2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    300
Erken doğum mu, o niye ki? Öyle birşey varsa hiç uğraşmamak en iyisi tabii. Korkuttun beni ellemem artık 🙈😅
göğsü sıkmak süt akışını başlatmak icin beyine sinyal veriyor artık süt üretebilirsin doğum zamanı geldi gibi, rahim kasılmalarına sebep oluyor. bunun için çok uğraşmak lazım bir iki kere elledin diye bişey olmaz da dikkatli ol diye söyledim canım

Kızlar moralim çok bozuk bugün kontrolüm vardı 23+6 haftalığız ve bir önceki kontrolüm 19+6 daydı bu ara sürede hiç kilo almamışım ama bebeğimin gelişimi haftasına uyumlu dedi 587gr mış ama çok üzüldüm doktor aşırı kızdı gelişimi durur sen kilo almadığın için dedi
Sen hiç kilo almadığın için gelişimi durur dedi böyle bişey olabilir mi

Kızlar moralim çok bozuk bugün kontrolüm vardı 23+6 haftalığız ve bir önceki kontrolüm 19+6 daydı bu ara sürede hiç kilo almamışım ama bebeğimin gelişimi haftasına uyumlu dedi 587gr mış ama çok üzüldüm doktor aşırı kızdı gelişimi durur sen kilo almadığın için dedi
Ama sonuçta bebek kilo almış ve haftasıyla uyumluymuş moralini bozma bnce

Canım bebek kilosu haftasıyla uyumlu ise sanmıyorum ben öyle bir şey olacağını. Herkesin bünyesi farklı burda 4 kilo alan da var 14 kilo alanda sonuçta. Sen beslenmene dikkat ediyorsan bebek de haftasıyla uyumlu ise stres yapma bence kendine dolayısıyla da bebeğe

ben memem sızlıyor diye geçen göğsümün ucunu ovaladım az su gibi akıntı geldi bi anda şok oldum korkumdan ellemiyorum artık, rahim kasılmalarını başlatıyormuş

göğsü sıkmak süt akışını başlatmak icin beyine sinyal veriyor artık süt üretebilirsin doğum zamanı geldi gibi, rahim kasılmalarına sebep oluyor. bunun için çok uğraşmak lazım bir iki kere elledin diye bişey olmaz da dikkatli ol diye söyledim canım

Teşekkür ederim kızlar 🌷🌷 hiç duymadığım birşeydi. Dokunmam bile artık 😅

İyide gebeliginde kilo veren bile var,cok mu zayifsiniz?

Oooo yarın sabah bu üçlüyü muhakkak deneyeceğim canım 😂😂😂

Canım bugün öğlen işten geldim, evde benim yiyebileceğim pek bir şey yoktu. Eskiden olsa her türlü yersin ama şimdi şekerdi oydu buydu derken.. yoğurt çıkardım, 1 dilim siyez ekmeği ve bu muzlu karışımı yapıp yedim valla 😊 sonra da bir güzel uyumuşum, iyi geldi dinlendim ☺️

Canım bugün öğlen işten geldim, evde benim yiyebileceğim pek bir şey yoktu. Eskiden olsa her türlü yersin ama şimdi şekerdi oydu buydu derken.. yoğurt çıkardım, 1 dilim siyez ekmeği ve bu muzlu karışımı yapıp yedim valla 😊 sonra da bir güzel uyumuşum, iyi geldi dinlendim ☺️
Ohhh miss iyi gelmiştir vallahi canım iyi yapmışsın 😊😊💗💕

Iyi bari gobekleri görünce rahatladım benim cok çıkmış diye düşünüyordum sizin de oyleymis 😃 bazı zayıf arkadaşlarimda hiç belli olmuyordu karın, doguma giderken bile 7 aylik gibi duruyordu, herhalde vücut yapısıyla alakali
Artık büyüyorlar annesi göbüşlerde çıktı böyle görüyorum mutlu oluyorum 😊😍😘

Canım bebek kilosu haftasıyla uyumlu ise sanmıyorum ben öyle bir şey olacağını. Herkesin bünyesi farklı burda 4 kilo alan da var 14 kilo alanda sonuçta. Sen beslenmene dikkat ediyorsan bebek de haftasıyla uyumlu ise stres yapma bence kendine dolayısıyla da bebeğe
İşte insan stres yapıyo ya çok üzüldüm gelişimi durur diyince

Sen hiç kilo almadığın için gelişimi durur dedi böyle bişey olabilir mi
böyle bişey olamaz ki bebek her halukarda senden besleniyor. az ya da abur cubur şeyler mi yiyorsun canım, oyuzden mi uyardı acaba seni. moralini bozma, gebelikte diyet yapıp zayıflayan hamileler bile var, sen kilo almadın diye bebek de kilo almıyor diye bişey yokki baksana haftasıyla uyumlu cıkmıs zaten gayet güzel

Sizlerdede varsa anormal bir durum değil ozmn bu. Çıkacak birşey gibide durmuyor iyice derinde sanki. Duştayken iyice yumuşayınca derin operasyona geçecem🥴
Canım normal zaten son ayda da akıntı gibi oluyrodu hafif krem rengi sarımsı gibi benim son ayımda akıyordu damla damla şuan normal süt oluşturuyoruz yanl şuan 28+4 üm Allah korusun erken doğum yapsam sütüm gelir emzirebilriirm canım. Çocuklar emene kadar böyle herhalde :)

X