2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    300
Ben 145 civarıydı sanırım test

Ben de 50 gramlık yaptırdım

Benim de 1,5 hafta önde gösteriyor hep, oğlum için o da iri bebekmis muhtemelen abisine çekti demişti doktor.
Senin kızın nasıldı acaba doğum boyu ve kilosu
Kızım 54cm 3400 doğmuştu ama doktor hiç iri bebek falan demiyordu canım. Bu doktorum söyleyince şaşırdım. Ablası gibi uzun olacak dedi zaten. Geçen hafta 37 cm ken bu hafta 41 yani 1 haftada 4cm uzuyor mu o zaman doğuma kdar kaç cm olur bu 😁

Tuvalet olayı son 2 aydır böyle canım, ozmna kadar aldığımı aldıydım zaten 😂 Nasıl eski kiloma düşmezsem daha iyi yaaa, hayır eski kilomu istiyorum ben😁 doğumdan 6 ay sonra hepsini vermiş olurum diye hayaller içerisindeyim :KK70:
Normal de bunyen hizli kilo almiyorsa en gec 1 aya eski kilonda olursun.Emzirmek aşiri kilo verdiriyor. Hele ki ilk hamilelikse o tempo yorgunluk 2 haftada eriyorsun😁

Benim de aynı pıt pıt aşağı vuruyor bir de 2 gündür göğsümün tam altındaki kemik sanki batıyormuş gibi oluyor galiba kafası ile oraya ittiriyor kendini 🥵
Aa bunu soracaktım ben de size sol göğsümün altı sızlıyor resmen bebek oralarda napiyo bilmiyorum korkuttu beni bu akşam sıpa

Kesin canım benim de sanki südyen varmışta teli sıkar ya böyle kemiğe batar aynı öyle acıyor 😶
Aynı gün aynı sıkıntıyı yasamamız 🙈 hayır yani tekmeleri falan hep kasıgıma dogru demek ki dediğin gibi kafayı falan dayıyor oraya canım başka açıklaması yok

Benim de aynı pıt pıt aşağı vuruyor bir de 2 gündür göğsümün tam altındaki kemik sanki batıyormuş gibi oluyor galiba kafası ile oraya ittiriyor kendini 🥵
Yok ya ne pıtı bnimki ileri derece bi bebek siddeti 🥴 evet sanki sutyenin demiri rahatsiz ediyormuş gibi biseyler oluyo diklemesine durmus asagidan tekmeleme ustten yumrukla bi sekiller bi hareketler icerde 360 derece dönüyorlar mi ne 🤭

Ya kizlar benim bu bebe aksam oldu mu hep asagilara vuruyo sizinkiler ne durumda 🥴
Ben tam göbek dediğimin oralarda hissediyorum, bugun hep oralarda oynuyor😇
2 hafta önce hep alt tarafımda baskı ve hareket hissi vardı, ultrasonda bebeğin kafası aşağıdaydı ters duruştaydı. Bu haftaki ultrasonda poposunun üzerinde oturuyordu.

Aynı gün aynı sıkıntıyı yasamamız 🙈 hayır yani tekmeleri falan hep kasıgıma dogru demek ki dediğin gibi kafayı falan dayıyor oraya canım başka açıklaması yok
Evet valla nasıl denk geliyor 🙈 Dik duruyorlar boyları uzadı organları ittiriyorlar muhtemelem artık ciğer mi mide mi bilmiyorum ama o da kemiğe dayanıyor galiba acı hissediyoruz biz de 🙃

2 hafta önce hep alt tarafımda baskı ve hareket hissi vardı, ultrasonda bebeğin kafası aşağıdaydı ters duruştaydı. Bu haftaki ultrasonda poposunun üzerinde oturuyordu.
Evet 2 gun once bnimkinin de basi asagidaydi dr diyo cok hareketli gel bide bana sor 😄 poponun ustune oturmak nedir ama yaaa var mi oyle pozisyonda fotosu 🥰🥰

Yok ya ne pıtı bnimki ileri derece bi bebek siddeti 🥴 evet sanki sutyenin demiri rahatsiz ediyormuş gibi biseyler oluyo diklemesine durmus asagidan tekmeleme ustten yumrukla bi sekiller bi hareketler icerde 360 derece dönüyorlar mi ne 🤭
Ay senin ki daha çılgın sert vuruyo benim kız narin birazcık galiba🤣 Ben o acıyı ilk hissettiğimde off südyen ne sıktı ya dedim elimi bi attım südyen yok üstümde 🤣

Kıyamam ya tarlası yanmış köylü gibi poposunun üstünde mi oturuyordu 🤣

Valla ben hangi arada eridim bittim tam hatirlamiyorum bile.Hastaneden ciktim 8 kilo gitmisti zaten toplam 12 kilo almistim. Emzirmeyi birakana kadar eski kiloma ulasamadim eski kilomdan 4 5 kilo daha azdim.
Hadi yaaa iyiymiş vallahi.
Artık kilo almaktan KORK-MU-YO-RUM🤣 şimdi tahin pekmez bal karışımını hazırlıyordum az az koyacaktım, biraz abartabilirim öyleyse 😍

Off bide şu bulgur bana gercekten gaz yapiyo ya sekeri yukseltmiyo diye onu yiyeyim diyorum o da gaz yapiyo icerde ekstra hareket var. Pisirirken suyuna kimyon mu koysam ne yapsam 🤦🏻‍♀️

X