Off dogumdan sonra ne hikayelr cikar bizdenValla ilk zamanlar sivik ya benim de alt degsitirme yerim de besigin kenarin da yer var di.orda degistiryordum. Bir gun poposunu kaldirdim tam altini silmeye aniden otomotik gibi fiskirtti ne halisi kaldi ne benim.ustum duvar falanEsimi cagirdim yetis her tarafimizi kaka goturdu Ah ne guzel gunlerdi geldi gecti
Biz yine de kulahlari takalim ne olur ne olmazŞey diyorlar altını açmadan evvel göbek deliğini okşayıp sonra açın çişi varsa öyle yapıyormuş açmadan önceama kaka için bilemicem
Ee kulagini cok çınlattık gelmese ayip olurduKızlar iyi olacak hastanın doktor ayağına gelirmişFiyatı çok iyi 2 paket aldım ben bimden
Vallahi bnim icimde bi dansci var bnce
Ya şöyle birsey gordum gecen, alem bu bebisler :) haftasonu karnım dansozlerin yaptığı gibi sağa sola titriyordu, hep zipirlik peşindeler :)
Benim kullandığım bu baby me pofuduk. Yürümeye başlayınca incelere geçmiştim.ucuzları da var kız 35-40 tl ye. altı üstü b*k bulaşacak o kadar para verilmez
baby me 10’lu Pofuduk Alt Değiştirme Örtüsü 60x60 cm - ebebek
baby me 10’lu Pofuduk Alt Değiştirme Örtüsü 60x60 cm uygun fiyatla ebebek.com'da. Hemen keşfedin.www.e-bebek.com
İstediğini yap canim bez acilinca sanki alarm veriyor vucut hop cis yapiyorlar.Şey diyorlar altını açmadan evvel göbek deliğini okşayıp sonra açın çişi varsa öyle yapıyormuş açmadan önceama kaka için bilemicem
Aynen canım. Kolunu çimdir bastır sağa sola cekistir o çekiştirma baskı hissi var ama acı batma yanma ağrı hiç yok.Ben bu doğumda sezeryan olursa belden uyusturmali istiyorum, aydınlandim şimdi. Yani diş çekerken ağrı yok ama baskı hissediyorsun onun gibi bir sey demi sanırım
Ben de tam aksam Bim e de geliyorlar.diyecektim ki sen almissin bileKızlar iyi olacak hastanın doktor ayağına gelirmişFiyatı çok iyi 2 paket aldım ben bimden
Ahahaha aynisi benim de basima gelmisti,ilk zamanlar cok gazli olduklari icin bu tarz fiskirmalar olabiliyorValla ilk zamanlar sivik ya benim de alt degsitirme yerim de besigin kenarin da yer var di.orda degistiryordum. Bir gun poposunu kaldirdim tam altini silmeye aniden otomotik gibi fiskirtti ne halisi kaldi ne benim.ustum duvar falanEsimi cagirdim yetis her tarafimizi kaka goturdu Ah ne guzel gunlerdi geldi gecti
işe yaramiyor ya canim o kullahlar. Ben almadim da evde bir sekilde yapmistim sonra ustalasinca ustesinden geldim zatenOyuzden erkek bebek anneleri alt değiştirirken hızlı olmayi çabuk öğreniyorpipi külahı ben de aldım ama sonra ugrasamadim. Cis değil de kaka kazaları daha korkunç bence
Ben de bunlardan kullandim gayet guzellerBenim kullandığım bu baby me pofuduk. Yürümeye başlayınca incelere geçmiştim.
Ben şundan düşünüyorum canım fiyatlar baya uçuk en iyisi bu yorumlarda iyi bak istersenSelam kızlar, lohusa gecelik sabahlık takım arıyorum. (Sezeryan olacağım için gecelik arıyorum) Ama güzel ve uygun fiyat bulamadım tavsiyeleriniz var mı acaba?
Evet bende ara ara kan verdim, ayın 24nde de gideceğim ebe o zamana çağırdıKızlar yarın sabahtan kan vereceğim sağlık ocağında. Doktorum rutin gebelik testlerini tekrardan istedi. Sizden de istiyorlar mı böyle arada.
Geçen hafta aradılar canım benide geçen hafta verdim idrar ve kanKızlar yarın sabahtan kan vereceğim sağlık ocağında. Doktorum rutin gebelik testlerini tekrardan istedi. Sizden de istiyorlar mı böyle arada.
Ayy ben bunu ekran almışım atmayı unutmuşum sorryKızlar iyi olacak hastanın doktor ayağına gelirmişFiyatı çok iyi 2 paket aldım ben bimden
Çok teşekkür ederim canım tavsiyen için bi bakayım hemenBen şundan düşünüyorum canım fiyatlar baya uçuk en iyisi bu yorumlarda iyi bak istersenEki Görüntüle 3176427
ErkekP Pembegokyuzu N nivennolmadibe ifedupyou Dark Morningstar E Ergino tsgmze mavi-hayal B burcubur O Oznur caglar bulraz lavenderbrown A alptkn1 P Paapaatyyaa S sumeyye2309 A alptkn1 Sitaremay Cerkezpsase R reyreycan Gizemavsar P Peluspelus muhelif G gebelikyolunda Deryass
Kızlar bebislerin cinsiyetlerini paylasirmisiniz ?
Evet canım benden de istedi geçtiğimiz perşembe. Vitaminler vs ne durumda diye bakmak için rutin testlerKızlar yarın sabahtan kan vereceğim sağlık ocağında. Doktorum rutin gebelik testlerini tekrardan istedi. Sizden de istiyorlar mı böyle arada.
Doktor kontrolüm haftaya benim. Geçen hafta yani 26.haftamda tetenoz hatırlatma dozu istemişti doktorum sağlık ocağında onu yaptırdım. Hemşire en son 20.haftada tahlil yapmışız haftaya gel tüm tahlilleri yeniden yapalım dedi. Yarın sabah aç karnına gidip tahlil vereceğim ben yine. Doktoruma da haftaya kontrolde söylerim. Ek tahlil isterse onları da yaptırırım sonra .Kızlar yarın sabahtan kan vereceğim sağlık ocağında. Doktorum rutin gebelik testlerini tekrardan istedi. Sizden de istiyorlar mı böyle arada.