Belirli haftaya kadar baş popo ölçüyorlardı canım 21+2 deki öyle 25+1 baş ayak olabilir mi acaba sordun mu canımArkadaşlar merhaba sizden bir konu hakkında yardım isteyecektim ben 21+2 de doktora gittiğimde bebeğin boyu 27 cm dedi bugün 25+1 oldu aradan bir ay geçti 28 cm dedi bu normal mi ben şaşırdım kısa gibi geldi doktor normal diyor
Yaa canim okurken oyle uzuldum ki. İnsallah bir sey olmamistir icini ferah tutut. Doktorun da soylemis hem bir sey olmaz diye. Bizim aile hekimligin de yazin hemsire bebege yanlis aşi vurdu buyuk tartisma cikti.Oğlumun ebesiydi. Sonra ben bir kac ay once baska.yere tasindim. Aile hekimliğimi degistirdim bir de ne goreyim o hemsire karsimda yine benim hemsirem. Yerini drgistirip oraya vermisler.Hala elim ayağım titriyor , sağlık ocağına gittim ikinci doz tetanoz aşısı olmak için benim hemşire yıllık izindeymiş başka bir hemşireye söyledim böyle böyle gebeyim tetanoz için geldim diye geçin odaya dedi surat beş karış, açtı dolabı aşıyı yaptı, bu sefer çok acıttı dedim, Zatürre aşısı acıtır dedi o an kafamdan aşağı kaynar sular döküldü. Ne diyorsun sen ne zatüresi dedim e bana öyle dediler diyor, yahu kim dedi ben gebeyim diyorum 26 haftalık tetanoz ikinci doz diyorum cevap bile vermeden otur diyosun bide yanlış aşı mı yaptın dedim, yaşadığım korkuyu anlatamam size, hekimler herkes geldi yok çok hasta bakıyoruz bizim de kafamız karışıyor sanki hiçbir suçlu yok gibi ortada konuşmalar beni ikna etmeye çalışmalar, bana yaşattığı korku var ya kendisi de yaşasın dilerim, ,insanların yüzüne bile bakma şikayetini dinleme sonra sonuç bu. Özel doktorumu aradım korkma dedi endişelenme zarar vermez bebeğe dedi ama korkmayayım diye mi dedi bilmiyorum, araştırıyorum internetten yeterli çalışma yok , çok endişeliyim. 184'E Cimer'e şikayetlerimi yaptım ama bir zarar verdilerse bize bunun geri dönüşü yok. Kızlar ne olur sağlık ocağı ve devlet hastanelerinde herşeyi iki kere sorun sizi korkutmak değil amacım ama sağlık sisteminin geldiği nokta bu canınızı emanet ediyorsunuz bu insanlara her şeyi her şeyi kontrol edin.
İnanamiyorum şok oldum ya bu nasil bir ihmaldir ne desem bilemiyorum canım ama doktorun bir şey olmaz dediyse merak etme hiçbir şey olmaz çünkü gebelikte bildiğim kadarıyla grip aşısı ve türevlerini yapiyorlar sen gönlünü ferah tut. İnsan dogru düzgün sormaz mi ne aşısı yapılacak kaç haftalıksın falan diye inanamadim yaHala elim ayağım titriyor , sağlık ocağına gittim ikinci doz tetanoz aşısı olmak için benim hemşire yıllık izindeymiş başka bir hemşireye söyledim böyle böyle gebeyim tetanoz için geldim diye geçin odaya dedi surat beş karış, açtı dolabı aşıyı yaptı, bu sefer çok acıttı dedim, Zatürre aşısı acıtır dedi o an kafamdan aşağı kaynar sular döküldü. Ne diyorsun sen ne zatüresi dedim e bana öyle dediler diyor, yahu kim dedi ben gebeyim diyorum 26 haftalık tetanoz ikinci doz diyorum cevap bile vermeden otur diyosun bide yanlış aşı mı yaptın dedim, yaşadığım korkuyu anlatamam size, hekimler herkes geldi yok çok hasta bakıyoruz bizim de kafamız karışıyor sanki hiçbir suçlu yok gibi ortada konuşmalar beni ikna etmeye çalışmalar, bana yaşattığı korku var ya kendisi de yaşasın dilerim, ,insanların yüzüne bile bakma şikayetini dinleme sonra sonuç bu. Özel doktorumu aradım korkma dedi endişelenme zarar vermez bebeğe dedi ama korkmayayım diye mi dedi bilmiyorum, araştırıyorum internetten yeterli çalışma yok , çok endişeliyim. 184'E Cimer'e şikayetlerimi yaptım ama bir zarar verdilerse bize bunun geri dönüşü yok. Kızlar ne olur sağlık ocağı ve devlet hastanelerinde herşeyi iki kere sorun sizi korkutmak değil amacım ama sağlık sisteminin geldiği nokta bu canınızı emanet ediyorsunuz bu insanlara her şeyi her şeyi kontrol edin.
Bak böyle diyor googleda. İnsallah hiçbir şey olmadı yani sıkıntı yok sen gönlünü ferah tutHala elim ayağım titriyor , sağlık ocağına gittim ikinci doz tetanoz aşısı olmak için benim hemşire yıllık izindeymiş başka bir hemşireye söyledim böyle böyle gebeyim tetanoz için geldim diye geçin odaya dedi surat beş karış, açtı dolabı aşıyı yaptı, bu sefer çok acıttı dedim, Zatürre aşısı acıtır dedi o an kafamdan aşağı kaynar sular döküldü. Ne diyorsun sen ne zatüresi dedim e bana öyle dediler diyor, yahu kim dedi ben gebeyim diyorum 26 haftalık tetanoz ikinci doz diyorum cevap bile vermeden otur diyosun bide yanlış aşı mı yaptın dedim, yaşadığım korkuyu anlatamam size, hekimler herkes geldi yok çok hasta bakıyoruz bizim de kafamız karışıyor sanki hiçbir suçlu yok gibi ortada konuşmalar beni ikna etmeye çalışmalar, bana yaşattığı korku var ya kendisi de yaşasın dilerim, ,insanların yüzüne bile bakma şikayetini dinleme sonra sonuç bu. Özel doktorumu aradım korkma dedi endişelenme zarar vermez bebeğe dedi ama korkmayayım diye mi dedi bilmiyorum, araştırıyorum internetten yeterli çalışma yok , çok endişeliyim. 184'E Cimer'e şikayetlerimi yaptım ama bir zarar verdilerse bize bunun geri dönüşü yok. Kızlar ne olur sağlık ocağı ve devlet hastanelerinde herşeyi iki kere sorun sizi korkutmak değil amacım ama sağlık sisteminin geldiği nokta bu canınızı emanet ediyorsunuz bu insanlara her şeyi her şeyi kontrol edin.
Şaka gibi gerçekten ya çok hastaya bakıyoruz felan nasıl bir bahanedir insan hayati sağlık sonuçta bu. Sen canını sıkıp stres yapma canım kendine de bebeğe de doktorun da zaten birşey olmaz demiş zaten bildiğim ilk 3 aydan sonra yapılabiliyor bu türevlerde aşılarHala elim ayağım titriyor , sağlık ocağına gittim ikinci doz tetanoz aşısı olmak için benim hemşire yıllık izindeymiş başka bir hemşireye söyledim böyle böyle gebeyim tetanoz için geldim diye geçin odaya dedi surat beş karış, açtı dolabı aşıyı yaptı, bu sefer çok acıttı dedim, Zatürre aşısı acıtır dedi o an kafamdan aşağı kaynar sular döküldü. Ne diyorsun sen ne zatüresi dedim e bana öyle dediler diyor, yahu kim dedi ben gebeyim diyorum 26 haftalık tetanoz ikinci doz diyorum cevap bile vermeden otur diyosun bide yanlış aşı mı yaptın dedim, yaşadığım korkuyu anlatamam size, hekimler herkes geldi yok çok hasta bakıyoruz bizim de kafamız karışıyor sanki hiçbir suçlu yok gibi ortada konuşmalar beni ikna etmeye çalışmalar, bana yaşattığı korku var ya kendisi de yaşasın dilerim, ,insanların yüzüne bile bakma şikayetini dinleme sonra sonuç bu. Özel doktorumu aradım korkma dedi endişelenme zarar vermez bebeğe dedi ama korkmayayım diye mi dedi bilmiyorum, araştırıyorum internetten yeterli çalışma yok , çok endişeliyim. 184'E Cimer'e şikayetlerimi yaptım ama bir zarar verdilerse bize bunun geri dönüşü yok. Kızlar ne olur sağlık ocağı ve devlet hastanelerinde herşeyi iki kere sorun sizi korkutmak değil amacım ama sağlık sisteminin geldiği nokta bu canınızı emanet ediyorsunuz bu insanlara her şeyi her şeyi kontrol edin.
stres yapma canım gerçekten çok korkutucu seni anlıyorum ama bak doktorunda sıkıntı olmaz demiş strese girip daha fazla bebeğini de kendini de üzme Allah ın izniyle bir şey olmazHala elim ayağım titriyor , sağlık ocağına gittim ikinci doz tetanoz aşısı olmak için benim hemşire yıllık izindeymiş başka bir hemşireye söyledim böyle böyle gebeyim tetanoz için geldim diye geçin odaya dedi surat beş karış, açtı dolabı aşıyı yaptı, bu sefer çok acıttı dedim, Zatürre aşısı acıtır dedi o an kafamdan aşağı kaynar sular döküldü. Ne diyorsun sen ne zatüresi dedim e bana öyle dediler diyor, yahu kim dedi ben gebeyim diyorum 26 haftalık tetanoz ikinci doz diyorum cevap bile vermeden otur diyosun bide yanlış aşı mı yaptın dedim, yaşadığım korkuyu anlatamam size, hekimler herkes geldi yok çok hasta bakıyoruz bizim de kafamız karışıyor sanki hiçbir suçlu yok gibi ortada konuşmalar beni ikna etmeye çalışmalar, bana yaşattığı korku var ya kendisi de yaşasın dilerim, ,insanların yüzüne bile bakma şikayetini dinleme sonra sonuç bu. Özel doktorumu aradım korkma dedi endişelenme zarar vermez bebeğe dedi ama korkmayayım diye mi dedi bilmiyorum, araştırıyorum internetten yeterli çalışma yok , çok endişeliyim. 184'E Cimer'e şikayetlerimi yaptım ama bir zarar verdilerse bize bunun geri dönüşü yok. Kızlar ne olur sağlık ocağı ve devlet hastanelerinde herşeyi iki kere sorun sizi korkutmak değil amacım ama sağlık sisteminin geldiği nokta bu canınızı emanet ediyorsunuz bu insanlara her şeyi her şeyi kontrol edin.
aynen canım yaa herşey çok güzel minnak nasıl keyifli bir durumGüzel günlerde kullansın inşallah canım sağlıcakla insan kendine aldığından 10 kat daha fazla mutlu oluyormuş gerçekten
Bende gecen hafta sekernicin kan verirken tetanozun 2.sini yaptirayim dedim işe yetismem de gerekiyodu ebe ye soyledim biraz bekleyin aşı hazirliyorum dedi gelmedi bnde zamanim olmadigi icin cektim gittimAyın 10 unda kontrole gel demişti ebe bana. Ama sağlık ocağında ne kalp atışı dinliyorlar,ne adam akıllı başka bişey yapılıyor. Tartı desen nuh tarihinden kalma en eski basküllerden.Hiç bir şeyleri güven vermiyor. Ayda bir kan tahlillerime gidip kendim baktırıyorum zaten. Neyin kontrolünü yapacak anlamadım,gitmedim de Artık doğumdan sonra bebeği aşıya götürdüğümde karşılaşırız, arayan soran da yok zaten.
Canım çok üzüldüm ama içini ferah tutmaya çalış zatürre, grip gibi aşılar gebelikte yapılıyor. Yaşadığın korkuyu tahmin edebiliyorum, böyle duyarsız insanları sağlık sektöründe barındırmayacaksın şikayet ettiğin iyi olmuş. Hamile bi insana iki kat özen ve dikkat gerekiyor, nasıl içleri rahat ediyor suçu yokmuş gibi davranıyorlar anlamıyorum. Rabbim bebişini korusun Allah'ın izni ile sağlıkla kucağına al inşallah. ❤Hala elim ayağım titriyor , sağlık ocağına gittim ikinci doz tetanoz aşısı olmak için benim hemşire yıllık izindeymiş başka bir hemşireye söyledim böyle böyle gebeyim tetanoz için geldim diye geçin odaya dedi surat beş karış, açtı dolabı aşıyı yaptı, bu sefer çok acıttı dedim, Zatürre aşısı acıtır dedi o an kafamdan aşağı kaynar sular döküldü. Ne diyorsun sen ne zatüresi dedim e bana öyle dediler diyor, yahu kim dedi ben gebeyim diyorum 26 haftalık tetanoz ikinci doz diyorum cevap bile vermeden otur diyosun bide yanlış aşı mı yaptın dedim, yaşadığım korkuyu anlatamam size, hekimler herkes geldi yok çok hasta bakıyoruz bizim de kafamız karışıyor sanki hiçbir suçlu yok gibi ortada konuşmalar beni ikna etmeye çalışmalar, bana yaşattığı korku var ya kendisi de yaşasın dilerim, ,insanların yüzüne bile bakma şikayetini dinleme sonra sonuç bu. Özel doktorumu aradım korkma dedi endişelenme zarar vermez bebeğe dedi ama korkmayayım diye mi dedi bilmiyorum, araştırıyorum internetten yeterli çalışma yok , çok endişeliyim. 184'E Cimer'e şikayetlerimi yaptım ama bir zarar verdilerse bize bunun geri dönüşü yok. Kızlar ne olur sağlık ocağı ve devlet hastanelerinde herşeyi iki kere sorun sizi korkutmak değil amacım ama sağlık sisteminin geldiği nokta bu canınızı emanet ediyorsunuz bu insanlara her şeyi her şeyi kontrol edin.
Evet sordum bacak boyuna göre hesaplanıyor bize göre normal dediBelirli haftaya kadar baş popo ölçüyorlardı canım 21+2 deki öyle 25+1 baş ayak olabilir mi acaba sordun mu canım
ya hikaye ben sabah 9 da ordaydım 45 dk ebe aradım çay kahve içiyormuş mutfaktan geldi. hiçte aramıyorlar arayan çok azdır onları da tebrik etmek lazım. tetanoz aşısını yapmak toplam 30 saniye falan sürüyor. odaları boş zaten hep pc de trendyol açıkBende gecen hafta sekernicin kan verirken tetanozun 2.sini yaptirayim dedim işe yetismem de gerekiyodu ebe ye soyledim biraz bekleyin aşı hazirliyorum dedi gelmedi bnde zamanim olmadigi icin cektim gittimyarin tetanizun 2.dozunu yaptiricam insallah. Bi de daha once ebeler konusurken duydum hicbir gebe gelmiyo ariyoruz bide diuolar. Beni simdiye kadatlr kimse aramadi gitmesem tetanoz u bilmesem kalicam oyle her dr un ayri ebesi var bi de yetisemiyorum diyemezler sanki herkes hamile
Doktorun normal diyorsa öyledir canım o zamanEvet sordum bacak boyuna göre hesaplanıyor bize göre normal dedi
İnanılmaz!!! Okurken delirdim ya sabahtır aynı mevzuyu konuşuyoruz ilgisizler diye olana bak. Nasıl yanlış aşı yaparsın ya. Ya başka bir aşı olsaydı gerçekten her yere şikayet et zararı olmasa dahi böyle bir ihmalkarlık olabilir mi? Okurken ben çıldırdım resmen. Bi işi yarım yamalak yapacaksan yapma arkadaş yapma ya !!!Hala elim ayağım titriyor , sağlık ocağına gittim ikinci doz tetanoz aşısı olmak için benim hemşire yıllık izindeymiş başka bir hemşireye söyledim böyle böyle gebeyim tetanoz için geldim diye geçin odaya dedi surat beş karış, açtı dolabı aşıyı yaptı, bu sefer çok acıttı dedim, Zatürre aşısı acıtır dedi o an kafamdan aşağı kaynar sular döküldü. Ne diyorsun sen ne zatüresi dedim e bana öyle dediler diyor, yahu kim dedi ben gebeyim diyorum 26 haftalık tetanoz ikinci doz diyorum cevap bile vermeden otur diyosun bide yanlış aşı mı yaptın dedim, yaşadığım korkuyu anlatamam size, hekimler herkes geldi yok çok hasta bakıyoruz bizim de kafamız karışıyor sanki hiçbir suçlu yok gibi ortada konuşmalar beni ikna etmeye çalışmalar, bana yaşattığı korku var ya kendisi de yaşasın dilerim, ,insanların yüzüne bile bakma şikayetini dinleme sonra sonuç bu. Özel doktorumu aradım korkma dedi endişelenme zarar vermez bebeğe dedi ama korkmayayım diye mi dedi bilmiyorum, araştırıyorum internetten yeterli çalışma yok , çok endişeliyim. 184'E Cimer'e şikayetlerimi yaptım ama bir zarar verdilerse bize bunun geri dönüşü yok. Kızlar ne olur sağlık ocağı ve devlet hastanelerinde herşeyi iki kere sorun sizi korkutmak değil amacım ama sağlık sisteminin geldiği nokta bu canınızı emanet ediyorsunuz bu insanlara her şeyi her şeyi kontrol edin.
İlk kim doğuracak acaba, çok merak ediyorum herkesin doğum hikayeleriniaynen canım zaman iyice azaldı 2 ay sonra haberler başlar teker teker yazarız buraya inşallah sağlıcakla doğdu bizim minkler diye
Ben bugün sırt ve kaburga ağrılarını söyledim, magnezyum verdi bana.Yok kullanmıyorum bu gidişimde onu da alıcam ama belki bir faydası olur canımBence de öyle belki rahim büyüdüğü icin oraya baskı yapıyor çünkü sırtım falan da ağrıyor
İnanmıyorum ya şaka gibiler, kaç hastaya bakarsan bak bu senin problemin değil ki. Sana nasıl bir korku verdiler haberleri yok, bir de pişkin pişkin savunma yapıyorHala elim ayağım titriyor , sağlık ocağına gittim ikinci doz tetanoz aşısı olmak için benim hemşire yıllık izindeymiş başka bir hemşireye söyledim böyle böyle gebeyim tetanoz için geldim diye geçin odaya dedi surat beş karış, açtı dolabı aşıyı yaptı, bu sefer çok acıttı dedim, Zatürre aşısı acıtır dedi o an kafamdan aşağı kaynar sular döküldü. Ne diyorsun sen ne zatüresi dedim e bana öyle dediler diyor, yahu kim dedi ben gebeyim diyorum 26 haftalık tetanoz ikinci doz diyorum cevap bile vermeden otur diyosun bide yanlış aşı mı yaptın dedim, yaşadığım korkuyu anlatamam size, hekimler herkes geldi yok çok hasta bakıyoruz bizim de kafamız karışıyor sanki hiçbir suçlu yok gibi ortada konuşmalar beni ikna etmeye çalışmalar, bana yaşattığı korku var ya kendisi de yaşasın dilerim, ,insanların yüzüne bile bakma şikayetini dinleme sonra sonuç bu. Özel doktorumu aradım korkma dedi endişelenme zarar vermez bebeğe dedi ama korkmayayım diye mi dedi bilmiyorum, araştırıyorum internetten yeterli çalışma yok , çok endişeliyim. 184'E Cimer'e şikayetlerimi yaptım ama bir zarar verdilerse bize bunun geri dönüşü yok. Kızlar ne olur sağlık ocağı ve devlet hastanelerinde herşeyi iki kere sorun sizi korkutmak değil amacım ama sağlık sisteminin geldiği nokta bu canınızı emanet ediyorsunuz bu insanlara her şeyi her şeyi kontrol edin.
Büyük ihtimal bana da verir gibiİlk kim doğuracak acaba, çok merak ediyorum herkesin doğum hikayelerini
Ben bugün sırt ve kaburga ağrılarını söyledim, magnezyum verdi bana.
İnanmıyorum ya şaka gibiler, kaç hastaya bakarsan bak bu senin problemin değil ki. Sana nasıl bir korku verdiler haberleri yok, bir de pişkin pişkin savunma yapıyor
Bizimkilerde pek bi ilgili kalp dinliyor hal hatır soruyor rutinlerde arayıp söylüyorlarBizim burada kalp atışı dinliyorlar canım, her ay kendi hemsirem arıyor.
Hastanedeki yapılan testleri falan soruyor, kilo ölçümü, kalp atışı dinleme . Al sana kontrol
Bende anlamadım valla inşallah normaldirDoktorun normal diyorsa öyledir canım o zaman
Oncelikle gecmis olsun,nasil boyle bir sey olabilir ya,akil alir gibi degil,saglik yani sakaya gelmez.Sikayet etmeklede cok iyi yapmissiniz,umarim bir yaptirimi olurda bir daha ayni hatayi yapmaz.Hala elim ayağım titriyor , sağlık ocağına gittim ikinci doz tetanoz aşısı olmak için benim hemşire yıllık izindeymiş başka bir hemşireye söyledim böyle böyle gebeyim tetanoz için geldim diye geçin odaya dedi surat beş karış, açtı dolabı aşıyı yaptı, bu sefer çok acıttı dedim, Zatürre aşısı acıtır dedi o an kafamdan aşağı kaynar sular döküldü. Ne diyorsun sen ne zatüresi dedim e bana öyle dediler diyor, yahu kim dedi ben gebeyim diyorum 26 haftalık tetanoz ikinci doz diyorum cevap bile vermeden otur diyosun bide yanlış aşı mı yaptın dedim, yaşadığım korkuyu anlatamam size, hekimler herkes geldi yok çok hasta bakıyoruz bizim de kafamız karışıyor sanki hiçbir suçlu yok gibi ortada konuşmalar beni ikna etmeye çalışmalar, bana yaşattığı korku var ya kendisi de yaşasın dilerim, ,insanların yüzüne bile bakma şikayetini dinleme sonra sonuç bu. Özel doktorumu aradım korkma dedi endişelenme zarar vermez bebeğe dedi ama korkmayayım diye mi dedi bilmiyorum, araştırıyorum internetten yeterli çalışma yok , çok endişeliyim. 184'E Cimer'e şikayetlerimi yaptım ama bir zarar verdilerse bize bunun geri dönüşü yok. Kızlar ne olur sağlık ocağı ve devlet hastanelerinde herşeyi iki kere sorun sizi korkutmak değil amacım ama sağlık sisteminin geldiği nokta bu canınızı emanet ediyorsunuz bu insanlara her şeyi her şeyi kontrol edin.
Sikayet etsen de alip baska yere koyuyorlar.Bebege yanlis asi vuran hemsiremiz şuan yeni gittigim yer de vurduruken oyle.tedirgin oldum ki. Benim hemsire ilgili guler yuzlu vs ama malesef yazin oyle bir hata yapti. Ama çoğu surat bes karis hava da ayakta ölmusler sabriniz yoksa yapmayin meslegi. Tamam bir suru insan gidiyordur insanla ugrasma gucu sabri yoksa secmeyin o meslekleri oturun eviniz de.İnanılmaz!!! Okurken delirdim ya sabahtır aynı mevzuyu konuşuyoruz ilgisizler diye olana bak. Nasıl yanlış aşı yaparsın ya. Ya başka bir aşı olsaydı gerçekten her yere şikayet et zararı olmasa dahi böyle bir ihmalkarlık olabilir mi? Okurken ben çıldırdım resmen. Bi işi yarım yamalak yapacaksan yapma arkadaş yapma ya !!!
Cok gecmis olsun. Insallah bir sey olmaz. Prof. Kadin dogumda ileri duzey bi dontora daha sorun derim, vakit gecmeden varsa yapilcak bir sey yaparkar... Doktorunuz da demis zaten insallah bir sey olmaz. Bence de o hemsireyi de mahkemeye verin. Cok ozurdilerim ama tam gerizekali aptalmis! Karsinda gebe var, Hemsire olmussun hala bilmiyor musun ne yapilcak! Allah a da ayrica havale boyleleri...Hala elim ayağım titriyor , sağlık ocağına gittim ikinci doz tetanoz aşısı olmak için benim hemşire yıllık izindeymiş başka bir hemşireye söyledim böyle böyle gebeyim tetanoz için geldim diye geçin odaya dedi surat beş karış, açtı dolabı aşıyı yaptı, bu sefer çok acıttı dedim, Zatürre aşısı acıtır dedi o an kafamdan aşağı kaynar sular döküldü. Ne diyorsun sen ne zatüresi dedim e bana öyle dediler diyor, yahu kim dedi ben gebeyim diyorum 26 haftalık tetanoz ikinci doz diyorum cevap bile vermeden otur diyosun bide yanlış aşı mı yaptın dedim, yaşadığım korkuyu anlatamam size, hekimler herkes geldi yok çok hasta bakıyoruz bizim de kafamız karışıyor sanki hiçbir suçlu yok gibi ortada konuşmalar beni ikna etmeye çalışmalar, bana yaşattığı korku var ya kendisi de yaşasın dilerim, ,insanların yüzüne bile bakma şikayetini dinleme sonra sonuç bu. Özel doktorumu aradım korkma dedi endişelenme zarar vermez bebeğe dedi ama korkmayayım diye mi dedi bilmiyorum, araştırıyorum internetten yeterli çalışma yok , çok endişeliyim. 184'E Cimer'e şikayetlerimi yaptım ama bir zarar verdilerse bize bunun geri dönüşü yok. Kızlar ne olur sağlık ocağı ve devlet hastanelerinde herşeyi iki kere sorun sizi korkutmak değil amacım ama sağlık sisteminin geldiği nokta bu canınızı emanet ediyorsunuz bu insanlara her şeyi her şeyi kontrol edin.