- 5 Mart 2013
- 23.527
- 44.637
Bi bilsem valla hepte dikkat edenlerin yüksek çıkıyor yalnız nasıl işseAklima sey geldi kıs ayindayiz hareketlilik daha az diye mi acaba boyle yuksek cikiyor.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bi bilsem valla hepte dikkat edenlerin yüksek çıkıyor yalnız nasıl işseAklima sey geldi kıs ayindayiz hareketlilik daha az diye mi acaba boyle yuksek cikiyor.
geçen annem elini göbeğime koydu bebeğin hareketlerine bakmak için eşofmanın lastiği de göbeğimde iz yapmış, annem hiiii çok çatlamışsın demez mi nolduğumu şaşırdım 1 günde nasıl çatladım ya diye bi baktım lastik izleriymişBen 25 haftaligim 1-2 gun geriden geliyor.Yani doktor aksi bir sey soylemedigi surece bence takilmayin,belki yapi olarak boylesinizdir.Benim ilk gebeligimde de gobegim yoktu,guzel yanı hic catlagim olmadi Sabahlari bayagi duz karnim yemek yiyince cikiyor biraz
Söylemedi ama İşte ilk olunca evham yapmamak elimde değil Bende durum bu ama yemek yemiş halim sabahları ben de normal bir karınBen 25 haftaligim 1-2 gun geriden geliyor.Yani doktor aksi bir sey soylemedigi surece bence takilmayin,belki yapi olarak boylesinizdir.Benim ilk gebeligimde de gobegim yoktu,guzel yanı hic catlagim olmadi Sabahlari bayagi duz karnim yemek yiyince cikiyor biraz
Bende de var canım,videosu vardı onunla ilgili, benim sarı gibi sanki ucunda kuruyor. Duşta yumusayinca hafif ovaliyorum geçiyor. Google da şöyle diyor hatta.Bende de var o dediğinizden ama nedir çözemedim elinle alınca gidiyor tekrar oluyor
O catlak bir gunde olmuyor,dogumdan sonra gobek inince belli oluyor iyi nemlendirmek lazim.Cok kasimamak lazim.Bir de catlaklarin da genetik oldugunu dusunuyorum annem de cok catlamazmis.geçen annem elini göbeğime koydu bebeğin hareketlerine bakmak için eşofmanın lastiği de göbeğimde iz yapmış, annem hiiii çok çatlamışsın demez mi nolduğumu şaşırdım 1 günde nasıl çatladım ya diye bi baktım lastik izleriymiş
Benimkinden daha iyi karninizSöylemedi ama İşte ilk olunca evham yapmamak elimde değil Bende durum bu ama yemek yemiş halim sabahları ben de normal bir karın
valla benim annem son aylar çatlamış ben de görünen yok bişi ama son aylarda bi sürpriz bekliyorumO catlak bir gunde olmuyor,dogumdan sonra gobek inince belli oluyor iyi nemlendirmek lazim.Cok kasimamak lazim.Bir de catlaklarin da genetik oldugunu dusunuyorum annem de cok catlamazmis.
3 4 gunden bir sey olmaz canim. Karinla da alakasi yok ki oğlum da da cok buyuk bir karnim yoktu. Oğlumu sezeryanla almasalardi 4 kilo garanti doguyordu. 3900 dogmustu şisi cikarilmis hali 3700 du. Hem bazen bebekler önde gidiyor son aylarda haftasini yakaliyor. Bazen geriden giden atak yapiyor. Hele ki senin 3 4 gun hic bir sey. Hem ultrason ölcumleri bire bir aynisi vermez sapmalar oluyor.Benimde sizin gibi ya ayrıca 26 olmamız gerekirken 3 4 gün geriden geliyoruz Karnımda çıkmayınca insan kafaya takıyor yemek yedikten sonra karnımın olduğu belli oluyor sizin de öyle mi?
Bende de var canım,videosu vardı onunla ilgili, benim sarı gibi sanki ucunda kuruyor. Duşta yumusayinca hafif ovaliyorum geçiyor. Google da şöyle diyor hatta.
""Hamilelik sürecinin 16. haftası itibarıyla süt salgılanmaya başlamasıyla meme ucundan açık sarı renkte ve az bir miktarda gelen sıvıdır. Uzmanlar tarafından söz konusu dönemde salgılanan bu sıvı normal olarak görülür.""
Koparma onlar sana çok lazim olacakKizin disleri cikinca ara da o isirip koparacak zatenKızlar 2 gündür meme ucum sızlıyor ilk kez yaşıyorum bunu koparıp atasım geliyor
Şu an gerginim sizde de oluyor mu? Gün içerisinde karnım taş gibi kesiliyor üzerimdeki kıyafetten dolayı da öyle çıkmış evde daha düz bir şeyle tekrar atacağım ya da 1 hafta önceki fotolardan bakayım bakalımBenimkinden daha iyi karniniz
sen bu grubun moral verme kraliçesisinKoparma onlar sana çok lazim olacakKizin disleri cikinca ara da o isirip koparacak zaten
Kati bir diyet uygulamasaniz bile dikkat etmenizde fayda var.
Vay arkadaş bu ne ya herkesin sınırda çıkıyor Doktorun zaten yönlendirecektir canım beslenmene dikkat edeceksin mecburen. Açlık iyi senin de tokluk evet sınırda 140 üst değer 50 likte
Ya hiç beklemiyordum bu performansı kendimden, bizim evde ekmek hiç yenmez, pirinç fln tüketilmez tatlı pek girmez aram yoktur tatlıyla, hep sporcu beslenmesi gibi besleniyoruz eşimle zaten, ailemde de şeker öyküsü yok , ben iki güne bir spor yapıyorum çok hareketsiz de değilim allah allah gerçekten inanamadım ben daha ne yapayım haftasonu işte bir gün kaçamak yapıyordum onu da yapmayayım bari ama bu nasıl yaşamaktır ya çok sıkıcıAklima sey geldi kıs ayindayiz hareketlilik daha az diye mi acaba boyle yuksek cikiyor.
Acaba beslenmede mi sorun yaşıyorum diye kendimi çok dinliyorum sürekli karnım çıktı mı diye bakıyorum benimde erkek, sizler herhalde 2. hamilelik tecrübe böyle bir şey işte :)3 4 gunden bir sey olmaz canim. Karinla da alakasi yok ki oğlum da da cok buyuk bir karnim yoktu. Oğlumu sezeryanla almasalardi 4 kilo garanti doguyordu. 3900 dogmustu şisi cikarilmis hali 3700 du. Hem bazen bebekler önde gidiyor son aylarda haftasini yakaliyor. Bazen geriden giden atak yapiyor. Hele ki senin 3 4 gun hic bir sey. Hem ultrason ölcumleri bire bir aynisi vermez sapmalar oluyor.
Benim de akmiyor canım bakıyorum orda kurumuş kalmışAma benim akmıyor beyaz kalıyor elimle çıkartıyorum kolayca çıkıyor benimki ama olabilir dediği gibi :)
Maşallah size kaç aylık :)Oğlum ve BenEki Görüntüle 3174459
valla ben de ona şaşıyorum işte biz de benzer şekilde besleniyoruz spor yapmasakta. acaba vücut alışık olmadığı için mi böyle tepki verip hızlı yükseltiyor şekeriYa hiç beklemiyordum bu performansı kendimden, bizim evde ekmek hiç yenmez, pirinç fln tüketilmez tatlı pek girmez aram yoktur tatlıyla, hep sporcu beslenmesi gibi besleniyoruz eşimle zaten, ailemde de şeker öyküsü yok , ben iki güne bir spor yapıyorum çok hareketsiz de değilim allah allah gerçekten inanamadım ben daha ne yapayım haftasonu işte bir gün kaçamak yapıyordum onu da yapmayayım bari ama bu nasıl yaşamaktır ya çok sıkıcı
Oyyy maşallahh size :)