2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    300
Merhaba kızlar, sağlıklı günleriniz olsun.. Bende girdim detaylı usg, suyum sınırda cıktı, bol su önerdi Dr.. Umarım düzelir.. Birde ara ara sanki bebek rahime baskı yapıyornus gibi hissediyorum,ağrı değilde kasılma gibi oluyor, sizde de var mı böyle Bi durum? Dr söylemeyede cekiniyorum alttan muayene eder diye
Bol bol su iç canım düzelir inşallah. Bu haftalarda kasılmalar oluyor sık olmadığı sürece normalmiş. Anormal bi durum hissedersen doktoruna haber vermekte fayda var.

Kızlar İnstagrama fotoğraf attiniz mi bugün çok atasım var ilk kez ama yine kocadan veto yedik nazar vetosu😂
Ben hiç atmadım canım, milletin nasıl baktığını bilmiyoruz
Kızlar biz bugün bi 5 dk e Bebek’e uğradık. Aman Allahım dipsiz kuyu 😱 kısım kısım, görüp beğendikçe almak ne kadar önemli onu anladım. Son haftalara asla bırakılmamalı gibi geldi bana. Biz şimdilik bir şey almadık tabi, kısmet olursa Aralık gibi başlayalım diyoruz inşallah 🤲🏻🥰
Bence de yavaştan başlanmalı, çünkü alınacak ufak tefek ne kadar çok şey var
Koydum ama nazar değdi gerçekten başımıza gelmeyen kalmadı kaldırıcam:KK43:
O bana çok oluyor, ne zaman eşimle resim koysam akşamına adamla kanlı bıçaklı oluyoruz 😃

Merhaba kızlar, sağlıklı günleriniz olsun.. Bende girdim detaylı usg, suyum sınırda cıktı, bol su önerdi Dr.. Umarım düzelir.. Birde ara ara sanki bebek rahime baskı yapıyornus gibi hissediyorum,ağrı değilde kasılma gibi oluyor, sizde de var mı böyle Bi durum? Dr söylemeyede cekiniyorum alttan muayene eder diye
Geçmiş olsun.
Suyunuz az ise havuç suyu deneyin , YouTube da İbrahim Saraçoğlu diye aratırsanız cikar

Araştırınca şu şekilde 2 ürün çıktı karşıma. Bunları sipariş verdim, deneyince öncesi/sonrası yaparım inşallah 👍🏻
Elite home olanı ben denedim canım, kesinlikle mükemmel. Oğlumun kalan zibinlari vardı yakası lekeli. Geceden sıcak suda beklettim, sabahta makinede gene leke çıkarıcı koyup yikadim miss

Arkadaşlar günaydın,

Eski bebek kıyafetlerindeki lekeleri çıkarmak için ne önerirsiniz? Özellikle sarı sarı lekeler.. sanki hiç yıkanmamış gibi öylece duruyorlar ☹️ Ya da yıkansa da çıkar mi bunlar?
Resimli gönderine yazdım canım, benim kullandığım ürünü hatta çok alıp stok yapacağım

Havuc suyu sikip ic canim.Suyu az olan Arkadaslarim hep oyle yapmislardi.Benim.doktorum agrili degilse sertlesme vs ve de 10 dk da bir degilse normal demisti. Senin nasil bilmiyorum da sor canim cekinme yani hemen de bakmiyorlar alttan

kızlar selam , şeker testi nasıl yapılıyor ve ne kadar sürüyor yarın yaptırıcam ama ordan işe geçicem yetişir miyim işe ona göre izin alayım
Dr um aç karnına yapıldığını söyledi öncelikle ve de icirdikleri şeyden snra 2 saat bekleyecekmisim. Oyuzden 8.30 gibi gel ki açlık kötü etkilemesin dedi. Dolayısıyla yarım gün gider.

Bol bol su iç canım düzelir inşallah. Bu haftalarda kasılmalar oluyor sık olmadığı sürece normalmiş. Anormal bi durum hissedersen doktoruna haber vermekte fayda var.
Günde 1-2 defa, cok değil, cok şükür..
Geçmiş olsun.
Suyunuz az ise havuç suyu deneyin , YouTube da İbrahim Saraçoğlu diye aratırsanız cikar

Havuc suyu sikip ic canim.Suyu az olan Arkadaslarim hep oyle yapmislardi.Benim.doktorum agrili degilse sertlesme vs ve de 10 dk da bir degilse normal demisti. Senin nasil bilmiyorum da sor canim cekinme yani hemen de bakmiyorlar alttan
Havuc suyuna baslıyayım hemen, cok saolun kızlar, inşallah düzelir

Canım aldım bir şeyler, deneyeceğim bakalım. Benim kızımın 10 yaşında olduğunu düşünürsek benimkiler baya sağlam sarı😅
Ben kardeşlerime kızımın kıyafetlerini saklamıştım hepsi de inatla erkek yaptı yine bana kaldı vermeye kıyamadım 12 sene geçmişler ama sararma olmadı. Bunlar gibi 2 küçük valiz var 😂hepsini doğuma yakın yıkayıp ütülerim. Özellikle 1,5/2 yaşına kadar olan kıyafetlerini saklamışım.

Eklentiler

• AB4A64B9-60FD-417E-8ED8-1FC7674AF686.jpeg
    AB4A64B9-60FD-417E-8ED8-1FC7674AF686.jpeg
    101 KB · Görüntüleme: 66
  • 77B808B1-8934-4DB2-9FC0-162DBA2F51BF.jpeg
    77B808B1-8934-4DB2-9FC0-162DBA2F51BF.jpeg
    99,2 KB · Görüntüleme: 57
  • B86E047B-53BB-4CB0-A644-30A6E62A95FF.jpeg
    B86E047B-53BB-4CB0-A644-30A6E62A95FF.jpeg
    246,2 KB · Görüntüleme: 60
  • B93076E3-67EB-457C-83DB-4D37FB44A5BB.jpeg
    B93076E3-67EB-457C-83DB-4D37FB44A5BB.jpeg
    107,9 KB · Görüntüleme: 62
Kızlar merhabalar ben pek buralarda olamıyorum yoğunluktan arada açıp okuyorum ama yazmak için bile fırsatım olmuyor🙈 kızım kreşten hastalık taşıyor eve kendisi antibiyotik ile atlattı sayılır ama ben neredeyse 8 gündür fenalardayım halsizlik bazen kuru bazen balgamlı öksürük baş ağrısı ve sadece parol içebiliyoruz hala toparlayamadım hatta son iki gündür kasılmalarım oluyor ara ara öksürdükçe daha fena.sizlerden böyle olanlar durumu nasıl toparladınız antibiyotik kullandınız mı ?

Bende hep var canım sürekli kasıklarımda oynuyor oraya baskı yapıyor hep aşağıda bir de doktora söylerim normal dedi hatta benimkisi kasıklarımda yani tam vajinanın üst kısmında sanki toplanıyor sertleşiyor o sırada bekine ve kasıklarıma inanılmaz ağrı sancı giriyor geçiyor sonra. Doktorum hepsine normal dedi işte. Yine de sor doktoruna sen de canım sormanda fayda var.

Kızlar merhabalar ben pek buralarda olamıyorum yoğunluktan arada açıp okuyorum ama yazmak için bile fırsatım olmuyor🙈 kızım kreşten hastalık taşıyor eve kendisi antibiyotik ile atlattı sayılır ama ben neredeyse 8 gündür fenalardayım halsizlik bazen kuru bazen balgamlı öksürük baş ağrısı ve sadece parol içebiliyoruz hala toparlayamadım hatta son iki gündür kasılmalarım oluyor ara ara öksürdükçe daha fena.sizlerden böyle olanlar durumu nasıl toparladınız antibiyotik kullandınız mı ?
Canım geçmiş olsun bende bu durumdayız 1 antibiyotik bitirdim iyileşemedim ikincisine mecbur başladı sinüzit lerim dolmuş idrar enfeksiyonumda var ama baş agrısı hiçbir şekilde geçmiyor parol yetmiyor 😭

Canım geçmiş olsun bende bu durumdayız 1 antibiyotik bitirdim iyileşemedim ikincisine mecbur başladı sinüzit lerim dolmuş idrar enfeksiyonumda var ama baş agrısı hiçbir şekilde geçmiyor parol yetmiyor 😭
Ya içsem mi içmesem mi arada kaldım antibiyotiği sonra dedim ki aynı sürede geçecek ama 8 gün oldu hala bi tık bile iyileşemedim bide asla dinlenemiyorum hasta diye kızımı da kreşe yollamadım bu hafta canım çıktı resmen.ve ılık limonlu ballı sudan başka hiç bişey yapamıyorum kolumu kaldıracak halim kalmadı artık😔

Ya içsem mi içmesem mi arada kaldım antibiyotiği sonra dedim ki aynı sürede geçecek ama 8 gün oldu hala bi tık bile iyileşemedim bide asla dinlenemiyorum hasta diye kızımı da kreşe yollamadım bu hafta canım çıktı resmen.ve ılık limonlu ballı sudan başka hiç bişey yapamıyorum kolumu kaldıracak halim kalmadı artık😔
Canım sen ihmal etme bence bir doktorla görüş ilerlediginde parol falan hiç etki etmiyor eger durum agırsa doktorlar mecburen antibiyotik veriyor ama her antibiyotigi hamileler kullanamaz tek doktorun ön görürse yazarsa kullan canım

Kıslar şeker yüklemesi yaptıran var mı haftaya şeker yüklemesi yapılacakmış bana ilk hamileligim de yaptırmadım ama yaptırmayı düşünüyorum sizin düşünceniz nasıl bu konuda

Canım sen ihmal etme bence bir doktorla görüş ilerlediginde parol falan hiç etki etmiyor eger durum agırsa doktorlar mecburen antibiyotik veriyor ama her antibiyotigi hamileler kullanamaz tek doktorun ön görürse yazarsa kullan canım
Yok asla doktor yazmadan antibiyotik kullanmam zaten ama doktorum pek gönüllü yazmadı yani ne kadar az ilaç olmadan iyi mantığı hakim yinede cefaks yazdı ama bende içmeden atlatabilrmiyim acaba diye bekledim açıkçası 😔 yarın tekrar gideceğim bakalım ama doğal yollardan atlatan arkadaş varsa merak ettim neler yaptılar 🤔 bu arada geçmiş olsun sana da az önce yazmayı unutmuşum

Geçmiş olsun canim bnce cok beklemeden dr git baksin kesin antibiyotik balgam sökücü falan yazar çünkü bu hastaligi ilacsiz atlatmak pek mümkün degil bn neredeyse 1 ay oldu hala tam iyil3stim sayilmaz. Ust solunum yolunu fena yapiyor. Gecen hafta göğüs bölümüne gittim hava tedavisi verdi . Gerci hava yi da almadim astim ilaci diye geciyodu. Burnu gectim oksuruk balgam çok zor. Hamilelere uygun antibiyotik verir dr. Her antibiyotiği kullanma kendi dr una da danış ben oyle yaptim. Bence bol buhar yap şimdiden iyi gelicektir. Umarim kisa sürer de iyilesirsin🌸

X