2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    300
Belirli haftaya kadar baş popo ölçüyorlardı canım 21+2 deki öyle 25+1 baş ayak olabilir mi acaba sordun mu canım

Yaa canim okurken oyle uzuldum ki. İnsallah bir sey olmamistir icini ferah tutut. Doktorun da soylemis hem bir sey olmaz diye. Bizim aile hekimligin de yazin hemsire bebege yanlis aşi vurdu buyuk tartisma cikti.Oğlumun ebesiydi. Sonra ben bir kac ay once baska.yere tasindim. Aile hekimliğimi degistirdim bir de ne goreyim o hemsire karsimda yine benim hemsirem. Yerini drgistirip oraya vermisler.

İnanamiyorum şok oldum ya bu nasil bir ihmaldir ne desem bilemiyorum canım ama doktorun bir şey olmaz dediyse merak etme hiçbir şey olmaz çünkü gebelikte bildiğim kadarıyla grip aşısı ve türevlerini yapiyorlar sen gönlünü ferah tut. İnsan dogru düzgün sormaz mi ne aşısı yapılacak kaç haftalıksın falan diye inanamadim ya

Bak böyle diyor googleda. İnsallah hiçbir şey olmadı yani sıkıntı yok sen gönlünü ferah tut

Eklentiler

• FDB32ABF-EF14-448D-8B7A-27F9CF8F160A.png
    206,4 KB · Görüntüleme: 41
Şaka gibi gerçekten ya çok hastaya bakıyoruz felan nasıl bir bahanedir insan hayati sağlık sonuçta bu. Sen canını sıkıp stres yapma canım kendine de bebeğe de doktorun da zaten birşey olmaz demiş zaten bildiğim ilk 3 aydan sonra yapılabiliyor bu türevlerde aşılar

stres yapma canım gerçekten çok korkutucu seni anlıyorum ama bak doktorunda sıkıntı olmaz demiş strese girip daha fazla bebeğini de kendini de üzme Allah ın izniyle bir şey olmaz
Güzel günlerde kullansın inşallah canım sağlıcakla insan kendine aldığından 10 kat daha fazla mutlu oluyormuş gerçekten
aynen canım yaa herşey çok güzel minnak nasıl keyifli bir durum

Bende gecen hafta sekernicin kan verirken tetanozun 2.sini yaptirayim dedim işe yetismem de gerekiyodu ebe ye soyledim biraz bekleyin aşı hazirliyorum dedi gelmedi bnde zamanim olmadigi icin cektim gittim yarin tetanizun 2.dozunu yaptiricam insallah. Bi de daha once ebeler konusurken duydum hicbir gebe gelmiyo ariyoruz bide diuolar. Beni simdiye kadatlr kimse aramadi gitmesem tetanoz u bilmesem kalicam oyle her dr un ayri ebesi var bi de yetisemiyorum diyemezler sanki herkes hamile

Canım çok üzüldüm ama içini ferah tutmaya çalış zatürre, grip gibi aşılar gebelikte yapılıyor. Yaşadığın korkuyu tahmin edebiliyorum, böyle duyarsız insanları sağlık sektöründe barındırmayacaksın şikayet ettiğin iyi olmuş. Hamile bi insana iki kat özen ve dikkat gerekiyor, nasıl içleri rahat ediyor suçu yokmuş gibi davranıyorlar anlamıyorum. Rabbim bebişini korusun Allah'ın izni ile sağlıkla kucağına al inşallah. ❤

ya hikaye ben sabah 9 da ordaydım 45 dk ebe aradım çay kahve içiyormuş mutfaktan geldi. hiçte aramıyorlar arayan çok azdır onları da tebrik etmek lazım. tetanoz aşısını yapmak toplam 30 saniye falan sürüyor. odaları boş zaten hep pc de trendyol açık bana cevap verirken bi yandan trendyolda geziniyordu ben de delirdim yüzüme bakar mısınız dedim

İnanılmaz!!! Okurken delirdim ya sabahtır aynı mevzuyu konuşuyoruz ilgisizler diye olana bak. Nasıl yanlış aşı yaparsın ya. Ya başka bir aşı olsaydı gerçekten her yere şikayet et zararı olmasa dahi böyle bir ihmalkarlık olabilir mi? Okurken ben çıldırdım resmen. Bi işi yarım yamalak yapacaksan yapma arkadaş yapma ya !!!

aynen canım zaman iyice azaldı 2 ay sonra haberler başlar teker teker yazarız buraya inşallah sağlıcakla doğdu bizim minkler diye
İlk kim doğuracak acaba, çok merak ediyorum herkesin doğum hikayelerini
Yok kullanmıyorum bu gidişimde onu da alıcam ama belki bir faydası olur canım Bence de öyle belki rahim büyüdüğü icin oraya baskı yapıyor çünkü sırtım falan da ağrıyor
Ben bugün sırt ve kaburga ağrılarını söyledim, magnezyum verdi bana.
İnanmıyorum ya şaka gibiler, kaç hastaya bakarsan bak bu senin problemin değil ki. Sana nasıl bir korku verdiler haberleri yok, bir de pişkin pişkin savunma yapıyor

Büyük ihtimal bana da verir gibi

Bizim burada kalp atışı dinliyorlar canım, her ay kendi hemsirem arıyor.
Hastanedeki yapılan testleri falan soruyor, kilo ölçümü, kalp atışı dinleme . Al sana kontrol
Bizimkilerde pek bi ilgili kalp dinliyor hal hatır soruyor rutinlerde arayıp söylüyorlar

Kızlar bugün kendi doktoruma gittim çok şükür iyi şeyler duydum rabbime hamd olsun Bebeğimin kilosu da boyu da benim suyumda rahim ağzı uzunluğumda herşey yolunda çok şükür. Kanama alanı polip kist vs. Görülmedi. Kanama içinde doktor dediki Bazen enfeksiyon idrarda çıkmayabilirmiş ama kanama görülebilirmiş fitilimi kullandım bitti dahada birşey kullanmana gerek yok dedi.Tedbir amaçlı 2 hafta sonra tekrar muayeneye gel dedi. Bebitomun kafası aşağıda ondan baskı hissedebilirsin dedi. Bazen dönüşlerinde canım acıyor dedim gayet normal dedi. Hepimiz iyi haberler alalım inşallah sağlıkla kavuşalım yavrularımıza

Oncelikle gecmis olsun,nasil boyle bir sey olabilir ya,akil alir gibi degil,saglik yani sakaya gelmez.Sikayet etmeklede cok iyi yapmissiniz,umarim bir yaptirimi olurda bir daha ayni hatayi yapmaz.

Sikayet etsen de alip baska yere koyuyorlar.Bebege yanlis asi vuran hemsiremiz şuan yeni gittigim yer de vurduruken oyle.tedirgin oldum ki. Benim hemsire ilgili guler yuzlu vs ama malesef yazin oyle bir hata yapti. Ama çoğu surat bes karis hava da ayakta ölmusler sabriniz yoksa yapmayin meslegi. Tamam bir suru insan gidiyordur insanla ugrasma gucu sabri yoksa secmeyin o meslekleri oturun eviniz de.

Cok Cok gecmis olsun. Insallah bir sey olmaz. Prof. Kadin dogumda ileri duzey bi dontora daha sorun derim, vakit gecmeden varsa yapilcak bir sey yaparkar... Doktorunuz da demis zaten insallah bir sey olmaz. Bence de o hemsireyi de mahkemeye verin. Cok ozurdilerim ama tam gerizekali aptalmis! Karsinda gebe var, Hemsire olmussun hala bilmiyor musun ne yapilcak! Allah a da ayrica havale boyleleri...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…