Hala elim ayağım titriyor , sağlık ocağına gittim ikinci doz tetanoz aşısı olmak için benim hemşire yıllık izindeymiş başka bir hemşireye söyledim böyle böyle gebeyim tetanoz için geldim diye geçin odaya dedi surat beş karış, açtı dolabı aşıyı yaptı, bu sefer çok acıttı dedim, Zatürre aşısı acıtır dedi o an kafamdan aşağı kaynar sular döküldü. Ne diyorsun sen ne zatüresi dedim e bana öyle dediler diyor, yahu kim dedi ben gebeyim diyorum 26 haftalık tetanoz ikinci doz diyorum cevap bile vermeden otur diyosun bide yanlış aşı mı yaptın dedim, yaşadığım korkuyu anlatamam size, hekimler herkes geldi yok çok hasta bakıyoruz bizim de kafamız karışıyor sanki hiçbir suçlu yok gibi ortada konuşmalar beni ikna etmeye çalışmalar, bana yaşattığı korku var ya kendisi de yaşasın dilerim, ,insanların yüzüne bile bakma şikayetini dinleme sonra sonuç bu. Özel doktorumu aradım korkma dedi endişelenme zarar vermez bebeğe dedi ama korkmayayım diye mi dedi bilmiyorum, araştırıyorum internetten yeterli çalışma yok , çok endişeliyim. 184'E Cimer'e şikayetlerimi yaptım ama bir zarar verdilerse bize bunun geri dönüşü yok. Kızlar ne olur sağlık ocağı ve devlet hastanelerinde herşeyi iki kere sorun sizi korkutmak değil amacım ama sağlık sisteminin geldiği nokta bu canınızı emanet ediyorsunuz bu insanlara her şeyi her şeyi kontrol edin.