- 5 Mart 2013
- 23.526
- 44.637
Yarım gün al canım en az içip beklicen falan anca hallolur bencekızlar selam , şeker testi nasıl yapılıyor ve ne kadar sürüyor yarın yaptırıcam ama ordan işe geçicem yetişir miyim işe ona göre izin alayım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yarım gün al canım en az içip beklicen falan anca hallolur bencekızlar selam , şeker testi nasıl yapılıyor ve ne kadar sürüyor yarın yaptırıcam ama ordan işe geçicem yetişir miyim işe ona göre izin alayım
Bol bol su iç canım düzelir inşallah. Bu haftalarda kasılmalar oluyor sık olmadığı sürece normalmiş. Anormal bi durum hissedersen doktoruna haber vermekte fayda var.Merhaba kızlar, sağlıklı günleriniz olsun.. Bende girdim detaylı usg, suyum sınırda cıktı, bol su önerdi Dr.. Umarım düzelir.. Birde ara ara sanki bebek rahime baskı yapıyornus gibi hissediyorum,ağrı değilde kasılma gibi oluyor, sizde de var mı böyle Bi durum? Dr söylemeyede cekiniyorum alttan muayene eder diye
Ben hiç atmadım canım, milletin nasıl baktığını bilmiyoruzKızlar İnstagrama fotoğraf attiniz mi bugün çok atasım var ilk kez ama yine kocadan veto yedik nazar vetosu
Bence de yavaştan başlanmalı, çünkü alınacak ufak tefek ne kadar çok şey varKızlar biz bugün bi 5 dk e Bebek’e uğradık. Aman Allahım dipsiz kuyu kısım kısım, görüp beğendikçe almak ne kadar önemli onu anladım. Son haftalara asla bırakılmamalı gibi geldi bana. Biz şimdilik bir şey almadık tabi, kısmet olursa Aralık gibi başlayalım diyoruz inşallah
O bana çok oluyor, ne zaman eşimle resim koysam akşamına adamla kanlı bıçaklı oluyoruzKoydum ama nazar değdi gerçekten başımıza gelmeyen kalmadı kaldırıcam
Geçmiş olsun.Merhaba kızlar, sağlıklı günleriniz olsun.. Bende girdim detaylı usg, suyum sınırda cıktı, bol su önerdi Dr.. Umarım düzelir.. Birde ara ara sanki bebek rahime baskı yapıyornus gibi hissediyorum,ağrı değilde kasılma gibi oluyor, sizde de var mı böyle Bi durum? Dr söylemeyede cekiniyorum alttan muayene eder diye
Elite home olanı ben denedim canım, kesinlikle mükemmel. Oğlumun kalan zibinlari vardı yakası lekeli. Geceden sıcak suda beklettim, sabahta makinede gene leke çıkarıcı koyup yikadim missAraştırınca şu şekilde 2 ürün çıktı karşıma. Bunları sipariş verdim, deneyince öncesi/sonrası yaparım inşallah
Resimli gönderine yazdım canım, benim kullandığım ürünü hatta çok alıp stok yapacağımArkadaşlar günaydın,
Eski bebek kıyafetlerindeki lekeleri çıkarmak için ne önerirsiniz? Özellikle sarı sarı lekeler.. sanki hiç yıkanmamış gibi öylece duruyorlar Ya da yıkansa da çıkar mi bunlar?
Havuc suyu sikip ic canim.Suyu az olan Arkadaslarim hep oyle yapmislardi.Benim.doktorum agrili degilse sertlesme vs ve de 10 dk da bir degilse normal demisti. Senin nasil bilmiyorum da sor canim cekinme yani hemen de bakmiyorlar alttanMerhaba kızlar, sağlıklı günleriniz olsun.. Bende girdim detaylı usg, suyum sınırda cıktı, bol su önerdi Dr.. Umarım düzelir.. Birde ara ara sanki bebek rahime baskı yapıyornus gibi hissediyorum,ağrı değilde kasılma gibi oluyor, sizde de var mı böyle Bi durum? Dr söylemeyede cekiniyorum alttan muayene eder diye
Dr um aç karnına yapıldığını söyledi öncelikle ve de icirdikleri şeyden snra 2 saat bekleyecekmisim. Oyuzden 8.30 gibi gel ki açlık kötü etkilemesin dedi. Dolayısıyla yarım gün gider.kızlar selam , şeker testi nasıl yapılıyor ve ne kadar sürüyor yarın yaptırıcam ama ordan işe geçicem yetişir miyim işe ona göre izin alayım
Elite home olanı ben denedim canım, kesinlikle mükemmel. Oğlumun kalan zibinlari vardı yakası lekeli. Geceden sıcak suda beklettim, sabahta makinede gene leke çıkarıcı koyup yikadim miss
Günde 1-2 defa, cok değil, cok şükür..Bol bol su iç canım düzelir inşallah. Bu haftalarda kasılmalar oluyor sık olmadığı sürece normalmiş. Anormal bi durum hissedersen doktoruna haber vermekte fayda var.
Geçmiş olsun.
Suyunuz az ise havuç suyu deneyin , YouTube da İbrahim Saraçoğlu diye aratırsanız cikar
Havuc suyuna baslıyayım hemen, cok saolun kızlar, inşallah düzelirHavuc suyu sikip ic canim.Suyu az olan Arkadaslarim hep oyle yapmislardi.Benim.doktorum agrili degilse sertlesme vs ve de 10 dk da bir degilse normal demisti. Senin nasil bilmiyorum da sor canim cekinme yani hemen de bakmiyorlar alttan
Ben kardeşlerime kızımın kıyafetlerini saklamıştım hepsi de inatla erkek yaptı yine bana kaldı vermeye kıyamadım 12 sene geçmişler ama sararma olmadı. Bunlar gibi 2 küçük valiz var hepsini doğuma yakın yıkayıp ütülerim. Özellikle 1,5/2 yaşına kadar olan kıyafetlerini saklamışım.Canım aldım bir şeyler, deneyeceğim bakalım. Benim kızımın 10 yaşında olduğunu düşünürsek benimkiler baya sağlam sarı
Bende hep var canım sürekli kasıklarımda oynuyor oraya baskı yapıyor hep aşağıda bir de doktora söylerim normal dedi hatta benimkisi kasıklarımda yani tam vajinanın üst kısmında sanki toplanıyor sertleşiyor o sırada bekine ve kasıklarıma inanılmaz ağrı sancı giriyor geçiyor sonra. Doktorum hepsine normal dedi işte. Yine de sor doktoruna sen de canım sormanda fayda var.Merhaba kızlar, sağlıklı günleriniz olsun.. Bende girdim detaylı usg, suyum sınırda cıktı, bol su önerdi Dr.. Umarım düzelir.. Birde ara ara sanki bebek rahime baskı yapıyornus gibi hissediyorum,ağrı değilde kasılma gibi oluyor, sizde de var mı böyle Bi durum? Dr söylemeyede cekiniyorum alttan muayene eder diye
Ben de ozel klinigine gittim perinatologun. Iki kisi girmesine izin verdi. Annem ve esim birlikte girdi.Özel kliniğe gidicem ben de bakalım izin vermezse girmez içeri verirse girer Çok heyecanliyim umarım her şey yolunda gider
Canım geçmiş olsun bende bu durumdayız 1 antibiyotik bitirdim iyileşemedim ikincisine mecbur başladı sinüzit lerim dolmuş idrar enfeksiyonumda var ama baş agrısı hiçbir şekilde geçmiyor parol yetmiyorKızlar merhabalar ben pek buralarda olamıyorum yoğunluktan arada açıp okuyorum ama yazmak için bile fırsatım olmuyor kızım kreşten hastalık taşıyor eve kendisi antibiyotik ile atlattı sayılır ama ben neredeyse 8 gündür fenalardayım halsizlik bazen kuru bazen balgamlı öksürük baş ağrısı ve sadece parol içebiliyoruz hala toparlayamadım hatta son iki gündür kasılmalarım oluyor ara ara öksürdükçe daha fena.sizlerden böyle olanlar durumu nasıl toparladınız antibiyotik kullandınız mı ?
Ya içsem mi içmesem mi arada kaldım antibiyotiği sonra dedim ki aynı sürede geçecek ama 8 gün oldu hala bi tık bile iyileşemedim bide asla dinlenemiyorum hasta diye kızımı da kreşe yollamadım bu hafta canım çıktı resmen.ve ılık limonlu ballı sudan başka hiç bişey yapamıyorum kolumu kaldıracak halim kalmadı artıkCanım geçmiş olsun bende bu durumdayız 1 antibiyotik bitirdim iyileşemedim ikincisine mecbur başladı sinüzit lerim dolmuş idrar enfeksiyonumda var ama baş agrısı hiçbir şekilde geçmiyor parol yetmiyor
Canım sen ihmal etme bence bir doktorla görüş ilerlediginde parol falan hiç etki etmiyor eger durum agırsa doktorlar mecburen antibiyotik veriyor ama her antibiyotigi hamileler kullanamaz tek doktorun ön görürse yazarsa kullan canımYa içsem mi içmesem mi arada kaldım antibiyotiği sonra dedim ki aynı sürede geçecek ama 8 gün oldu hala bi tık bile iyileşemedim bide asla dinlenemiyorum hasta diye kızımı da kreşe yollamadım bu hafta canım çıktı resmen.ve ılık limonlu ballı sudan başka hiç bişey yapamıyorum kolumu kaldıracak halim kalmadı artık
Yok asla doktor yazmadan antibiyotik kullanmam zaten ama doktorum pek gönüllü yazmadı yani ne kadar az ilaç olmadan iyi mantığı hakim yinede cefaks yazdı ama bende içmeden atlatabilrmiyim acaba diye bekledim açıkçası yarın tekrar gideceğim bakalım ama doğal yollardan atlatan arkadaş varsa merak ettim neler yaptılar bu arada geçmiş olsun sana da az önce yazmayı unutmuşumCanım sen ihmal etme bence bir doktorla görüş ilerlediginde parol falan hiç etki etmiyor eger durum agırsa doktorlar mecburen antibiyotik veriyor ama her antibiyotigi hamileler kullanamaz tek doktorun ön görürse yazarsa kullan canım
Geçmiş olsun canim bnce cok beklemeden dr git baksin kesin antibiyotik balgam sökücü falan yazar çünkü bu hastaligi ilacsiz atlatmak pek mümkün degil bn neredeyse 1 ay oldu hala tam iyil3stim sayilmaz. Ust solunum yolunu fena yapiyor. Gecen hafta göğüs bölümüne gittim hava tedavisi verdi . Gerci hava yi da almadim astim ilaci diye geciyodu. Burnu gectim oksuruk balgam çok zor. Hamilelere uygun antibiyotik verir dr. Her antibiyotiği kullanma kendi dr una da danış ben oyle yaptim. Bence bol buhar yap şimdiden iyi gelicektir. Umarim kisa sürer de iyilesirsinKızlar merhabalar ben pek buralarda olamıyorum yoğunluktan arada açıp okuyorum ama yazmak için bile fırsatım olmuyor kızım kreşten hastalık taşıyor eve kendisi antibiyotik ile atlattı sayılır ama ben neredeyse 8 gündür fenalardayım halsizlik bazen kuru bazen balgamlı öksürük baş ağrısı ve sadece parol içebiliyoruz hala toparlayamadım hatta son iki gündür kasılmalarım oluyor ara ara öksürdükçe daha fena.sizlerden böyle olanlar durumu nasıl toparladınız antibiyotik kullandınız mı ?