2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    300
Evet canım ben ne zaman yukarda hissetsem midem yanıyor zaten taş gibi oluyor midemin altı anlıyorum oralarda bir yerlerde
İşte bende öyle anlıyorum canım mesela toplanıyor sertleşiyor burada diyebiliyorum ama poposu burada başı burada kolu bacağı burada diyemem göremiyorum çünkü😀 mesela bende göbek deliğimin üstünde hissettim mideme doğru kaburga kemiklerime doğru vuruyordu ama elimle mi ayağıylamı beb bilemem. Vurunca hissediyorum işte sadeve :)

Ben de hic anlamam 2. hamilelik ama hic mi hic anlamiyorum😂
Aynen bende De ikinci hamilelik hatta öyle söylüyorlardı ki dışardan eli ayağı belli oluyor diyorlardı doğuma kadar yırtılacak gibi hareket etti ama elimi ayağımı bilemedim öyle dışardan bakınca gözükmüyor el ayak:))

Bence anlasilmaz onlar nerden oyle soyluyorlar anlamadim.
Demek ki onlar abartıyor sorun bizde değil. Hayır herkes bebeğiyle bağ kuruyor da sanki biz kurmuyoruz.. görmüyorum işte kafası dediğin yer poposu belki ben kasığımda sürekli sertlık baskı ağrı hissediyordum kafası beta poposu sanıyordum doktor ayakları orda demişti 😅🤣🤣başı göbeğimin hizasında sağ taraftaydı. Aman neyse tek değilmişim demek ki bunh anladı çoğunluk benimle hemfikir:)

Ben de bir 2013 Mart annesi olarak (ilk bebegimdi)bekleyen herkese bol şans diliyorum, eski günlerin geldi aklıma topic gorunce yazmadan edemedim , Mart bebekleri on numaradir 😅
:KK68: selam sana 2013 mart annesi muhtemelen 10 yıl önce aynı topicte idik. Bende 2013 mart annesiyim "minicigimtoygar" rumuzuyla sahalardaydim 😁

Memeden konuşunca rüyamda gördüm daha 2,5 ay var sütüm sızıyor makinayla dolduruyorum sağıp kardeşime diyorum boşa gitmesin oğluna içir diye. Biberonu ağzına kadar dolduruyorum yine de geliyordu. Sonra doktora yazacağım mesaj atıp bi bakıyorum o bana yazıyor bende sana yazacaktım diyor buyurun hocam diyorum . Senin fetal DNA testine eksik bakmışlar sıkıntılı gözüküyor bebek sağlıksız olabilir diyor. Ben şok oluyorum hemen genoks firmasındaki kadını arıyorum ulaşamıyorum beni engellemişler. Resmen bire bir yaşadım. Ağlıyordum hep doğuma da az kaldı ne yapacağız diyorum eşime artık aldıramayız asla diyorum. Rüya görmedim sanki gerçek gibi yaşadım anlatamam hala etkisindeyim canım.
Ahh canım benim rüyalar tersine çıkarmış hiç kafana takma allahın izniyle sağ salim kucağımıza alalım inşallah bebişlerimizi 🙏🌸😘

Selam kızlar bugün şeker yüklemesini ve tetanoz 2. dozunu yaptırdım. Midemi baya bulandırdı o içecek :KK51: Neyse ki şimdi bişeyler yedim kendime gelebildim. Tetanoz da maşallah ağrı sızı hiç bir şey yok. Kilo alımım, suyum her şeyim normal fakat değerlerim bi tık sınırda çıktı. Yani bu şeker işi kilo az aldım, çok aldıma bakmıyor. Tekrar ne kadar önemli olduğunu görmüş oldum. Şimdi biraz daha dikkat ederek inşallah daha iyi seviyelere düşürürüm.
Benimde şeker yüklemesi yarın sabah dualar ediyorum inşallah temiz çıkar diye 😔 tetanoz da bugüneydi tarihi normalde ebeye o gün şeker yüklemem var hastanede aynı gün gelemem sağlık ocağına diye haber vermiştim oda pazartesi yaparız sıkıntı değil 2 günden bişey olmaz demişti. Bakalım yarın inşallah şeker çıkmazda mutlu olurum 🤦‍♀️

Evet canım annemde insülin kullanma seviyesinde olmasa da var dikkat ediyor o da. Ananem annemin teyzesi şeker ilacı kullanıyor. Genetik yatkınlık var yani.

İnşallah canım çok korkuyorum şekerden umarım halledebilirim :KK43:
Genetik olunca kaçınılmaz oluyor inşallah bu süreçleride atlatırsın canım

Yaaa benimde kızım arya olucakk çok sevindimm🌸🌸
Yaaa çok güzel, bahtları açık olsun inşallah🌷🌸 Benim yıllardır aklımda bu isim vardı, eşim başka isim seçmemi çok istedi çünkü eşim iranlı pers ve Farsçada Arya erkek ismi🤭 Hatta toplum olarak biz aryalıyız derlermiş.
Herşeye rağmen bu isimden vazgeçemedim, sonuçta çocuk iranda yaşamayacak dedim, eşim kızıma Aryana derim dedi🤷🏻‍♀️ bakalım oda Arya demeye alışır zamanla.
Sağlıcakla doğsunlar inşallah 🥰🙏🙏

Benimde tam bitmedi ben yarım zofer alıyorum sabahları yoksa sabah bulantılarım devam ediyor ben 9 ay boyunca bulantı yaşayanlardanım sanırım. Zoferim bitti almadım geçen hafta 2günü kusmayla başladım hemde kahvaltı yapıp ilaçlarımı içtikten sonra ne var ne yok çıkarttım akşama kadar bulantım devam etti devamlı kusmadım ama hep bulandı hasta gibi oldum yine. Eşime aldırdım sonra kullanmaya başladım yarım yarım. O beni dinç tutuyor şuan. Baş ağrısı da bende de çok oluuordı bir ara dayanamadığım zaman parol içiyordum ensemden kulak göklerimden tepeme kdar vuruyordu ağrısı. Tansiyonumda seninkisinin aynı değerlerde çıkıyordu. Normal galiba gebelikte doktorum normal hormonların değişiyor sürekli demişti. Zaten bikaç gün üst üste oldu geçti gitti canım.
Geçmiş olsun canım , sagol verdiğin bilgiler için olabiliyormuş demek

Benimde gözümün içi kırmızı normal mi acaba bu durum
Şimdi sende söyleyince bi kafamda soru işareti oldu. Başka bi sebebi olabilir mi acaba gebelikle ilgili. Sen bidaha ne zaman gideceksin kontrole ben 9unda gidicem daha çok var. Gidersen sor mutlaka bana da haber ver lütfen 🙄

Benimde şeker yüklemesi yarın sabah dualar ediyorum inşallah temiz çıkar diye 😔 tetanoz da bugüneydi tarihi normalde ebeye o gün şeker yüklemem var hastanede aynı gün gelemem sağlık ocağına diye haber vermiştim oda pazartesi yaparız sıkıntı değil 2 günden bişey olmaz demişti. Bakalım yarın inşallah şeker çıkmazda mutlu olurum 🤦‍♀️
Genetik olunca kaçınılmaz oluyor inşallah bu süreçleride atlatırsın canım
İnşallah sorun çıkmaz canım ben şimdi takibe başladım bakalım bi süre ölçüm yapıp yazıcam bi yere. Kimse bu sorunu yaşamaz inşallah 🙏 Tetanozu da dün oldum ben ya ona odaklanamadığımdan ya da ciddi manada hiç ağrım olmadı ki sabaha kadar üzerinde yatmışım kolumun. İnşallah senin de ağrın, sızın olmaz 🙏
Gunaydin 🌻

Seker yuklemesini saglik ocaginda mi yaptirdiniz kizlar?
Evet canım, ben orda yaptırdım.

Şimdi sende söyleyince bi kafamda soru işareti oldu. Başka bi sebebi olabilir mi acaba gebelikle ilgili. Sen bidaha ne zaman gideceksin kontrole ben 9unda gidicem daha çok var. Gidersen sor mutlaka bana da haber ver lütfen 🙄
Y yazosey kızlar ben de pazar gününden beri zaman zaman şiddetli baş ağrısı yaşıyorum, parol içince bile geçmiyor. gün içinde kendi kendine geçiyor sonra yine birden tutuyor, kafatası kemiklerim ağrıyor sanki hiç böyle bişey yaşamadım. tansiyonuma birkaç kez baktırdım yüksek değil hatta düşük çıktı. doktoruma sordum parola ragmen gecmiyorsa nörolojiye gidebilirsin dedi bir doktor önerdi. oğlum bir haftadır ateşli hasta, test yaptırdık adenovirüs çıktı, sağlık ocagındaki hemşire bu virüs de baş agrısı yapar dedi ama bu hastalıkla ilgili baska hiçbir belirtim yok. oyuzden anlayamadım ben de gebelikle mi ilgili başka bişey mi diye ama gözlerimde kırmızılık yok. siz tansiyon baktırdınız mı? doktorum parol dışında birşey kullanılmaz hamilelikte dedi oyuzden ağrı girince çaresiz kalıyorum ben de.

İnşallah sorun çıkmaz canım ben şimdi takibe başladım bakalım bi süre ölçüm yapıp yazıcam bi yere. Kimse bu sorunu yaşamaz inşallah 🙏 Tetanozu da dün oldum ben ya ona odaklanamadığımdan ya da ciddi manada hiç ağrım olmadı ki sabaha kadar üzerinde yatmışım kolumun. İnşallah senin de ağrın, sızın olmaz 🙏

Evet canım, ben orda yaptırdım.
İçtim valla şimdi gazamız mübarek olsun bakalım 🤦‍♀️

X