

bizim hemşire de gittigimde ilgilenir ama dedigin gibi bilgisizlik de var, t4 değerime düşük çıkmış ilaç başlamanız gerekebilir doktorunuzu bilgilendirin diye panik yaptırdı bana. zorunlu aşılar için çok sıkı takip ediyordu bizi, arıyordu yaptırdınız mı diye, boy-kilo gelişimini sorup not ediyordu, 2. tetanoz dozu için de oglumla gitmek durumunda kaldım, orda da yine boyunu kilosunu ölçtü ilgilendi. yani belli takip ettikleri şeyler var anladıgım kadarıyla, uzmanlıkları da olmadıgı için ona göre bilgilendiriyorlar

Bence gebe takibinde yetersizler bilemedim. Ben biri beni yanlış yönlendirince inanılmaz soğuyorum direk güvenim sıfırlanıyor O gün diyorum ki tokluk değerim nasıl bildiğim halde; bana diyor ki ''eh işte'' nasıl yani o ne demek diyince de sınırda diyor. Ne bilim benim böyle bi mesleğim olacak valla ders çalışırım her gün araştırırım. Önemli bir meslek sonuçta. İşin ucunda bi can var. Özensizlik hiç sevmiyorum.

canım ben de az once yazdım kaburga ağrısı var bende de. 28 haftam doldu bugün, bu haftalarda olabiliyormuş daha erken başlayan da varmıs, rahmin büyümesiyle baskı artıyor. bebek hareketlerinde sıkıntı yoksa endişelenme ama için rahat etmeyecekse doktoruna sorarsın, kontrolün ne zaman

güle güle kullanın canım inşallah o günlere az kaldı

Canımcımmm kontrolüm 26sında ama gerçekten bebek masallah fıldır fıldır dönüyor o yüzden saldım ben de asmdeki hemşirem de ağrı artarsa bir doktora sor dedi ama stabil devam ediyor umarım bir sıkıntı yaşamayız ya bu konuda senin ne zaman kontrolün eğer benden önceyse sorduğunda buraya da yazar misin merak da ediyorum bir yandan

maşallah kuzuya :) tabiki yazarım canım, cumartesi randevum. ciddi birşey oldugunu sanmıyorum yani yırtık filan demiş ya sanki dayanılmayacak bir ağrı olurdu öyle olsaydı. magnezyum kullanıyormusun, gerçi çok etkisi olmaz o ağrıya ama bir ihtimal rahatlatabilir

Yok kullanmıyorum bu gidişimde onu da alıcam ama belki bir faydası olur canım Bence de öyle belki rahim büyüdüğü icin oraya baskı yapıyor çünkü sırtım falan da ağrıyor

Arkadaşlar merhaba sizden bir konu hakkında yardım isteyecektim ben 21+2 de doktora gittiğimde bebeğin boyu 27 cm dedi bugün 25+1 oldu aradan bir ay geçti 28 cm dedi bu normal mi ben şaşırdım kısa gibi geldi doktor normal diyor

Hala elim ayağım titriyor , sağlık ocağına gittim ikinci doz tetanoz aşısı olmak için benim hemşire yıllık izindeymiş başka bir hemşireye söyledim böyle böyle gebeyim tetanoz için geldim diye geçin odaya dedi surat beş karış, açtı dolabı aşıyı yaptı, bu sefer çok acıttı dedim, Zatürre aşısı acıtır dedi o an kafamdan aşağı kaynar sular döküldü. Ne diyorsun sen ne zatüresi dedim e bana öyle dediler diyor, yahu kim dedi ben gebeyim diyorum 26 haftalık tetanoz ikinci doz diyorum cevap bile vermeden otur diyosun bide yanlış aşı mı yaptın dedim, yaşadığım korkuyu anlatamam size, hekimler herkes geldi yok çok hasta bakıyoruz bizim de kafamız karışıyor sanki hiçbir suçlu yok gibi ortada konuşmalar beni ikna etmeye çalışmalar, bana yaşattığı korku var ya kendisi de yaşasın dilerim, ,insanların yüzüne bile bakma şikayetini dinleme sonra sonuç bu. Özel doktorumu aradım korkma dedi endişelenme zarar vermez bebeğe dedi ama korkmayayım diye mi dedi bilmiyorum, araştırıyorum internetten yeterli çalışma yok , çok endişeliyim. 184'E Cimer'e şikayetlerimi yaptım ama bir zarar verdilerse bize bunun geri dönüşü yok. Kızlar ne olur sağlık ocağı ve devlet hastanelerinde herşeyi iki kere sorun sizi korkutmak değil amacım ama sağlık sisteminin geldiği nokta bu canınızı emanet ediyorsunuz bu insanlara her şeyi her şeyi kontrol edin.

Güzel günlerde kullansın inşallah canım sağlıcakla insan kendine aldığından 10 kat daha fazla mutlu oluyormuş gerçekten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…