2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    300
Kızlar yarın sabahtan kan vereceğim sağlık ocağında. Doktorum rutin gebelik testlerini tekrardan istedi. Sizden de istiyorlar mı böyle arada.
Beni de aradılar yarın hem tetanoz hem kan testleri için
Gunaydin. En sevdigim gunlerden biri Çarsamba.Cumaya az kaldiginin habercisi😊
Benim de Çarşamba günü ❤️ doktor kontrolü günümüz

Leedong Leedong sana ayakta göbek sözüm vardı 🤣
28 i doldurmaya 1 kala diyelim 🤭

Eklentiler

• IMG_20221214_114339.jpg
    IMG_20221214_114339.jpg
    88,8 KB · Görüntüleme: 96
Ayın 10 unda kontrole gel demişti ebe bana. Ama sağlık ocağında ne kalp atışı dinliyorlar,ne adam akıllı başka bişey yapılıyor. Tartı desen nuh tarihinden kalma en eski basküllerden.😅 Hiç bir şeyleri güven vermiyor. Ayda bir kan tahlillerime gidip kendim baktırıyorum zaten. Neyin kontrolünü yapacak anlamadım,gitmedim de 😒 Artık doğumdan sonra bebeği aşıya götürdüğümde karşılaşırız, arayan soran da yok zaten.🤷

kızlar kaburga ağrısı yaşayan varmı? bebeğim birkaç gündür sağ üst tarafı zorluyor, artık orda ayagı mı var kafası mı var bilmiyorum. hareketleri de vurma gibi degil de daha cok zıplama gibi ya da dönme hareketleri olmaya başladı, dönerken canım acıyor bazen. bugün de kaburga ağrısı başladı, daha cok erken diye düşünüyorum son ay oluyordu normalde. cumartesi kontrolüm var artık o gün göreceğim pozisyonunu minnoşun

kızlar kaburga ağrısı yaşayan varmı? bebeğim birkaç gündür sağ üst tarafı zorluyor, artık orda ayagı mı var kafası mı var bilmiyorum. hareketleri de vurma gibi degil de daha cok zıplama gibi ya da dönme hareketleri olmaya başladı, dönerken canım acıyor bazen. bugün de kaburga ağrısı başladı, daha cok erken diye düşünüyorum son ay oluyordu normalde. cumartesi kontrolüm var artık o gün göreceğim pozisyonunu minnoşun
Canım benim dün bi tekme attı çığlık attım. Galiba kafası ile ittirdi.😒 Ama sonra indi aşağılara orda oynadı. Tahminimce o an pozisyon değiştirmeye çalışıyordu. Ama o şekilde kalsa feci can acıtır yani 🥺 Senin ki muhtemelen şuan oralarda o yüzden ağrıyor olabilir🥲

Ayın 10 unda kontrole gel demişti ebe bana. Ama sağlık ocağında ne kalp atışı dinliyorlar,ne adam akıllı başka bişey yapılıyor. Tartı desen nuh tarihinden kalma en eski basküllerden.😅 Hiç bir şeyleri güven vermiyor. Ayda bir kan tahlillerime gidip kendim baktırıyorum zaten. Neyin kontrolünü yapacak anlamadım,gitmedim de 😒 Artık doğumdan sonra bebeği aşıya götürdüğümde karşılaşırız, arayan soran da yok zaten.🤷
Bizim burada kalp atışı dinliyorlar canım, her ay kendi hemsirem arıyor.
Hastanedeki yapılan testleri falan soruyor, kilo ölçümü, kalp atışı dinleme . Al sana kontrol 😃

Sürekli değil ama kaburga tarafına yaklaşırsa ciddi anlamda ağrı veriyor

Canım benim dün bi tekme attı çığlık attım. Galiba kafası ile ittirdi.😒 Ama sonra indi aşağılara orda oynadı. Tahminimce o an pozisyon değiştirmeye çalışıyordu. Ama o şekilde kalsa feci can acıtır yani 🥺 Senin ki muhtemelen şuan oralarda o yüzden ağrıyor olabilir🥲
normaldir canım ya bu ara çok büyüdüler, bir bakıyorum kasıklarımda ağırlık var sürekli tuvalete koşuyorum, bazen göbek deliğimin üstünde hareketler. baktım da duruş bozuklukları da sebep oluyormuş, bugün hep öne eğilip çalıştım ondan da olabilir ama genel olarak hep sağ tarafta aşırı sertlik gerginlik var

Bizim burada kalp atışı dinliyorlar canım, her ay kendi hemsirem arıyor.
Hastanedeki yapılan testleri falan soruyor, kilo ölçümü, kalp atışı dinleme . Al sana kontrol 😃
Ay yok benim ebe yüzüme bakmıyor konuşurken. Geçen gittiğimde şeker için kızdım pc ye bakarak konuşuyor yüzüme bakar mısınız dedim. İşini sevmiyorsan yapma bari de severek yapacak insanlara yer açılsın. Zaten ilgisizlikten bilgi eksikliği de çok fazla. O yüzden hiç güven vermiyor bana. Memnun değilim yani...

X