2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    300
Kızlar bugün doktor randevumda bebeğe baktık gelişimi ileride dedi normalde 28+4 ama 1,5 hafta ileride dedi. Boyu 41 cm olmuş geçen hafta 37ydi kilosu geçen hafta 1111 di 1323 olmuş doktor baya uzun boylu olacak dedi. Ben de uzunum kızım da uzun. Sırf bacak doğacak Diye korkuyorum açıkçası. Bir de doktor 36.haftada karar verelim doğumuna belki o zamana kadar haftasını eşitler dedi. Sezeryan daha da erken olabilirim de 37.haftada. Gibi. Bakalım 36 ya gelirsek dedi hatta doktorum. Ebe yakınım var onunla konuştum. Gelişimi erken gidenlerin hemen hemen hepsi erken doğum yapıyır dedi 34 ten sonra yapıyorlar dedi.
Maşallah canım genetik faktörler de etki ediyor işte, hayırlısı ile doğsun inşallah senin 39 lara kalmaz o zaman 37 gibi doğurursun

Amaan 1 2 haftanın lafı mı olur aramızda 😂 Yalnız biz de aynı sizin gibi besleniyoruz ekmek çok yemeyiz hamurişi tatlı nadir akşam yemeğinden sonra bişey yemeyiz falan galiba kilit noktalar bunlar yoksa ben de sofradan hiç aç kalkmam 🙈
Baya bir seylerimiz benziyormus uyku duzenine kadar🤣🤣😁

Bazen bende senin gibi oluyorum canım. Benimde ailem uzakta ondan mıdır nedir 🥲
Bugun canım sıkkındı kalktım baya bi kahvaltı yapmamışım sonra kalktım yedim. Artık hamilelikte yormaya başladı yine de bebişler için dikkat etmek gerek 💛
Ailenin yanında olması ve özellikle iyi geçinenler çok şanslı ben KV den de o sevgi şefkati hiç göremedim zor Allah yardımcımız olsun

Benim ilk hamilelikte böyleydi ben izmirde ailem İstanbuldaydı o zamanlar, sürekli depresif hallerdeydim. Kv her 15 güne bir istanbulda olsa da gelip bana 1 ay yetecek sinir bozmak bırakıp gidiyordu. Her seye ama her şeye takıyordum açıkçası. Ama kendime ve bebeğe zarar vermekten başka bir sey yapmamıştım aslında, şimdi rahatım görmüyorum, duymuyorum
Sanki beni anlattın herşeyi takiyorum ve kv karşı aşırı gıcık oluyorum gormessem rahatım ama o da mümkün değil Max bı gün göremem

Canım yaşadığın sıkıntılar mı var yoksa durduk yere mi böyle hissediyorsun? Eğer öyleyse doğuma kadar en azından terapi almanı öneririm çünkü doğumdan sonrası daha zor olabilir senin için 😔

Ben sütü ağzıma sürmem en tiksindiğim şey 🙄 Yoğurt falan yiyorum ama inşallah yetiyordur.

Valla 1 haftadır o sıkıntı bende de var ama bana işe gelmek zor gelmeye başladı sabah erkenden kalk hazırlan bütün gün sandalye tepesinde otur falan çok yoruluyorum 😔 Her sabah kendimi az kaldı sabret diye telkin ede ede geliyorum resmen işe
Ya önceden de KV anlasamazdik ama bı gıcık geliyor artık gözüme batıyor sesini duymak bile rahatsız ediyor yaşadığım şeyler illaki oluyor belki anlatsam basit belki başkasına göre kötü pskolga başladım işte ama pskologa daha çok pskologluk yapıyorum hiç yorum yapmadan dinliyor bana öneriniz varmı diyorum uzak kalın diyor zaten kalabilsem bende kalcamda

Senin vücudun yıllardır bu anı bekliyomuş bence yeter artık bu saltanat Ayşe hanım demiş 😂
Üst bacağım sürtüyor derlerdi hiç anlamazdım ne demek istediklerini, pudra fln kullandığını anlatan arkadaşlarım vardı, olayı gözlerimi pörtleterek dinliyordum.
2 aydır duşa girerken ve çıkarken yoğun bir şekilde yaşıyorum o üst bacak sürtmesi ne demekmiş iyi anladım :KK70: :KK70:o histen kurtulmak için hemen giyinmek istiyorum 🤣🤣

Öyle düşünüp strese girme canım bulantın varsa az yiyip sık yemeye çalış arkadaşlarında dediği gibi muz kaşar çiğ kuruyemiş çok etkili gerçekten fırsat buldukça birkaç tane atıver. hamilelik zorlu ve stresli bir süreç zaten seni rahatlatan aktiviteler yapabilirsin imkanın varsa terapi alabilirsin yada çevrende seni anlayan arkadaşların varsa sohbet edip rahatlayabilirsin. hepimiz dönem dönem zorlu süreçlerden geçiyoruz bende sabah kalkıyorum çok iyiyim bir anda modum değişiyor herkese çatmak istiyorum kim ne dese beni rahatsız ediyor sadece sen değilsin öyle düşün tüm hormonların değişmiş durumda zamanımız az kaldı bu bile strese sokuyor olabilir seni bebeğini düşün seni hissediyor onunla konuşmak bile sana iyi gelebilir. umarım en kısa sürede hepsi geçiverir canım :KK200: :dua:
Çok haklısın gerçekten öyle sabah kalkiyorum normal sonra bı anda aşırı öfke geliyor hele eşimin ağzından annesiyle ilgili şeyler duyunca başlıyor kavgamız terapi alıyorum arkadaşım var bı tane onunla paylaşıyorum o da diyor takma geçecek gorme duyma ama işte elimden gelmiyor bide sanki kız bebek hamilelegi çok sınırlı geçiyor bana öyle geiyorda olabilir

Sik tuvalete cikiyorum dedin ya belki almamissindir diye dusundum😀 Ben ekemek harici hic bir seyden kismadan yiyorum iyice doyana kadar ben kendimi bildim bileli bunyem cabuk almaz. Bir de gec saatlere kadar yemem. Hamur işi de pek yemeyiz.Sen de kesin dogumdan sonra yine dusersin 49 50 kilolarina altina dusmesen iyi😀
Tuvalet olayı son 2 aydır böyle canım, ozmna kadar aldığımı aldıydım zaten 😂 Nasıl eski kiloma düşmezsem daha iyi yaaa, hayır eski kilomu istiyorum ben😁 doğumdan 6 ay sonra hepsini vermiş olurum diye hayaller içerisindeyim :KK70:

Üst bacağım sürtüyor derlerdi hiç anlamazdım ne demek istediklerini, pudra fln kullandığını anlatan arkadaşlarım vardı, olayı gözlerimi pörtleterek dinliyordum.
2 aydır duşa girerken ve çıkarken yoğun bir şekilde yaşıyorum o üst bacak sürtmesi ne demekmiş iyi anladım :KK70: :KK70:o histen kurtulmak için hemen giyinmek istiyorum 🤣🤣
Işte aynı ben hep zayıftım üst bacak sürtüp yara oluyor diyen arkadaşlarım vardı böyle elbise etek giyerken altına şort külot felan giyen anlamazdım 😀şimdi o durumu yaşıyorum sürtünce hemen yara oluyor 😀

Tahin de yemeye başladım bugün daha yeni geldi siparişim :) ama içine 1 çay kaşığı bal karıştırdım bugün bakalım şekerim kaç çıkıcak merak ediyorum :KK70: Avokadoyu yutamıyorum ben ne şekilde denediysem olmadı midemi kaldırıyor hiç sevemedim :KK43:
Bende tahine başladım 1 haftadır yiyorum canım ama içine pekmez karıştırıyorum bazen diğer türlü pek zor oluyor yemesi Yaa 😂🤦‍♀️

Işte aynı ben hep zayıftım üst bacak sürtüp yara oluyor diyen arkadaşlarım vardı böyle elbise etek giyerken altına şort külot felan giyen anlamazdım 😀şimdi o durumu yaşıyorum sürtünce hemen yara oluyor 😀
İşleri çok zormuş ya, Allah yardım etsin gerçekten. Şaka maka çok kötü bir duygu. Daha benimki yara olacak duruma gelmedi belkide elbise giymediğimdendir, hiç denemekte istemiyorum 😂 yaz olsaydı mecbur giyilecekti o elbiseler, neyseki kıştayız 😁

Neyseki mevsim kış yaza kadar vermiş olursun zaten 😂
Bende tahine başladım 1 haftadır yiyorum canım ama içine pekmez karıştırıyorum bazen diğer türlü pek zor oluyor yemesi Yaa 😂🤦‍♀️
Senin şeker sıkıntın yok ye gitsin😂

X