2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    300
iyi bari canım ben 75 lik içtim midem bulandı halsizlik yaptı baya ve dün bütün gün başım ağrıdı ağır geldi sanırım bünyeme, allahtan annem de yatarak dinlendim kan saatine kadar.
Bana 50 dediler canım yarım saat geçti çok şükür iyiyim ama Ay burda herkes kustu çok korktum ya 🤦‍♀️😔 annemle ablam yanımdalar bekliyoruz öyle 😌

Y yazosey kızlar ben de pazar gününden beri zaman zaman şiddetli baş ağrısı yaşıyorum, parol içince bile geçmiyor. gün içinde kendi kendine geçiyor sonra yine birden tutuyor, kafatası kemiklerim ağrıyor sanki hiç böyle bişey yaşamadım. tansiyonuma birkaç kez baktırdım yüksek değil hatta düşük çıktı. doktoruma sordum parola ragmen gecmiyorsa nörolojiye gidebilirsin dedi bir doktor önerdi. oğlum bir haftadır ateşli hasta, test yaptırdık adenovirüs çıktı, sağlık ocagındaki hemşire bu virüs de baş agrısı yapar dedi ama bu hastalıkla ilgili baska hiçbir belirtim yok. oyuzden anlayamadım ben de gebelikle mi ilgili başka bişey mi diye ama gözlerimde kırmızılık yok. siz tansiyon baktırdınız mı? doktorum parol dışında birşey kullanılmaz hamilelikte dedi oyuzden ağrı girince çaresiz kalıyorum ben de.
Benimde tansiyonum sürekli düşüktür zaten hatta gebelikte daha da düşüyor 9-4 10-5 falan. Baş ağrımın sebebi tansiyon değil ondan eminim ama başka ne olabilir onu bilmiyorum. Parol benimde ağrımı geçirmiyor ilaç kullanmayı seven biri değilim zaten o yüzden ağlama safhasına gelmeden ilaç almıyorum. Dün bişeyim yoktu bugün yine inceden ağrım var. Çocuğu okula götürdüm geldim acaba rüzgar mı yapıyor diyorum ama şapka takıyorum. Anlayacağın bilmiyorum 🤷‍♀️ ama çok aklıma takılmaya başladı

Bana 50 dediler canım yarım saat geçti çok şükür iyiyim ama Ay burda herkes kustu çok korktum ya 🤦‍♀️😔 annemle ablam yanımdalar bekliyoruz öyle 😌
ayy :KK43: midesi kaldırmayan çok oluyor canım bi de hala bulantı çekenler var onların kusması çok normal, miden kötü olursa kolonya kokla açılıyor insan

Kızlar sizler bebeğin poposunu başını elini ayağını hatta hıçkırmayasınız nasıl ayırt edebiliyorsunuz ben hiç edemiyorum. Bacağı ayağı kafası kolu bilmiyorum yani hele hıçkırmasını hiç anlamam :) millet 15 ten sonra yazıyor elimi vurdu ayağını burdu hıçkırdı poposunu döndü :))) bende mi anormallik bar bilemedim ki:))
Bende ayırt edemiyorum canım boş ver çok şükür bugünleri gördük ya tekmelesij eliyle ittirsin her gün kendinden bi haber versin o nana yeter diyorum😃 Sende öyle düşün içini ferah tut😇
Bu arada rüyan için de canını hiç sıkma her şey güzel olacak bak ne güzel bugünlere kadar geldik bundan sonra da böyle gidecek merak etme hiç🌸

Benimde tansiyonum sürekli düşüktür zaten hatta gebelikte daha da düşüyor 9-4 10-5 falan. Baş ağrımın sebebi tansiyon değil ondan eminim ama başka ne olabilir onu bilmiyorum. Parol benimde ağrımı geçirmiyor ilaç kullanmayı seven biri değilim zaten o yüzden ağlama safhasına gelmeden ilaç almıyorum. Dün bişeyim yoktu bugün yine inceden ağrım var. Çocuğu okula götürdüm geldim acaba rüzgar mı yapıyor diyorum ama şapka takıyorum. Anlayacağın bilmiyorum 🤷‍♀️ ama çok aklıma takılmaya başladı
aynen ben de son noktaya gelmeden ağrı kesici ya da başka bir ilaç hiç kullanmam, hamilelik boyunca da çok az kullandım dayanamayacak gibi oldugumda. normalde de başı ağrıyan biri değilim ama 2 ay once sinüzit olmustum, benim de aklıma o geliyor başımı üşütmemeye çalışıyorum. birkaç gün daha bekleyecegim, devam ederse nörolojiye gideceğim sanırım ama hamilelikte ne yapılabilir bilmiyorum. benim de 9-6 10-7 filan cıkıyor, seninki bayag düşükmüş ama yüksek olmasından iyidir.

Ben de şiddetli baş ağrıları yaşıyorum. Tansiyon diye şüpheleniyorum ama tansiyonumu ölçünde normal çıkıyor.

ayy :KK43: midesi kaldırmayan çok oluyor canım bi de hala bulantı çekenler var onların kusması çok normal, miden kötü olursa kolonya kokla açılıyor insan
Evet canım çoğu kötü oldu çok şükür atlattım ben etkilenmedim allahtan 😘

Yaa bide ben yemek yedikten sonrada alınacak sanıyordum meğersem gerek yokmuş. O şekeri yüksek çıkandan mı alıyorlar acaba 2 saat sonra falan 🤔

Doğuma yakın zamanı anlıyorum ama 15/16.haftadan sonra yazıyorlar genelde böyle elini koydu ayağını koydu ben 27. haftadayım hala anlamıyorum eli nerde poposu nerde belkş başı değil poposu o ya da poposu değil başı ne biliyorlar anlamıyorum. Göbekleri şerffaf gibi anlatıyorlar :)))
ben bugün 21+0 ım .ama hala hareketlerini net bir şekilde hissedemiyorum.yada ayırt edemiyorum.

Kızlar sizler bebeğin poposunu başını elini ayağını hatta hıçkırmayasınız nasıl ayırt edebiliyorsunuz ben hiç edemiyorum. Bacağı ayağı kafası kolu bilmiyorum yani hele hıçkırmasını hiç anlamam :) millet 15 ten sonra yazıyor elimi vurdu ayağını burdu hıçkırdı poposunu döndü :))) bende mi anormallik bar bilemedim ki:))
Hıçkırık anlaması kolay ama son 1 haftadir bende minicik bir sey sanki karnima dayanıyor ve yukardan aşağı kaydırıyo ayağı diye tahmin ettim çünkü elimle değince minicik hissediyorum. Kafasini da ayrıntılı ultrason da sağ tarafımda minik top gibi duruyordu doktor kafasını yaslamış demisti oyle olunca anlıyorum top gibi daha sert oluyor 😃🐣

Şimdi sende söyleyince bi kafamda soru işareti oldu. Başka bi sebebi olabilir mi acaba gebelikle ilgili. Sen bidaha ne zaman gideceksin kontrole ben 9unda gidicem daha çok var. Gidersen sor mutlaka bana da haber ver lütfen 🙄
Bende yeni gittim ama yakın bana hastahane muaynede sırtı dönüktü bebişimin görememiştim 4 boyutlu görmek için muayene sürem dolmadıgı için pazartesi gidebılırım belki gidersem soracagım canım bak bugun yok mesela bazen oluyor bazen olmuyor

Y yazosey kızlar ben de pazar gününden beri zaman zaman şiddetli baş ağrısı yaşıyorum, parol içince bile geçmiyor. gün içinde kendi kendine geçiyor sonra yine birden tutuyor, kafatası kemiklerim ağrıyor sanki hiç böyle bişey yaşamadım. tansiyonuma birkaç kez baktırdım yüksek değil hatta düşük çıktı. doktoruma sordum parola ragmen gecmiyorsa nörolojiye gidebilirsin dedi bir doktor önerdi. oğlum bir haftadır ateşli hasta, test yaptırdık adenovirüs çıktı, sağlık ocagındaki hemşire bu virüs de baş agrısı yapar dedi ama bu hastalıkla ilgili baska hiçbir belirtim yok. oyuzden anlayamadım ben de gebelikle mi ilgili başka bişey mi diye ama gözlerimde kırmızılık yok. siz tansiyon baktırdınız mı? doktorum parol dışında birşey kullanılmaz hamilelikte dedi oyuzden ağrı girince çaresiz kalıyorum ben de.

Ben her gün ölçüyorum günde 3 kez canım 10-6 ,10-7, en yüksek 11-7 oluyor gün içinde bu tansıyon degerler normal yüksek değil diye bılıyorum ben oyle değil mi ?

Doğuma yakın zamanı anlıyorum ama 15/16.haftadan sonra yazıyorlar genelde böyle elini koydu ayağını koydu ben 27. haftadayım hala anlamıyorum eli nerde poposu nerde belkş başı değil poposu o ya da poposu değil başı ne biliyorlar anlamıyorum. Göbekleri şerffaf gibi anlatıyorlar :)))
Ayy öyle diyenlere bakma sen canım ya o kadarda erken haftada hissedilir mi bilemedim yani 😂 ben bazen sertleşince kafası ve poposu olduğunu hisseder gibi oluyorum 😂

Bizim işyeride aşırı havasız mesela cok kalkıp yorulmak istemediğim içinde dısarı cıkıp temız hava almıyorum gün içinde oda etkılı olabilir belki

X