Evet her ay rutin testlere, 3 ayda bir toksoplazmaya bakılıyorKızlar yarın sabahtan kan vereceğim sağlık ocağında. Doktorum rutin gebelik testlerini tekrardan istedi. Sizden de istiyorlar mı böyle arada.
Gunaydin. En sevdigim gunlerden biri Çarsamba.Cumaya az kaldiginin habercisiGünaydın kızlarBugün daha Çarşamba mı
Benim cuma cumartesi ye az kaldığının habercisiGunaydin. En sevdigim gunlerden biri Çarsamba.Cumaya az kaldiginin habercisi
Beni de aradılar yarın hem tetanoz hem kan testleri içinKızlar yarın sabahtan kan vereceğim sağlık ocağında. Doktorum rutin gebelik testlerini tekrardan istedi. Sizden de istiyorlar mı böyle arada.
Benim de Çarşamba günüGunaydin. En sevdigim gunlerden biri Çarsamba.Cumaya az kaldiginin habercisi
İşte buuuCanım kızlar tavsiyelerinizle bugün düzelttim şekeri, dün 138 iken bu kahvaltı sonrası 89 çıktıSporumu da yaptım, şekerim de yerinde benim keyifler yerinde bugün, herkes için çok güzel bir gün olsun
İkisi de kiz@Pembegokyuzu @nivenn @olmadibe @ifedupyou @Dark Morningstar @Ergino @tsgmzemavi-hayal @burcubur @Oznur caglar @bulraz @lavenderbrown @alptkn1 @Paapaatyyaa @sumeyye2309 @alptkn1 @Sitaremay @Cerkezpsase @reyreycan @Gizemavsar @Peluspelus @muhelif @gebelikyolunda @Deryass
Kızlar bebislerin cinsiyetlerini paylasirmisiniz ?
Senin sivri karnin,erkek bebek sanki
Kibar guzel bir gobek
Ama kızSenin sivri karnin,erkek bebek sanki
Canım benim dün bi tekme attı çığlık attım. Galiba kafası ile ittirdi.kızlar kaburga ağrısı yaşayan varmı? bebeğim birkaç gündür sağ üst tarafı zorluyor, artık orda ayagı mı var kafası mı var bilmiyorum. hareketleri de vurma gibi degil de daha cok zıplama gibi ya da dönme hareketleri olmaya başladı, dönerken canım acıyor bazen. bugün de kaburga ağrısı başladı, daha cok erken diye düşünüyorum son ay oluyordu normalde. cumartesi kontrolüm var artık o gün göreceğim pozisyonunu minnoşun
Bizim burada kalp atışı dinliyorlar canım, her ay kendi hemsirem arıyor.Ayın 10 unda kontrole gel demişti ebe bana. Ama sağlık ocağında ne kalp atışı dinliyorlar,ne adam akıllı başka bişey yapılıyor. Tartı desen nuh tarihinden kalma en eski basküllerden.Hiç bir şeyleri güven vermiyor. Ayda bir kan tahlillerime gidip kendim baktırıyorum zaten. Neyin kontrolünü yapacak anlamadım,gitmedim de Artık doğumdan sonra bebeği aşıya götürdüğümde karşılaşırız, arayan soran da yok zaten.
Sürekli değil ama kaburga tarafına yaklaşırsa ciddi anlamda ağrı veriyorkızlar kaburga ağrısı yaşayan varmı? bebeğim birkaç gündür sağ üst tarafı zorluyor, artık orda ayagı mı var kafası mı var bilmiyorum. hareketleri de vurma gibi degil de daha cok zıplama gibi ya da dönme hareketleri olmaya başladı, dönerken canım acıyor bazen. bugün de kaburga ağrısı başladı, daha cok erken diye düşünüyorum son ay oluyordu normalde. cumartesi kontrolüm var artık o gün göreceğim pozisyonunu minnoşun
normaldir canım ya bu ara çok büyüdüler, bir bakıyorum kasıklarımda ağırlık var sürekli tuvalete koşuyorum, bazen göbek deliğimin üstünde hareketler. baktım da duruş bozuklukları da sebep oluyormuş, bugün hep öne eğilip çalıştım ondan da olabilir ama genel olarak hep sağ tarafta aşırı sertlik gerginlik varCanım benim dün bi tekme attı çığlık attım. Galiba kafası ile ittirdi.Ama sonra indi aşağılara orda oynadı. Tahminimce o an pozisyon değiştirmeye çalışıyordu. Ama o şekilde kalsa feci can acıtır yani Senin ki muhtemelen şuan oralarda o yüzden ağrıyor olabilir
Ay yok benim ebe yüzüme bakmıyor konuşurken. Geçen gittiğimde şeker için kızdım pc ye bakarak konuşuyor yüzüme bakar mısınız dedim. İşini sevmiyorsan yapma bari de severek yapacak insanlara yer açılsın. Zaten ilgisizlikten bilgi eksikliği de çok fazla. O yüzden hiç güven vermiyor bana. Memnun değilim yani...Bizim burada kalp atışı dinliyorlar canım, her ay kendi hemsirem arıyor.
Hastanedeki yapılan testleri falan soruyor, kilo ölçümü, kalp atışı dinleme . Al sana kontrol